skip to Main Content

4G-routerpaket nano

2 650,00kr2 980,00kr Ex.moms

Vårt nanopaket är avsett för dig som har ett behov av att koppla upp ett par enheter via mobilnäten. Det baseras på en kraftfull och stabil router för anslutning av nätverksenheter. Det finns i tre olika modeller baserat på hur långt från basstationen du befinner dig.

2 nätverksportar
Inbyggd wifi
Upp till 10-talet enheter
3 antennalternativ

För den här produkten erbjuder vi support på svenska via vår helpdesk. För kontakt med vår support skapa ditt ärende här.
Rensa

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: Artikelnr: N/A Kategori: Etikett:
Våra routerpaket ger dig beprövade komponenter för uppkoppling via mobilnäten och installationen är snabb och enkel. Våra routerpaket baseras på stabil och robust hårdvara, anpassade för svenskt klimat. Vi jobbar med hårdvara tillverkad och utvecklad i EU för att minimera transporter och erbjuda en kvalitet som håller i många, många år.

Varje paket installeras genom att följa en beskrivning på svenska för att komma igång. Paketen är kompletta men du behöver komplettera med SIM-kort från din operatör.

Routerpaket Nano för 4G

Vårt nanopaket är avsett för dig som söker en stabil kombination av hårdvara för att koppla upp ett par enheter via mobilnäten. Det finns i tre olika modeller baserat på hur långt från basstationen du befinner dig.

Kraftfull router

Paketets hjärna är den storsäljande RUT200-routern, en 4G router med wifi för professionella applikationer. RUT200 fungerar till det mesta, det är en bra bruks-router som kan koppla upp ett mindre antal enheter utan avkall på prestanda. Den är ett populärt val vid distansarbete från fritidsbostad, från husvagn, husbil eller båt. Men RUT200 är en industriell router som även trivs i tuffa miljöer. Den används ofta för fjärranslutning, säker uppkoppling via VPN och fjärrservice eller fjärrkonfiguration. RUT200 fungerar i miljöer som erbjuder stora temperaturväxlingar, varierande klimat och intermittenta strömspikar. I paketet ingår router, nätaggregat och nätverkskabel. Dessutom ingår vikbara sprötantenner som gör att du kan ta med routern för tillfälligt arbete på annan plats.

Har du redan idag en fast uppkoppling kan RUT200 vara ett alternativ som gör att om din fasta uppkoppling går ned så tar RUT200 automatiskt över som backup-anslutning.

2 st
Ingår
4G/LTE
Prestanda
1-10 st
Ingår

RUT200 har två nätverksportar, dessa kan användas som en enkel nätverksswitch eller utökas med fler nätverksportar genom att ansluta ytterligare en nätverksswitch. RUT200 har wifi som antingen kan dela ut internetaccess till dina enheter eller användas för att ansluta till ett publikt WiFi-nätverk. Perfekt för tillfälliga arbetsplatser där wifi finns tillgängligt på platsen.

Antennalternativ

Hur du skall välja när det gäller antenn är beroende på hur långt du har till basstationen. Alla våra antenner i paketen är tillverkade för montering även i krävande svenskt klimat.

Har du upp till 2 km till basstationen, eller flera basstationer i omgivningen så väljer du vårt nanopaket med rundstrålande antenn
Har du 2-4 km till basstationen så väljer du vårt nanopaket med panelantenn
Har du mer än 4 km till basstationen så väjer du vårt nanopaket med riktantenn

Rundstrålande antenn

quomni lte mimo-antennI detta utförande levererar vi en robust rundstrålande antenn med ett fäste för vägg eller maströr. QuOmni är en robust men diskret antennen med 5 meter kabel som kan installeras utomhus.

Panelantenn

riktantenn gpa22I detta utförande levererar vi en panelantenn i vitt plastmaterial med ett fäste för vägg eller maströr. Antennen har 5 meter kabel och kan installeras utomhus. Antennen är tillverkad av robusta plastmaterial och har en konstruktion där plasten är svetsad för extra styrka.

Riktantenn

riktantenn 4G/3g yagiantenn gya01I detta utförande levererar vi med vår riktantenn GYA01, en riktantenn med två antennelement som skall monteras på ett maströr, har du inte ett maströr rekommenderar vi att köpa till vårt väggfäste. Antennen har 10 meter kabel och är avsedd att installeras utomhus.

För enklare montering

Vi har ett par alternativ för enklare montering.

Väggfäste

Fasadfäste/antennfäste för fasadFör enkel montering på fasad rekommenderar vi vårt fasadfäste som finns i två modeller. Det kortare fästet passar rundstrålande antenn och panelantenn. För yagiantennen behövs ett högre antennfäste som ger rätt separation mellan antennerna.

Fönstergenomföringskabel

antennkabel för fönsterUndvik att borra i fasad, fönster eller liknande. Investera i våra kablar som man klämmer under fönsterbågen istället så slipper du borra. Du monterar då routern på insidan av fönstret, skruvar fast dessa två genomföringskablar, sätter antennkabeln på utsidan och skyddar kontakterna med eltejp. Dra sedan upp antennkabeln till den plats där du vill montera antennen.

Tätning för kabelskarv

Vattentät kabelskarvOm du behöver skarva antennkabeln utomhus, eller om du vill använda vår fönstergenomföring kan vår robust skyddskapsling som vattensäkrar och dammskyddar dina antennkabelskarvar vara ett bra val. Den skyddar också dina känsliga övergångar mot skador. Du beställer den här.

När du fått ut ditt routerpaket Nano så behöver du installera routern och antennen. Så här går du till väga.

installera

Routern i paketet är en RUT200 router och till den behöver du skaffa ett SIM-kort där du helst slagit av PIN-koden. För komplett instruktion om hur du kommer igång, så följer du denna guide.
signal

Nästa steg är att installera din antenn och för det så följer du någon av dessa guider beroende på val av antenn:
1. Rundstrålande antenn.
2. Panelantenn.
3. Riktantenn.

Device blue

Många tror att en router är snabbare än en smartphone, läs gärna om faktorer som påverkar din uppkoppling där vi går igenom vad du kan förvänta dig av din uppkoppling.

Om vår support

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök