skip to Main Content

Advantech v2 BG/FG LTE router

5 018,00kr6 884,00kr Ex.moms

Conel LR77 v2 G är en 4G router för kontinuerlig drift utan avbrott, år ut och år in. Routern finns i plast eller metallkapsling och är lätt att driftsätta. Den finns i olika modeller med en eller flera nätverksportar, GPS, wifi och seriella gränssnitt som tillval. Stöd för VPN-tunnel, brett urval av funktioner gör att den även passar för affärskritiska tillämpningar.

Robust router för de flesta behov
Många tillval
För fordon och industri
Populär och beprövad

Nollställ

Vi säljer endast till företag och organisationer

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: Tagg:
Conel LR77 v2 G är robusta 4G routrar som har en både stabil och pålitlig konstruktion, 4G routrar designade för många års problemfri drift i såväl fasta installationer som i fordon.

En pålitlig 4G-router för snabb och robust uppkoppling.

LR77 v2G är en router som erbjuder både snabb och stabil uppkoppling, det är en robust router som erbjuder både hög driftsäkerhet och pålitliga överföringar år ut och år in. Routern fungerar lika bra i daglig drift i industriell miljö som i tunga fordon (routern är E8-certifierad för montering i fordon)

Conel LR77v2 G tillverkas med plast- och metallkapsling, routern finns också i två olika grundmodeller, LR77 v2BG och LR77 v2FG, som erbjuder litet olika egenskaper.

10-30 VDC
1-3 st
TILLVAL
1-2 st
4G/LTE
LR77 v2G är en 4G router som finns i två grundversioner, Basic och full, eller LR77 v2BG och LR77 v2FG som de betecknas. Dessa två utföranden kan anpassas med en rad ytterligare funktioner för att bättre passa olika applikationer.

I/O-porten har en ingång och en utgång som kan kontrolleras och övervakas via sms. I/O-porten kan därmed användas för fjärrstyrning av relä eller annan elektrisk funktion. Den kan också användas för övervakning av till exempel ett driftslarm.

Routern har i grundutförande

en Ethernetport
en USB-port
en I/O-port

4G router för pålitlig kommunikation

Router i metallkapsling

LR77 v2BG -basic

LR77 v2BG har en expansionsport som kan utöka antalet portar i routern, denna port kan utrustas med en:

Ethernetport eller
RS-232-port eller
RS-485-port eller
I/O-port eller
MBUS-port

Du kan i efterhand lägga till dessa funktioner genom att montera ett instickskort i routern ifall behoven ändras.

Plastkapslad version av LR77 v2

Conel LR77 v2 i metallkapsling

LR77 v2FG -fullmatad

LR77 v2FG har ytterligare två extraportar, dubbla SIM-kortsplatser samt inbyggd GPS som standard. Den första expansionsporten kan utrustas på samma sätt som routern ovan. Den andra porten kan beställas med:

Ethernetport eller
RS-232-port eller
RS-485-port eller
MBUS-port eller
Wireless MBUS eller
wifi

Observera att Wifi och Wireless MBUS måste installeras på fabrik. Fullversionen kan också beställas med SD-kortsplats. även denna måste installeras vid tillverkningen.

Fullversionen kan beställas med upp till tre ethernetportar och kan då användas som nätverksswitch. Det här kan minimera behov av externa switchar, alternativt kan respektive ethernetport ha ett separat nätverk.

Portar Conel LR77v2

Robust router med aluminiumkapsling

Du kan välja till en tålig aluminiumkapsling vid beställning, oavsett utförande kan routern monteras på DIN-skena med medföljande DIN-fäste.

Om inte 4G är utbyggt på platsen kan routern automatiskt koppla över till 3G. Routern har stöd för hela fem olika 4G-frekvenser samt 3G och GSM. Eftersom 4G-näten är de nät som kommer att vara tillgängliga under längst översiktlig tid rekommenderar vi att du i första hand väljer en 4G-router om du ser långsiktigt på din investering i hårdvara.

Aluminumkapslad M2M-router

Kompetenta nätverksfunktioner

Conels routrar är enkla att använda som de är men har stöd för en rad utökade nätverksfunktioner. Routern har stöd för NAT, NAT-T, VRRP, NTP tidssynkronisering och port forward. Routern kan skicka SMS i händelse av tappad dataanslutning, vid omstart eller efter störningar i strömmatningen.

Routern kan enkelt kompletteras med olika mjukvarufunktioner, så kallade användarmoduler ger stöd för allt från VPN-tunnel till industriprotokoll. Modulerna är gratis och mycket enkla att installera. Conels mjukvarumoduler gör det möjligt att lägga till kostnadsfria extrafunktioner.

LR77 v2G levereras med fäste för DIN-skena, antenner, ethernetkabel och nätaggregat.

INGÅR
GODKÄND
VPN
Tillval
Garanti
4G router från Conel

Enklare installation, sänkta kostnader

Konfigurerar en router på distans SmartWorx Hub är ett komplett verktyg som underlättar driftsättning, ger ökad kontroll och möjliggör konfiguration snabbare och smidigare än tidigare. SmartWorx Hub är en serverprogramvara som ser till att varje router ges rätt inställningar första gången de startas upp. Detta innebär att i princip vem som helst kan installera en 4G router, det är bara att spänningssätta enheten så hämtas alla inställningar automatiskt. SmartWorx Hub kan även användas till att konfigurera en eller flera routrar i drift på en gång. Det går att applicera ändringar på en hel grupp på en gång vilket avsevärt förenklar uppdateringar av firmware eller nätverksparametrar. SmartWorx hub har också möjlighet att följa varje enhets status kontinuerligt. Med SmartWorx Hub får du en aktuell och uppdaterad en realtidsbild av varje enhets prestanda. SmartWorx Hub är ett smart verktyg för den som vill sänka driftskostnader, installationskostnader och få tid över till annat.

Radio via LTE

Vasaloppet direktsände

Med hjälp av LR77 v2-routrar och modem bonding kunde radion rapportera från hela Vasaloppets långa sträckning.

4G som radiolänk

Kameraövervakning falkar

Realtidsövervakning

När Pilgrimsfalken återintroducerades i Stockholm livesändes direktsändes från boet via en LR77 under flera månader.

4G router för övervakning

VPN-uppkoppling

LR77 v2G har inbyggt stöd för en rad olika tunnelprotokoll för säker uppkoppling. Routern har stöd för Open VPN och Easy VPN, IPSec, GRE tunnel, L2TP, PPTP och SSL tunnel.

filmklipp LR77 4g-routerLR77 v2 BG/FG är en uppdaterad version av 4G routern LR77 v2. Den nya versionen har tillägget G och en robustare konstruktion än LR77 v2. Den nya routerversionen har en LTE-modul speciellt framtagen för applikationer som kräver extra robusthet och erbjuder längre livslängd, bättre temperaturtålighet och högre stöttålighet än tidigare version.

M2M-protokoll

Conels routrar är väl lämpade för industriellt bruk, routrarna har stöd för till exempel Modbus och M-BUS, wireless M-bus finns som tillvalsmöjlighet.

4G router i plastkapsling

Nå via nätet

Om routern har abonnemang med en fast IP-adress eller en tjänst för dynamisk DNS-hantering kan du lätt nå enheten via internet. Ett begränsat urval funktioner kan styras via SMS så som omstart av router eller ansluten utrustning, du kan även inhämta en aktuell statusrapport.

LR77 Router i metallkapsling

Routerbackup

VRRP är en funktion som finns som standard i LR77 v2G, VRRP står för Virtual Router Redundancy Protocol och gör det möjligt att bygga nätverk där till exempel en LR77 v2G router kan stå i standby för en annan router (en WAN-router, ADSL-router eller annan 4G-router).

 • BB-B-XC-232 RS-232-port Till Conel V2 Router

  BB-B-XC-232 RS-232-port till Conel v2 router

  RS-232 port till Conels v2 routerserie, ger en RJ45-port på routerns framsida med RS-232 funktion. RS-232 kabel finns som tillval. Porten kan eftermonteras i alla versioner utom Libratum.
  253,00kr Ex.moms
  Läs mer
 • BB-B-XC-485-422 RS-422-/-485-port Till Conel V2 Router

  BB-B-XC-485-422 RS-422-/-485-port till Conel v2 router

  BB-B-XC-485-422 port till Conels v2 routerserie, ger en RJ45-port på routerns framsida med RS-422/-485 funktion. Porten kan eftermonteras i alla versioner utom Libratum.
  388,00kr Ex.moms
  Läs mer
 • BB-B-XC-ETH Ethernetkort Till Conel V2 Router

  BB-B-XC-ETH ethernetkort till Conel v2 router

  Expansionskort som ger en ytterligare nätverksport på routrar från Conel/Advantech B+B SmartWorx. Kan eftermonteras eller beställas vid leverans.
  453,00kr Ex.moms
  Läs mer
 • BB-B-XC-CNT -I/O-port Till Conel V2 Router

  BB-B-XC-CNT -I/O-port till Conel v2 router

  Expansionskort till Conel v2 routerserien. BB-B-XC-CNT är ett populärt kort som ger I/O-port till Conels routrar. Kan eftermonteras i samtliga modeller utom Libratum.
  796,00kr Ex.moms
  Läs mer
 • GOA01 Rundstrålande 4G MIMO-antenn

  GOA01 Rundstrålande 4G MIMO-antenn

  Robust 3G/4G antenn med MIMO och två SMA-anslutningar. Rundstrålande antenn som täcker samtliga 4G-band. En populär antenn när du vill ha maximala prestanda i din LTE-uppkoppling, för vägg eller...
  990,00kr Ex.moms
  Läs mer
 • GPA08 -4G-puckantenn Med MIMO

  GPA08 -4G-puckantenn med MIMO

  4G puckantenn med dubbla antennelement vilket gör den till ett smidigt val till 4G-routrar och modem, antennen monteras i ett enda hål och har bra prestanda i förhållande till...
  994,00kr Ex.moms
  Läs mer
 • GPA02 -Korspolariserad 4G-riktantenn MIMO

  GPA02 -Korspolariserad 4G-riktantenn MIMO

  En 4G-antenn med förstärkning på såväl GSM som 3G-banden. Antennen kan monteras på såväl vägg som antennmast för maximal frihet. Maströrsfästen i metall medföljer i paketet. MIMO för 3G...
  994,00kr Ex.moms
  Läs mer
 • GPA04 Antennpuck Med 4G, Wifi Och GPS

  GPA04 Antennpuck med 4G, wifi och GPS

  En antenn som rymmer fyra antennelement, dubbla 4G-antenner, wifi-antenn och GPS-antenn. Vattentät antennpuck som ger en hög förstärkningsgrad och bra prestanda trots små yttermått. Detta är en perfekt antenn...
  1 394,00kr Ex.moms
  Läs mer
 • Encore Networks EN-2000

  Encore Networks EN-2000

  EN-2000 är en router med både avancerade säkerhetsfunktioner och brandvägg. Dubbla nätverksportar som standard, extremt kraftfull wifi som tillval. Fjärrkonfigurations- och övervakningsprogramvara med enastående funktioner. Plastkapsling av bordsmodell, metallkapsling...
  3 018,00kr4 058,00kr Ex.moms
  Läs mer
 • B+B SmartWorx/Conel LR77 V2 Libratum

  B+B SmartWorx/Conel LR77 v2 Libratum

  LR77 v2 Libratum är en 4G router med de mest efterfrågade egenskaperna. En router som erbjuder säkerhet, stabilitet och pålitlig uppkoppling. 4G med fallback till 3G och GPRS. Conel...
  3 386,00kr5 320,00kr Ex.moms
  Läs mer
 • Encore Networks EN-2000 IR

  Encore Networks EN-2000 IR

  Robust metallkapslad LTE-industrirouter med dubbla nätverksportar och dubbla SIM-kortsplatser. RS-232, RS-485 och wifi som tillval. Prisvärd industrirouter med prestanda som levererar! Dubbla ethernetportar Dubbla SIM-platser Wifi som tillval RS-232/RS-485...
  Läs mer
 • Advantech SmartStart SL304

  Advantech SmartStart SL304

  Modellen SL304 ersätts med SL305, sista enheterna till rabatterat pris SmartStart är en instegs-4G router som trots sitt pressade pris erbjuder både ethernet, wifi, RS-232 och I/O-port. Routern fungerar lika...
  4 128,00kr Ex.moms
  Läs mer
Teknisk specifikation LR77 v2G
Frekvensområde 4G: 800/900/1800/2100 och 2600 MHz
Frekvensområde 3G: 900, 1800 och 2100 MHz
Frekvensområde GSM/EDGE: 900/1800 MHz
Överföringshastighet 4G: 100 Mbit/s max nedladdningshastighet
50 Mbit/s max uppladdningshastighet
Överföringshastighet 3G: 21,1 Mbit/s max nedladdningshastighet
5,7 Mbit/s max uppladdningshastighet
Gränssnitt: Ethernet, USB-Host (type A), I/O-port
Gränssnitt tillval port 1 (LR77 v2BG/FG): RS-232,RS-485,M-BUS, Ethernet eller I/O
Gränssnitt tillval port 2 (LR77 v2FG): RS-232, RS-485, Ethernet, wifi eller M-BUS
Mobilnätsstandarder: 4G: LTE,
3G: HSPA+, HSUPA, HSDPA, UMTS,
GSM: EDGE, GPRS
Nätverksfunktioner: SNMP, SNMP traps, DHCP, NAT, NAT-T, IPsec, OpenVPN, L2TP, VRRP, PPPoE Bridge, DynDNS, NTP, VRRP, HTTPS, SSH, OSPF, RIP, BGP, QoS, RIP, BGP, OSPF, PPTP,kontroll via SMS med mera
Matningsspänning: 10-30 VDC
Effektförbrukning: 1W vid mottagning, 5,5 W vid sändning
Temperaturområde: -40 – +75°C
Antennkontakt: SMA 50 Ω (4G), RP-SMA 50 Ω (wifi)
Kapsling: Plast eller aluminium
Vikt: 210/290 g (plast/aluminium)
Mått (B D H): 42×76×113 mm
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Simkort med FF2

Hämta broschyr
Manual LR77 v2G router
Montera expansionskort
Komigång med Conel V2 router
Konfigurationsmanual

Senaste mjukvaruversion
AT-kommandon
E8-certifikat

Produktpresentationsfilm
Film: grundkonfiguration
Film: Uppdatera firmware
Film: Stabilare uppkoppling
Film: Installera user module

Jämförelse LR77 v2G modeller
Router i basicutförande Router i fullversion med plastkapsling
LR77 v2BG LR77 v2FG
Ethernetportar (std) 1 st 1 st
Ethernetportar (tillval) 1 st 1-2 st
USB-port 1 st 1 st
SIM-platser 1 st 2 st
I/O port (std) 1 st 1 st
Tillvalsportar 1 st 2 st
Wifi (tillval)
Plastkapsling
Metallkapsling (tillval)

Att komma igång med LR77 v2 är enkelt och du behöver endast en dator med en webläsare för att konfigurera routern. Här är ett par användbara tips:

 

Komigångfilmer som går igenom allt från konfiguration till uppdatering av produktens mjukvara. En bra start om du kör fast.

 

Komigånginstruktion som går igenom konfigurationen och standardinställningar av routern .

 

Du loggar in i routern via webläsaren. För att logga in använd följande:

IP-adress 192.168.1.1.
användarnamn:root
lösenord: root

 

Vanligaste felen som man gör vid installation är:
1. PIN-koden på SIM-kortet är inte avstängd.
2. Datorn är inte inställd på rätt IP-adress.
3. Fel APN är angivet i routern.

Om vår support

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök