skip to Main Content

Teltonika RUTM09

2 530,00kr Ex.moms

Teltonika RUTM09 är en 4G router med god kapacitet och robust konstruktion. Routern erbjuder säkerhet och stabilitet samtidigt som den har bra prestanda. Routern har inbyggd nätverksswitch (gigabit). Routern är robust, har god miljötålighet, brett inspänningsområde och dubbla platser för SIM-kort vilket gör att den passar i de flesta situationer.

Gigabitswitch med fyra portar
Metallkapsling
IP30
Dubbla SIM-platser

För den här produkten erbjuder vi support på svenska via mail. För kontakt med vår support skapa ditt ärende här.

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: Inkommer inom kort Artikelnr: B603200 Kategori: Etikett:

Induo Teltonika Platinum partner

Den här kraftfulla LTE-routern är nästa generations 4G-routrar från Teltonika. En router tillverkad och utvecklad i EU som erbjuder en hög hastighet tack vare stöd för snabb 4G och LTE Cat 6. RUTM09 är utformad för att utgöra primär eller backup-anslutning till internet där stabil anslutning och hög dataöverföring krävs.

Teltonika RUTM09 -snabb och kraftfull 4G-router

Teltonika RUTM09 är en industriell router som erbjuder hög uppladdningshastighet tack vare stöd för LTE kategori 6 med upp till 300 Mbit/s i nedladdningshastighet. Routern har Carrier aggregation teknik för snabbare och robustare anslutning. Detta i kombination med fyra stycken Gigabit Ethernet-portar och ger routern snabba prestanda. Av de fyra nätverksportarna är en port konfigurerbar som WAN-port, så du kan antingen använda tre LAN och en WAN-port eller fyra LAN-portar som switch.

RUTM09 är en router helt i metall som är anpassad för de flesta installationsmiljöer, den påminner i stort om Teltonikas RUTX09. Den erbjuder ett brett inspänningsområde (9-50 VDC) och klarar externa påfrestningar som extrema temperaturer(-40°C – +75 °C). Routern spänningsmatas via det medföljande nätaggregatet eller via så kallad passiv PoE på LAN-port 1. Routern har också en I/O-port i spänningsmatningskontakten för övervakning av en sensor och styrning av en extern förbrukare, exempelvis kan denna utgång anslutas till ett relä.

Teltonika RUTX09 eller RUTM09?

RUTM09 är en vidareutveckling av RUTX09 med framförallt lägre pris i åtanke. RUTX09 bygger på en fyrkärning processor och denna M09 på en dubbelkärnig. Vi har inte gjort konkreta tester men sammanfattningsvis är den processor som sitter i X09, en Quad-Core ARM Cortex A7, troligen snabbare och mer effektiv för de flesta allmänna tillämpningar på grund av flera kärnor. Den fyrkärniga processorn erbjuder alltså sannolikt bättre prestanda både i de flesta scenarier jämfört med MediaTek Dual-Core 880 MHz MIPS1004Kc. För de flesta användningsfall är ARM Cortex A7 det föredragna valet tack vare dess balanserade prestanda, men är priset viktigast så är det RUTM09 du skall titta på.

9-50 VDC
4 st
GPS
2 st
4G/LTE
Tillval
300 Mbit/s

Övertygande prestanda

Routern stödjer även upp till 128 tagg-/portbaserade VLAN vardera, vilket ger större kontroll över nätverkets segmentering, trafikisolering och övergripande flexibilitet. Tillsammans med tillförlitlighet kommer säkerhet. Den industriella routern RUTM09 är perfekt för att etablera säkra trådbundna internetanslutningar via stöd för en myriad av VPN:er, inklusive ZeroTier, Tinc, PPTP, DMVPN, Tailscale och IPsec VPN. Dessa VPN:er är särskilt relevanta för de som behöver fjärrhantering och övervakningsmöjligheter eller måste säkerställa säker datainsamling från separata nätverksenheter.

Självklart stödjer routern industriella kommunikationsprotokoll, som OPC UA, Modbus, MQTT, DNP3 och DLMS, vilket gör att RUTM09 kan kommunicera direkt med flera industriella tillämpningar.

Säkert uppkopplad

Routern är utrustad med dubbla SIM-kortsplatser med automatisk failover, RUTM09 kan byta SIM-kort vid uppnådd datagräns, vid roaming, om nätverksanslutning saknas eller misslyckats samt om dataanslutning misslyckats. Routern har en rad olika anslutnings-watchdogs, det vill säga den övervakar förbindelsen och startar om routern eller anslutningen vid behov. Routern har stöd för Ping Reboot, periodisk Reboot, LCP och ICMP.
RUTM09 erbjuder säker uppkoppling och avancerade säkerhetsfunktioner genom att den har stöd för olika VPN-uppkopplingar. Den har en avancerad brandväggsfunktion och stöd för olika typer av krypteringsprotokoll. Routern baseras på RutOS (ett OpenWrt-baserat Linux OS).

Routern har stöd för

OpenVPN
IPSec
GRE
L2TP och
PPTP

Övervakningsprogram

RMS program för routerövervakning Routern har stöd för fjärrövervakning via Teltonika Remote Management System, RMS, en molnbaserad tjänst för enkel övervakning av routrar och system i drift. RMS är ett tillval som du kan testa gratis i en månad. RMS är ett populärt tillval som ger dig full kontroll på distans. Missa inte att boka in vår kostnadsfria RMS-introduktion där vi hjälper dig att komma igång med RMS och bjuder på några månaders RMS kostnadsfritt. Routern kan konfigureras via WEB-gränssnitt, via SSH eller SMS. Den kan övervakas via SNMP eller via JSON-RPC. Den stöder mjukvaruuppdatering via mobilnäten, FOTA.

Proffsboxen

iot-ready RUTX-serien med lockFör dig som är på jakt efter en industriell kapsling till RUTM09 så kan vi rekommendera vår färdigbyggda kapsling med industriellt nätaggregat, integrerade antenner och allt du behöver för en proffsig installation i krävande miljöer. Läs mer här!

1 x RUTM09
1 x nätaggregat
1 x nätverkskabel
2 x wifi-antenner
2 x LTE-antenner
SIM-nål och SIM-adapter
Teltonika RUTM09
Tillverkarens benämning: RUTM09 0*****

 • DIN-fäste Teltonika RUT I Plast

  DIN-fäste Teltonika RUT i plast

  DIN-fäste för Teltonikas routrar för montering på 35 mm DIN-skena. Utförande i plast. Snäpps enkelt på DIN-skena.
  78,00kr Ex.moms
 • Spänningskabel Teltonika RUT2xx/9xx

  Spänningskabel Teltonika RUT2xx/9xx

  Fordonskabel för spänningsmatning Teltonika RUT2XX/9XX samt routrar i RUTX-serien upp till 2A förbrukning. Kabeln är avsedd för spänningsmatning av router i fordon, med Molexkontakt.
  97,00kr Ex.moms
 • DIN-fäste Teltonika RUT

  DIN-fäste Teltonika RUT

  DIN-fäste för Teltonikas routrar för montering på 35 mm DIN-skena. Utförd i plåt. Med snabbfäste som är återfjädrande.
  98,00kr Ex.moms
 • Strömkabel Teltonika PR2FK20M

  Strömkabel Teltonika PR2FK20M

  Strömmatningskabel till Teltonikas routrar och andra enheter. Med 4-fyrpolig molexkontakt, 2 m spänningsmatningskabel med fyra ledare och skruvplint/sockerbit.
  98,00kr Ex.moms
 • Strömkabel Teltonika 20 Cm

  Strömkabel Teltonika 20 cm

  Strömmatningskabel till Teltonika routrar och gateways samt Maestro modem och router. Med 4-fyrpolig molexkontakt, 20 cm spänningsmatningskabel och kontakterad med ändhylsor.
  98,00kr Ex.moms
 • Teltonika RMS Molntjänst 10-licenser

  Teltonika RMS molntjänst 10-licenser

  Remote Management System (RMS) är utformat för att bekvämt övervaka och hantera alla Teltonika routrar. Priset avser 10 licenser som du kan fördela fritt över en eller flera enheter....
  230,00kr Ex.moms
 • QuMax XR LTE

  QuMax XR LTE

  Robust kapsling med en extra kraftfull integrerad 4G-riktantenn samt plats för routerns medföljande wifi-antenner i kapslingen. Allt i en kompakt och prisvärd kapsling som även rymmer en router (Teltonika...
  1 669,00kr Ex.moms
 • QuMax Till RUTX09

  QuMax till RUTX09

  Robust kapsling med integrerad 4G-riktantenn, allt i en kompakt och prisvärd kapsling som även rymmer en router (Teltonika RUTX09). Enkel installation Vattentät -IP67 Enkel strömförsörjning Integrerad riktantenn OBS! Router säljs...
  1 671,00kr Ex.moms
 • QuSpot Till RUTX09

  QuSpot till RUTX09

  Robust kapsling med integrerad rundstrålande 4G-antenn samt en rundstrålande gps-antenn, allt i en kompakt och prisvärd kapsling som även rymmer en router (Teltonika RUTX09). Enkel installation Vattentät -IP67 Enkel...
  1 895,00kr Ex.moms
 • IoT-ready Box Teltonika RUTX-serien

  IoT-ready box Teltonika RUTX-serien

  För att underlätta installation av Teltonika RUTX09 och RUTX11 i industriella miljöer kan denna smarta kapsling spara värdefull tid för dig. Kapslingen innehåller allt du behöver om du söker...
  2 080,00kr Ex.moms
 • Teltonika RUTX09

  Teltonika RUTX09

  Teltonika RUTX09 är en 4G router med god kapacitet och robust konstruktion. Routern erbjuder säkerhet och stabilitet samtidigt som den har bra prestanda. Routern har inbyggd nätverksswitch (gigabit). Routern...
  2 799,00kr Ex.moms
 • Teltonika RUTX11

  Teltonika RUTX11

  Teltonika RUTX11 är en 4G router med mycket väl tilltagen processorkraft och en robust konstruktion. Routern erbjuder både säker och stabil uppkoppling i kombination med bra prestanda. Routern har...
  3 198,00kr Ex.moms
Teltonika RUTM11
MOBILNÄT
Frekvensområde 4G LTE-FDD: B1 (2100 MHz)/B3 (1800 MHz)/B5 (850 MHz)/B7 (2600 MHz)/B8 (900 MHz)/B20 (800 MHz)/B28 (700 MHz)/B32 (1500 MHz)
Frekvensområde 4G LTE-TDD: B38 (2600 MHz)/B40 (2300 MHz)/B41 (2500 MHz)
Frekvensområde 3G: B1 (2100 MHz)/B3 (1800 MHz)/B5 (850 MHz)/B8 (900 MHz)
Överföringshastighet 4G: 300 Mbit/s max nedladdningshastighet,
50 Mbit/s max uppladdningshastighet
Mobilmodul 4G (LTE) – Cat 6 upp till 300 Mbit/s, 3G – Upp till 42 Mbit/s
SIM-switch 2 SIM-kort, automatisk växling: svag signal, datagräns, SMS-gräns, roaming, inget nätverk, nätverk nekad, dataanslutning misslyckades, SIM viloskydd
Status IMSI, ICCID, operatör, operatörsstatus, dataanslutningsstatus, nätverkstyp, CA-indikator, bandbredd, anslutet band, signalstyrka (RSSI), SINR, RSRP, RSRQ, EC/IO, RSCP, data skickat/mottaget, LAC, TAC, cell-ID, ARFCN, UARFCN, EARFCN, MCC och MNC
SMS SMS-status, SMS-konfiguration, skicka/läsa SMS via HTTP POST/GET, E-POST till SMS, SMS till E-POST, SMS till HTTP, SMS till SMS, schemalagd SMS, SMS autosvar, SMPP
USSD Stöder att skicka och läsa meddelanden för ostrukturerad tilläggstjänstdata
Svart/Vit lista Operatörs svart/vit lista (per land eller separata operatörer)
Flera PDN Möjlighet att använda olika PDNs för flera nätverksåtkomst och tjänster
Bandhantering Bandlås, visning av använt bands status
SIM växling När du arbetar med enheter med två SIM-platser, förblir den som inte används vilande tills enheten växlar till den, vilket innebär att ingen data används på kortet tills dess
APN Auto APN
Brygga Direkt anslutning (bridge) mellan mobil ISP och enhet på LAN
Genomströmning Routern tilldelar sin mobila WAN IP-adress till en annan enhet på LAN
ETHERNET
WAN 1 x WAN-port 10/100/1000 Mbit/s, uppfyller IEEE 802.3, IEEE 802.3u, 802.3az standarder, stödjer auto MDI/MDIX crossover
LAN 3 x LAN-portar, 10/100/1000 Mbit/s, uppfyller IEEE 802.3, IEEE 802.3u, 802.3az standarder, stödjer auto MDI/MDIX crossover
NÄTVERK
Routing Statisk routing, Dynamisk routing (BGP, OSPF v2, RIP v1/v2, EIGRP, NHRP), Policybaserad routing
Nätverksprotokoll TCP, UDP, IPv4, IPv6, ICMP, NTP, DNS, HTTP, HTTPS, SFTP, FTP, SMTP, SSL/TLS, ARP, VRRP, PPP, PPPoE, UPNP, SSH, DHCP, Telnet, SMPP, SNMP, MQTT, Wake On Lan (WOL)
VoIP passthrough support H.323 och SIP-alg protokoll NAT-hjälpare, vilket möjliggör korrekt routing av VoIP-paket
Anslutningsövervakning Ping Reboot, Wget Reboot, Periodisk Reboot, LCP och ICMP för länkinspektion
Brandvägg Port forward, trafikregler, anpassade regler
Brandväggsstatussida Visa alla dina brandväggsstatistik, regler och regelräknare
Porthantering Visa enhetsportar, aktivera och inaktivera var och en av dem, slå på eller av autokonfiguration, ändra deras överföringshastighet, och så vidare
Nätverkstopologi Visuell representation av ditt nätverk, som visar vilka enheter som är anslutna till vilka andra enheter
DHCP Statisk och dynamisk IP-tilldelning, DHCP-relä, DHCP-serverkonfiguration, status, statiska leasingar: MAC med wildcard
QoS / Smart Queue Management (SQM) Trafikprioritering efter källa/destination, tjänst, protokoll eller port, WMM, 802.11e
DDNS Stöder >25 tjänsteleverantörer, andra kan konfigureras manuellt
Nätverksbackup VRRP, Trådbundna alternativ, var och en kan användas som automatisk Failover
Lastbalansering Balansera internettrafik över flera WAN-anslutningar
Hotspot Captive portal (hotspot), intern/extern Radius-server, Radius MAC-autentisering, SMS-autorisation, intern/extern landningssida, walled garden, användarskript, URL-parametrar, användargrupper, individuella användar- eller gruppbegränsningar, användarhantering, 9 standardanpassningsbara teman och möjlighet att ladda upp och ladda ner anpassade hotspot-teman
SSHFS Möjlighet att montera fjärrfilsystem via SSH-protokoll
VRF-stöd Inledande stöd för virtuell routing och vidarebefordran (VRF)
SÄKERHET
Autentisering Fördelad nyckel, digitala certifikat, X.509-certifikat, TACACS+, Radius, IP & login-försöksblockering, tidsbaserad inloggningsblockering, inbyggd slumpmässig lösenordsgenerator
Brandvägg Förkonfigurerade brandväggsregler kan aktiveras via WebUI, obegränsad brandväggskonfiguration via CLI; DMZ; NAT; NAT-T
Attackförebyggande DDOS-förebyggande (SYN-flood-skydd, SSH-attackförebyggande, HTTP/HTTPS-attackförebyggande), portskanningsförebyggande (SYN-FIN, SYN-RST, X-mas, NULL-flaggor, FIN-scan-attacker)
VLAN Port- och taggbaserad VLAN-separering
WEB-filter Svartlista för att blockera oönskade webbplatser, vitlista för att specificera endast tillåtna webbplatser
Åtkomstkontroll Flexibel åtkomstkontroll av SSH, webbgränssnitt, CLI och Telnet
VPN
OpenVPN Flera klienter och en server kan köras samtidigt, 27 krypteringsmetoder
OpenVPN-kryptering DES-CBC 64, RC2-CBC 128, DES-EDE-CBC 128, DES-EDE3-CBC 192, DESX-CBC 192, BF-CBC 128, RC2-40-CBC 40, CAST5-CBC 128, RC2-64-CBC 64, AES-128-CBC 128, AES-128-CFB 128, AES-128-CFB1 128, AES-128-CFB8 128, AES-128-OFB 128, AES-128-GCM 128, AES-192-CFB 192, AES-192-CFB1 192, AES-192-CFB8 192, AES-192-OFB 192, AES-192-CBC 192, AES-192-GCM 192, AES-256-GCM 256, AES-256-CFB 256, AES-256-CFB1 256, AES-256-CFB8 256, AES-256-OFB 256, AES-256-CBC 256
IPsec IKEv1, IKEv2, med 14 krypteringsmetoder för IPsec (3DES, DES, AES128, AES192, AES256, AES128GCM8, AES192GCM8, AES256GCM8, AES128GCM12, AES192GCM12, AES256GCM12, AES128GCM16, AES192GCM16, AES256GCM16)
GRE GRE-tunnel, GRE-tunnel över IPsec-stöd
PPTP, L2TP Klient/Server-instanser kan köras samtidigt, L2TPv3, L2TP över IPsec-stöd
Stunnel Proxy designad för att lägga till TLS-krypteringsfunktionalitet till befintliga klienter och servrar utan några ändringar i programmets kod
DMVPN Metod för att bygga skalbara IPsec VPN:er
SSTP SSTP-klientinstansstöd
ZeroTier ZeroTier VPN-klientstöd
WireGuard WireGuard VPN-klient och serverstöd
Tinc Tinc erbjuder kryptering, autentisering och komprimering i sina tunnlar. Klient- och serverstöd.
Tailscale Tailscale erbjuder hastighet, stabilitet och enkelhet jämfört med traditionella VPN:er. Krypterade punkt-till-punkt-anslutningar med hjälp av den öppna källkoden WireGuard-protokoll
OPC UA
Stödda lägen Klient, Server
Stödda anslutningstyper TCP
MODBUS
Stödda lägen Server, Klient
Stödda anslutningstyper TCP, USB
Anpassade register MODBUS TCP anpassade registerblockförfrågningar som läser/skrivar till en fil inuti routern, och kan användas för att utöka MODBUS TCP-klientfunktionaliteten
Stödda dataformat 8-bit: INT, UINT; 16-bit: INT, UINT (MSB eller LSB först); 32-bit: float, INT, UINT (ABCD (big-endian), DCBA (little-endian), CDAB, BADC), HEX, ASCII
DATA TILL SERVER
Protokoll HTTP(S), MQTT, Azure MQTT
Data till server Extrahera parametrar från flera källor och olika protokoll och skicka dem alla till en enda server
MQTT GATEWAY
Modbus MQTT Gateway Möjliggör sändning av kommandon och mottagning av data från MODBUS-server genom MQTT-mäklare
DNP3
Stödda lägen Station, Outstation
Stödda anslutningstyper TCP, USB
DLMS
DLMS-stöd DLMS – standardprotokoll för utbyte av mätdata från nyttighetsmätare
Stödda lägen Klient
Stödda anslutningstyper TCP, USB
API
Teltonika Networks Web API (beta) support Utöka enhetens möjligheter genom att använda en uppsättning konfigurerbara API-endpoints för att hämta eller ändra data. För mer information, se denna dokumentation: https://developers.teltonika-networks.com
ÖVERVAKNING & HANTERING
WEB UI HTTP/HTTPS, status, konfiguration, FW-uppdatering, CLI, felsökning, flera event log-servrar, firmware-uppdateringsnotifieringar, händelselog, systemlogg, kernellog, internetstatus
FOTA Firmware-uppdatering från server, automatisk notifiering
SSH SSH (v1, v2)
Email Motta e-postmeddelande om statusvarningar för olika tjänster
TR-069 OpenACS, EasyCwmp, ACSLite, tGem, LibreACS, GenieACS, FreeACS, LibCWMP, Friendly tech, AVSystem
MQTT MQTT-mäklare, MQTT-publicerare
SNMP SNMP (v1, v2, v3), SNMP Trap
JSON-RPC Hanterings-API över HTTP/HTTPS
RMS Teltonika Remote Management System (RMS)
IOT-PLATTFORMAR
Cloud of Things Möjliggör övervakning av: Enhetsnamn, HW-version, Serienummer, FW-version, WAN IP. Möjliggör åtgärder från molnet: FW-uppdatering, Omstart
Cumulocity Möjliggör övervakning av: Enhetsnamn, HW-version, Serienummer, FW-version, WAN IP. Möjliggör åtgärder från molnet: FW-uppdatering, Omstart
Azure IoT Hub Möjliggör övervakning av: Wan IP, Antal skickade/mottagna bytes, Modell, Tillverkare, Serienummer, Revision, FW-version och insamlade data från industriella enheter
SYSTEMKARAKTÄRISTIK
CPU MediaTek, Dual-Core, 880 MHz, MIPS1004Kc
RAM 256MB, DDR3
FLASH-lagring 16MB serial NOR flash, 256MB serial NAND flash
FIRMWARE / KONFIGURATION
WEB UI Uppdatera FW från fil, kontrollera FW på server, konfigurationsprofiler, konfigurationsbackup
FOTA Uppdatera FW
RMS Uppdatera FW/konfiguration för flera enheter samtidigt
Behåll inställningar Uppdatera FW utan att förlora nuvarande konfiguration
Återställning till fabriksinställningar En fullständig återställning återställer alla systeminställningar, inklusive IP-adress, PIN-kod och användardata till standardtillverkarens konfiguration
FIRMWARE ANPASSNING
Operativsystem RutOS (OpenWrt-baserat Linux OS)
Stödda språk Busybox shell, Lua, C, C++
Utvecklingsverktyg SDK-paket med byggmiljö tillhandahålls
GPL-anpassning Du kan skapa din egen anpassade, märkesvaran firmware och webbapplikation genom att ändra färger, logotyper och andra element i vår firmware för att passa dina eller dina kunders behov
USB
Datahastighet USB 2.0
Antennkontakter 2 st RP-SMA
Antenner 2 st ingår
Applikationer Samba share, USB-till-seriell
Externa enheter Möjlighet att ansluta extern HDD, flash-enhet, ytterligare modem, skrivare, USB-seriell adapter
Lagringsformat FAT, FAT32, exFAT, NTFS (endast läsning), ext2, ext3, ext4
INGÅNG / UTGÅNG
Ingång 1 x Digital ingång, 0 – 6 V detekteras som logisk låg, 8 – 50 V detekteras som logisk hög
Utgång 1 x Digital utgång, Open collector-utgång, max utgång 50 V, 300 mA
Händelser E-post, RMS
I/O-jonglör Gör det möjligt att ställa in vissa I/O-förhållanden för att initiera händelser
STRÖMFÖRSÖRJNING
Kontakt 4-stifts industriell DC-strömkontakt
Ingångsspänningsintervall 9 – 50 VDC, omvänd polaritetsskydd, överspänningsskydd >51 VDC 10us max
PoE (passiv) Möjlighet att driva genom LAN1-port, inte kompatibel med IEEE802.3af, 802.3at och 802.3bt standarder, Mode B, 9 – 50 VDC
Strömförbrukning Vila: < 1.8 W / Max: < 5.5 W
FYSISKA GRENSSNITT
Ethernet 4 x RJ45-portar, 10/100/1000 Mbps
I/O 1 x Digital ingång, 1 x Digital utgång på 4-stifts strömkontakt
Status-LEDs 8 x LAN status-LEDs, 1 x Ström-LED
Ström 1 x 4-stifts strömkontakt
USB 1 x USB A-port för externa enheter
Återställning Omstart/Användarstandard-återställning/Fabriksåterställningsknapp
Övrigt 1 x Jordningsskruv
FYSISK SPECIFIKATION
Kapsling Anodiserat aluminiumhölje och paneler
Dimensioner (B x H x D) 115 x 32,2 x 95,2 mm
Vikt 353 g
Monteringsalternativ DIN-skena, väggmontering, plan yta (alla kräver ytterligare kit)
DRIFT MILJÖ
Driftstemperatur -40 °C till +75 °C
Driftsfuktighet 10% till 90% icke-kondenserande
IP-klass IP30
REGLER & TYPGODKÄNNANDEN
Reglerande WEEE
EMC UTSLÄPP & IMMUNITET
Standarder EN 55032:2015+A11:2020, EN 55035:2017+A11:2020, EN 61000-3-3:2013+A1:2019+A2:2021, EN IEC 61000-3-2:2019+A1:2021
ESD EN 61000-4-2:2009
Strålningsimmunitet EN IEC 61000-4-3:2020
EFT EN 61000-4-4:2012
Överspänningsimmunitet (AC Huvudkraftsport) EN 61000-4-5:2014 + A1:2017
CS EN 61000-4-6:2014
DIP EN IEC 61000-4-11:2020
SÄKERHET
Standarder IEC 62368-1:2018, EN IEC 62368-1:2020+A11:2020
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Simkort med FF2

Teltonika RUTM09 datablad
Teltonika RUTM09 broschyr

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök