skip to Main Content

SATEL GW600 LTE router

Den mångsidiga 4G-routern från SATEL är lämplig för en rad olika industriella tillämpningar. Den kompakta konstruktionen gör den utmärkt för M2M-applikationer som SCADA, telemetri och intelligenta trafiksystem.

Metallkapsling
4 x ethernetport
Redundant spänningsmatning
Seriella portar

Lagerstatus: För leveranstid ring 08-659 43 00 Artikelnr: A300010 Kategori: Etiketter: ,
SATEL GW600 industriell router är en LTE router framtagen för att passa industriella lösningar. Routern är robust och har många olika anslutningsmöjligheter vilket gör den till en lämplig produkt att implementera i applikationer som har behov av nätverksportar, seriella gränssnitt eller I/O-portar.

Tålig router för krävande tillämpningar

Routern är framtagen för att passa i M2M-applikationer som industriell automation, SCADA-system, fjärrövervakning av maskiner och processer samt inom fastighetsautomation. GW600-routern ger en höghastighetsanslutning via 3G/LTE med hög hastighet vilket gör den lämplig för anslutning av avsides belägna platser.

9-59 VDC
4 st
Ingår
Tillval
Säker
Garanti
Skruvplint

SATEL gw-600GW600-routern har en rad olika anslutningsmöjligheter, den har 4 stycken 10/100 Mbit/s Ethernetportar men även RS-232 och RS-485 seriella portar. Routern har två digitala ingångar som kan användas för att detektera kontaktstatus vilket kan användas för övervakning av det lokala området (närvarodetektering i en pumpstation med PIR-sensor eller larm av kapslingen routern sitter monterad i mm). Anpassade skript kan skrivas för att bestämma vilken åtgärd som ska vidtas vid detektering av förändring av ingångens status. SNMP-traps eller e-postmeddelanden kan genereras vid larm. Routern har också en reläutgång, utgången kan styras av script eller styras på distans.

Dubbla SIM-kort och radio som fallback

SATEL GW600 är en del av SATELs XPRS-lösning där privata radionät och mobilnäten kompletterar varandra. Genom att ansluta GW600 till en radiorouter kan en redundant lösning med flera uppkopplingsvägar skapas. Men SATEL GW600 har också en inbyggd överkoppling till en andra mobiloperatör. Genom dubbla SIM-kortsplatser kan en backup operatör ta över om den primära operatörens nät slås ut.

GW600-routern erbjuder en rad avancerade säkerhetsfunktioner med inbyggd brandvägg och uppkoppling via IPSec (3Des och AES) och L2TP som standard.

Mobilnätsroutrar kompletterar SATEL XPRS

satel xprs-principskissSATEL har en lång erfarenhet av utveckling av routrar för privata radionät, SATEL GW600 kan användas i nät där angränsande teknologier som LTE och radio blandas. Med lösningen SATEL XPRS erbjuds en tillförlitlig långdistansanslutning av data med högsta säkerhet och tillgänglighet under alla omständigheter. SATEL-GW LTE-routrar är ett komplement till SATELs radioroutrar och tillsammans kan de båda teknikerna användas för att skapa tillförlitliga, förutsägbara och säkra nät för att koppla upp nätverk trådlöst. Höga krav på tillgänglighet och prestanda uppfylls med råge med SATEL XPRS som kan ge en tillgänglighet på 99,999%.

Mer om SATEL XPRS

Centraliserad övervakning och administration

GW600-routern har en centraliserad konfigurationshantering som tillval med tillhörande övervakningsverktyg. Att centralisera konfiguration och övervakning gör det enklare att montera, hantera och ändra inställningar på routrar i drift. Via övervakningsverktyget presenteras en mängd olika typer av statistik från routern som latens, paketförlust och 3G/4G-signalstyrka under längre perioder.GW600-routern stöder också fjärrstyrning via SMS, så om routerns dataanslutning kopplat ned sig går det att skicka kommandon till routern för att utföra diagnostik eller starta om enheten.

Robust konstruktion

Routern har en robust metallkapsling och skruvplintsanslutningar i botten för spänningsmatning och seriella gränssnitt. Två spänningsmatningsingångar gör att routern växlar spänningsmatning om den primära matningen slås ut. Routern levereras med fäste för DIN-skena men behöver kompletteras med antenner och nätaggregat.

Protokollkonvertering

Routern kan konvertera en rad olika protokoll:
IEC 60870-5-104 till IEC 60870-5-101
IEC 60870-5-104 till DNP3 gateway
DNP3 TCP/IP till seriell konvertering
Seriell RS-232, RS-485 till TCP/IP eller UDP/IP-konvertering
Ansluter seriella portar till TCP- eller UDP-flöden

SATEL GW-600 filmklippEn robust 4G router med dubbla SIM-kortsplatser och fyra nätverksportar samt seriella gränssnitt och I/O-portar. En fullmatad industrirouter med det mesta man kan behöva i industriella applikationer.
 • GWA05 Ledad 1/2-vågsantenn Wifi

  GWA05 ledad 1/2-vågsantenn wifi

  Wifi-antenn med ledat fäste för accesspunkter eller wifi-enheter inbyggda i routrar eller modem. En bra lösning för den som behöver längre räckvidd på 2,4/5 GHz wifi, kompakt design med...
  109,00kr Ex.moms
 • Kompakt Magnetfotsantenn GMA04

  Kompakt magnetfotsantenn GMA04

  Enkel och smidig magnetfotsantenn med 3 meter kabel. GMA04 täcker många frekvensband men är både kompakt och sitter stadigt. Utrymmesbesparande design med SMA-hane kontakt och 2-4 dBi antennvinst. En...
  184,00kr Ex.moms
 • Out of Stock
  Nätaggregat För DIN-skena MDR-30

  Nätaggregat för DIN-skena MDR-30

  Nätaggregat för DIN-skena med 1,5A@24 VDC, lågt inbyggnadsdjup, endast 56 mm, vilket i kombination med fäste för DIN-skena gör att det passar i normkapslingar och apparatskåp.
Teknisk specifikation SATEL GW600
Gränssnitt: Ethernet x 4
Seriella gränssnitt: 2 x RS232, eller 1 x RS232 + 1 x RS485
Nätverksfunktioner: DHCP-server/klient, DynDNS, NAT, NAT Traversal, NTP-klient, VLAN-stöd, paketfiltrering, brandvägg, portforward, BGPv4, OSPF, RIP (v1 och v2), IPSec/L2TP/GRE, DMVPN,
SNMP v1/v2/v3, TLS 1.2, 802.1x-autentisering, IEC 104, IPSec VPN
Säkerhet: IKE-version 2, x.509 certifikat, SHA2_512 stöd, AES_CBC (256), 3DES och DES, PFS, SCEP, DH_8192
Digitala ingångar: 2 x digitala ingångar
Digital utgång: Reläkontaktutgång. 30 VDC/1A NO, NC och Common
SIM-kortsplatser 2 x SIM-kortsplatser låsbart med lock
Matningsspänning: 9-60 VDC
Godkännanden och certifikat EN 60950 säkerhetsgodkännande
EN 55022 och EN 55024 EMC
IEC 61850-3
LED-indikering Strömindikator
Signalstyrkaindikator
Ethernet-aktivitet
Aktivt SIM-kort
Effektförbrukning: 5 W (sändning)
Temperaturområde: -30°C till +70°C
Antennkontakt: 2 x SMA 50 Ω (4G)
Kapsling: Metall
Vikt: 500 g
Mått (B D H): 40 x 115 x 160 mm
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Simkort med FF2

SATEL 4G-router broschyr

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök