skip to Main Content

SATEL GW100/GW120 LTE router

Den kompakta routern från SATEL är en 4G router med dubbla nätverksportar och GPS. Wifi finns som tillval. En kompakt router som passar i de flesta miljöer, robust och säker!

Metallkapsling
2x ethernetport
GPS
Wifi som tillval

Rensa
Lagerstatus: Artikelnr: N/A Kategori:
4G routern SATEL GW100/GW120 är en kompakt och robust 4G-router med fallback till GSM och 3G om 4G täckning saknas, Routern har inbyggd wifi (endast GW120) och kan användas i såväl fordon som stationära tillämpningar.

Tålig router för M2M och fordon

SATEL GW120 möjliggör uppkoppling via wifi för att erbjuda passagerare anslutning till internet i fordon eller för lokal konfiguration av ansluten utrustning i applikationer som fastighetsautomation, processindustri mm.

SATEL GW100 och GW120 kan användas som failover till fasta anslutningar då den har en LAN-port och en WAN-port. Den kompakta storleken är idealisk för M2M-applikationer och den erbjuder både den stabilitet och det urval av funktioner som normalt efterfrågas i denna typ av applikationer.

9-59 VDC
4 st
Ingår
Tillval
Säker
Garanti
Skruvplint

Stabil routerplattform

GW100/GW120 har två stycken 10/100 Mbit/s Ethernetportar som kan konfigureras som switch eller som separata nätverk. Routern har dubbla SIM-kortplatser och säkerställer att ett backup-mobilnät kan ta över om det primära mobilnätet slås ut. Routern upptäcker automatiskt nätverksproblem och växlar till ett standby-SIM-kort. GW120 routern har integrerat wifi-stöd och kan fungera som accesspunkt eller i station mode. GW100/GW120-serien stöder också SMS så om dataanslutningen förloras går det att skicka kommandon till routern för att utföra diagnostikfunktioner eller starta om routern.

SATEL GW120 i fordonsmiljöer

I fordonsapplikationer kan routern via detektera när fordonets tändningskrets har aktiverats. Detta gör att GW100/GW120 kan fortsätta att vara påslagen när fordonets motor slagits av, tidsfördröjningen mellan när tändningen slås av och routern stänger av är konfigurerbar. Routerns gränssnitt rymmer en ytterligare ingång och den kan användas för att detektera en spänning och påverka routerns funktioner, en vanlig funktion är att aktivera wifi endast när en ingång fysiskt aktiverats på plats (taxameter aktiveras etc).

SATEL GW120 filmklipp4G router för fordonsinstallationer eller fasta installationer, SATEL GW100/GW120 är en robust router med dubbla nätverksportar, wifi, gps och dubbla SIM-kortsplatser.

GW100/GW120-routern har en GPS-mottagare som kan användas för spårning av fordon. Fordons koordinater, riktning och hastighet kan periodiskt rapporteras till en lokal server. Matningsspänning i fordon påverkas ofta av transienter och det kan uppstå betydande variationer i spänningsmatningen vid start av motorn. GW100/GW120-serien innehåller kretsar som är konstruerade för att kompensera för varierande spänningsnivåer och transienter som vanligtvis förekommer i fordon.

Mobilnätsroutrar kompletterar SATEL XPRS

satel xprs-principskissSATEL har en lång erfarenhet av att bygga hållbar hårdvara för privata radionät, SATEL GW100 och GW120 kan användas i nät där angränsande teknologier som LTE och radio används parallellt. SATELs lösning SATEL XPRS erbjuder en tillförlitlig anslutning av nätverk över långa avstånd med högsta säkerhet och tillgänglighet under alla förhållanden. SATEL-GW LTE-routrar är ett komplement till SATELs radioroutrar och tillsammans kan de båda teknikerna användas för att skapa tillförlitliga, förutsägbara och säkra nät för att koppla upp nätverk trådlöst. Höga krav på tillgänglighet och prestanda uppfylls med råge med SATEL XPRS som kan ge en tillgänglighet på 99,999%.

Mer om SATEL XPRS

Robust konstruktion, enkel montering

SATEL GW100/GW120 har ett smidigt plastfäste som medföljer vid leverans. Fästet kan monteras på DIN-skena horisontellt eller vertikalt. Fästet kan även skruvas i underlaget vilket möjliggör enkel montering och dessutom medger fästet snabbt utbyte av hårdvara. Routern levereras även med en spänningsmatningskabel men antenner och nätaggregat är extratillbehör.

Centraliserad övervakning och konfiguration

GW100/GW120 seriens routrar kan genom SATELs centraliserade konfigurations- och övervakningsprogram Netco administreras och fjärrövervakas. Netco förenklar och automatiserar installations-, konfigurations- och supportuppgifter för routrar i fält.

 • GWA05 Ledad 1/2-vågsantenn Wifi

  GWA05 ledad 1/2-vågsantenn wifi

  Wifi-antenn med ledat fäste för accesspunkter eller wifi-enheter inbyggda i routrar eller modem. En bra lösning för den som behöver längre räckvidd på 2,4/5 GHz wifi, kompakt design med...
  109,00kr Ex.moms
 • Kompakt Magnetfotsantenn GMA04

  Kompakt magnetfotsantenn GMA04

  Enkel och smidig magnetfotsantenn med 3 meter kabel. GMA04 täcker många frekvensband men är både kompakt och sitter stadigt. Utrymmesbesparande design med SMA-hane kontakt och 2-4 dBi antennvinst. En...
  184,00kr Ex.moms
 • GPS-antennpuck Med 5 M Kabel

  GPS-antennpuck med 5 m kabel

  GPS och Glonass-antenn som är magnetisk och har gummerad undersida för olika monteringsalternativ. Med fem meter kabel och SMA-kontakt, perfekt till router eller modem som har inbyggd GPS. GPS...
  296,00kr Ex.moms
 • Out of Stock
  GPA09 -4G/5G Puckantenn, MIMO Och GPS

  GPA09 -4G/5G puckantenn, MIMO och GPS

  4G/5G puckantenn med tre antennelement, två för 4G/5G och ett för GPS. Inklusive 1 meters lågförlustkablage. Lätt att montera då alla kablar och antenn monteras genom ett enda hål...
Teknisk specifikation SATEL GW100/120
Gränssnitt: Ethernet x 2
GPS: 1 x GPS SMA hona antennkontakt med 3v3 aktiv matning
Nätverksfunktioner: IPv4/IPv6, DHCP server/client, DynDNS
NAT, NAT Traversal, NTP Client, VLAN support, Packet filtering, Port forwarding, BGPv4, OSPF, RIP (v1 och v2) IPSec/L2TP/GRE DMVPN, SNMP v1/v2/v3,
TLS 1.2, 802.1x authentication IEC104, brandvägg
Säkerhet: IKE-version 2, x.509 certifikat, SHA2_512 stöd, AES_CBC (256), 3DES och DES, PFS, SCEP, DH_8192
SIM-kortsplatser 2 x SIM-kortsplatser låsbart med lock
Matningsspänning: 8-18 VDC
Godkännanden och certifikat EN 60950 säkerhetsgodkännande
EN 55022 och EN 55024 EMC
EN 300 328 V1.9.1
IEC 61850-3
LED-indikering Strömindikator
Signalstyrkaindikator
Ethernet-aktivitet
Aktivt SIM-kort
Wifi
Effektförbrukning: GW120 6W, GW100: 5W
Temperaturområde: -30°C till +70°C
Antennkontakt: SMA hona 50 Ω (4G/wifi och GPS)
Kapsling: Aluminium
Vikt: 450 g
Mått (B D H): 114 x 114 x 38 mm
med fäste 120 x 120 x 42 mm
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Simkort med FF2

SATEL 4G-router broschyr

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök