skip to Main Content

B+B SmartWorx/Conel LR77 v2 Libratum

LR77 v2 Libratum är en 4G router med de mest efterfrågade egenskaperna. En router som erbjuder säkerhet, stabilitet och pålitlig uppkoppling. 4G med fallback till 3G och GPRS. Conel LR77 Libratum v2 är en 4G router med dubbla ethernetportar och med wifi som tillval. En router som levereras med dubbla SIM-kortsplatser som standard och som kan beställas i plast eller metallkapsling. Routern kan, till skillnad från LR77 v2, inte byggas ut med ytterligare portar och har inte GPS.

Dubbla ethernetportar
Dubbla SIM-platser
Wifi som tillval
Plast eller metallkapsling

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: Tagg:

Beskrivning

LR77 v2 Libratum är en 4G router med dubbla ethernetportar, dubbla SIM-kortsplatser och med wifi som tillval. En router som samlar de mest efterfrågade egenskaperna hos en 4G router och som kan användas kontinuerligt även i påfrestande miljöer med värme, fukt och vibrationer.

Komplett 4G-router för stabila förbindelser.

Conel LR77 v2 Libratum är, liksom övriga produkter från Conel, framtagna för applikationer som kräver både säker och snabb uppkoppling år ut och år in. Produktens egenskaper med dubbla ethernetportar och dubbla SIM-kortsplatser är speciellt efterfrågad i applikationer som betalsystem, industriella automationssystem och videoöverföring. Conel LR77 v2 Libratum finns med såväl plast- som aluminiumkapsling.

10-30 VDC
2 st
TILLVAL
2 st
4G/LTE

4G-routern LR77 v2 Libratum är tänkt till applikationer där både driftsäkerhet och pålitlighet värdesätts. Routern fungerar lika bra i fasta installationer som i mobila tillämpningar. Routern klarar de flesta miljöpåfrestningar dessa miljöer erbjuder och den är testad och E8-certifierad för montering i fordon.

Många möjligheter redan från början

LR77 v2 Libratum är en 4G router med dubbla Ethernet-portar och dubbla SIM-kortsplatser. Genom att montera i två SIM-kort kan routern växla mellan primär operatör och sekundär operatör enligt villkor man själv kan ange i routern, dessa kan vara att växla SIM-kort vid störningar i ett nät eller andra regler som att växla vid viss datamängd. Alla dessa parametrar går att ställa in i routern.

Plast eller metallkapsling

Conel LR77 v2 Libratum v2 kan beställas med plastkapsling eller aluminiumkapsling och bägge dessa utföranden levereras med fäste för DIN-skena så att de enkelt kan monteras på DIN-skena. Routern spänningsmatas med 10-30 V och routern levereras komplett med antenner, kablage och nätaggregat, allt du behöver för att komma igång med andra ord.

Metall eller plastkapsling

Utökade nätverksfunktioner

Tillbehör till Conel routerConels routrar är fulla med rika funktioner som NAT, NAT-T, VRRP, tidssynkronisering via NTP och port forward. Routern har stöd för SMS i händelse av tappad kontakt med mobilnätet, den kan även skicka SMS vid omstart eller avbrott störningar i strömmatningen. Routern har ett Linuxoperativsystem som ger utrymme för att installera ytterligare mjukvarufunktioner så kallade mjukvarumoduler. En rad sådana finns redan utvecklade av Conel, dessutom finns möjlighet att lägga till egna applikationer. Så ett enkelt sätt att addera funktioner till din LR77 Libratum med är att titta närmare på våra mjukvarumoduler, ett kostnadsfritt sätt att få ytterligare funktioner.

Säker uppkoppling via tunnelprotokoll

Tunnlar används för att skicka data mellan enheter på ett säkert sätt i nätverk som internet eller mobilnät som GSM, 3G och 4G. LR77 v2 Libratum har stöd för VPN-tunnlar integrerat i routern för att enkelt komma igång.

Vi har även erfarenhet av implementation av olika tunnelprotokoll i praktiken, fråga oss gärna så berättar vi mer.

Routern stöder:

IPSec
Open VPN
L2TP
X.509
GRE

Att komma igång med LR77 v2 Libratum eller senare ändra inställningar är enkelt, Alla inställningar kan hanteras via en webläsare lokalt via nätverket eller på distans över mobilnätet. Ett urval av funktioner kan styras via SMS. En ytterligare möjlighet finns för konfiguation, det är att använda verktyget SmartWorx Hub som kan användas för automatisk konfiguration vilket avsevärt förenklar installation av routern. Vill du nå routern på distans kan routern användas antingen fasta IP adresser eller med DynDNS.

INGÅR
GODKÄND
VPN
-30-+70°
Garanti

Full kontroll och lättare driftsövervakning

Smartworx på dator och devicesSmartWorx Hub är ett verktyg som gör det enkelt att hämta status från routrar under drift, men det är inte stopp där. SmartWorx Hub kan automatiskt konfigurera routrar vilket avsevärt förenklar installation. Det räcker med att en router spänningssätts så läses dess inställningar in helt efter de förutsättningar du satt upp. Med SmartWorx Hub är det enkelt att följa nätverkets routrars status och på så sett se realtidsbild av hur hela nätets uppkoppling fungerar. SmartWorx Hub ger såväl realtidsdata samt historik för varje enskild router. Den loggar en rad parametrar som signalstyrka, tillgänglighet och antalet tappade paket.

filmklipp  LR77 Libratum 4g routerLR77v2 Libratum är en LTE-router som, till skillnad från övriga routrar i Conel sortiment, inte kan byggas ut med moduler. Routern har hög hastighet, 100 Mbps, två Ethernet 10/100 portar och dubbla SIM-kortsplatser med failover för verksamhetskritiska tillämpningar.

VRRP-backup

VRRP gör det möjligt att använda en router som standby-enhet för en annan router eller nätverksenhet. VRRP finns integrerat i routern och betyder Virtual Router Redundancy Protocol. Med VRRP är det möjligt att bygga nätverk med hög säkerhet i uppkopplingen genom att applikationen får flera vägar ut på internet men bara ser uppkopplingen som en router.

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation LR77 v2 Libratum
Frekvensområde 4G 800/900/1800/2100 och 2600 MHz
Frekvensområde 3G: 900 och 2100 MHz
Frekvensområde GSM/EDGE: 900/1800 och 1900 MHz
Överföringshastighet 4G: 100 Mbit/s max nedladdningshastighet
50 Mbit/s max uppladdningshastighet
Överföringshastighet 3G: 21,1 Mbit/s max nedladdningshastighet
5,7 Mbit/s max uppladdningshastighet
Gränssnitt: 2 x Ethernet
Mobilnätsstandarder: 4G: LTE,
3G: HSPA+, HSUPA, HSDPA, UMTS,
GSM: EDGE, GPRS
Nätverksfunktioner: SNMP, SNMP traps, DHCP, NAT, NAT-T, IPsec, OpenVPN, L2TP, VRRP, PPPoE Bridge, DynDNS, NTP, VRRP, HTTPS, SSH, OSPF, RIP, BGP, QoS, RIP, BGP, OSPF, PPTP,kontroll via SMS med mera
Matningsspänning: 10-30 VDC
Effektförbrukning: 1W vid mottagning, 5,5 W vid sändning
Temperaturområde: -30 – +70°C
Antennkontakt: SMA 50 Ω (4G), RP-SMA 50 Ω (wifi)
Kapsling: Plast eller aluminium
Vikt: 210/290 g (plast/aluminium)
Mått (B D H): 50×83×116 mm/42×80×113 mm (plast/aluminium)
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Manualer, dokument, filmer

Manual LR77 v2 Libratum router
Broschyr LR77 v2 Libratum

Komigång med Conel V2 router
Konfigurationsmanual
AT-kommandon
E8-certifikat

Film: grundkonfiguration
Film: Uppdatera firmware
Film: Stabilare uppkoppling
Film: Installera user module

Kom igång med LR77 Libratum

Att komma igång med LR77 v2 är enkelt och du behöver endast en dator med en webläsare för att konfigurera routern. Här är ett par användbara tips:

Komigångfilmer som går igenom allt från konfiguration till uppdatering av produktens mjukvara. En bra start om du kör fast.

Komigånginstruktion som går igenom konfigurationen och standardinställningar av routern .

Du loggar in i routern via webläsaren. För att logga in använd följande:

IP-adress 192.168.1.1.
användarnamn:root
lösenord: root

Vanligaste felen som man gör vid installation är:
1. PIN-koden på SIM-kortet är inte avstängd.
2. Datorn är inte inställd på rätt IP-adress.
3. Fel APN är angivet i routern.

Om vår support

Back To Top
×Close search
Sök