skip to Main Content

Teltonika RUTX12

3 998,00kr Ex.moms

Teltonika RUTX12 är en 4G router med dubbla LTE-moduler, den har en mycket väl tilltagen processor och en robust konstruktion. Routern erbjuder både säker och stabil uppkoppling i kombination med bra prestanda. Routern har förutom snabb LTE-anslutning kraftfullt wifi (802.11 AC) och Bluetooth LE. Dessutom finns inbyggd GPS och fem nätverksportar

Dubbla LTE-moduler
Gigabitswitch med fem portar
802.11ac (upp till 867 Mbit/s)
Bluetooth och GPS

För den här produkten erbjuder vi support på svenska via mail. För kontakt med vår support skapa ditt ärende här.
Rensa

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: Artikelnr: N/A Kategori: Etikett:

Induo Teltonika Platinum partner

RUTX12 är en kraftfull router med dubbla LTE Cat 6-moduler, utformad för kritiska applikationer där högsta prestanda behövs. Routern har Carrier aggregation teknik för snabbare och robustare anslutning. Routern är utrustad med två LTE-modem som stöder dubbla samtidiga anslutningar och funktioner för lastbalansering. 5 stycken x Gigabit Ethernet-portar, kraftfull WiFi, Bluetooth LE och och kraftfulla säkerhetsfunktioner gör den här enheten väl lämpad för applikationer där anslutningens prestanda räknas.

Teltonika RUTX12 -en kraftfull router med dubbla 4G-moduler

Teltonika RUTX12 är en kraftfull router inrymd i en aluminiumkapsling. Routern erbjuder höga hastigheter med upp till 300 Mbit/s per LTE modul i nedladdningshastighet då den har stöd för LTE kategori 6. RUTX12 är utformad för lösningar där datahastighet och hög tillgänglighet behövs. RUTX12 är en router med dubbla LTE-moduler och lastbalansering. RUTX12 har två oberoende 4G LTE CAT6 modem som arbetar med dubbla SIM-kort för att ge redundans och maximera tillgängligheten för anslutningen med avancerade nätverkssäkerhetsfunktioner. Routern har 4 x LAN portar med 10/100/1000 Mbit/s, 1 x WAN port (som kan användas som en femte LAN-port) med 10/100/1000 Mbit/s
Routerns snabba LTE-anslutning kan utnyttjas fullt ut då routern har stöd för både Gigabit Ethernet-portar för lokalt nätverk och ett snabbt trådlöst nätverk.

Den har en kraftfull CPU med Quad Core ARM Cortex A7 717 MHz processor och 256 MB SPI Flash minne samt 256 MB DDR3 RAM. Routern har dubbla SIM-kortsplatser som nås från utsidan av routern. En kraftfull systemarkitektur borgar för att RUTX12 kan ge höga hastigheter ut till alla enheter i nätverket. Processor och minne är avgörande för en routers prestanda och RUTX12 gör inte avkall på hårdvaran.

Routern har en robust industriell konstruktion, den har en slagkraftig aluminiumkapsling och ett brett temperaturområde. RUTX12 klarar alltså externa påfrestningar som extrema temperaturer (-40°C – +75 °C) och är inrymd i riktigt robust aluminium. Routern är IP30 klassad och har en god miljötålighet som är anpassad för de flesta installationsmiljöer. Den erbjuder ett brett inspänningsområde (9-50 VDC) och har en robust anslutning av spänningsmatningskontakten. Routern spänningsmatas via det medföljande nätaggregatet eller via så kallad passiv PoE på LAN-port 1. Routern har också en I/O-port i spänningsmatningskontakten för övervakning av en sensor och styrning av en extern förbrukare, exempelvis kan denna utgång anslutas till ett relä. Den kan enkelt monteras på DIN-skena med hjälp av ett fäste som säljs som tillval.

9-50 VDC
5 st
GPS
2 st
4G/LTE
802.11ac
600 Mbit/s

Många anslutningsmöjligheter

RUTX12 är en router med många anslutningsalternativ. Den har 5 Gigabit Ethernet-portar, USB 2.0, GPS och I/O-portar. Dessutom har den kraftfull Bluetooth Low Energy vilket gör det enkelt att koppla ihop RUTX12 med olika typer av sensorer för att bygga komplexa och innovativa IoT-lösningar. RUTX12-routern kan kopplas ihop med många olika sensorer samtidigt, till exempel kan den fungera med upp till 200 stycken av våra Blue Coin-sensorer. RUTX12 erbjuder robust trådlös anslutning via wifi med DualBand 2,4 GHz N och 5 GHz AC med 867 Mbit/s (Dual Band, MU-MIMO). Detta ger flexibilitet att dela trafiken, det erbjuder högre säkerhet i överföringen och en effektiv, snabb trådlös dataanslutning.

GPS, gör det möjligt att spåra routerns placering, använda olika geofencingregler eller för smidig tidssynkronisering.

teltonika rutx12 film unboxing och genomgångRUTX12 är en kraftfull router med två oberoende 4G LTE CAT6-modem för att ge redundans och maximera anslutningstillgänglighet tack vare avancerade nätverkssäkerhetsfunktioner.

Säkert uppkopplad

Routern är utrustad med dubbla SIM-kortsplatser med automatisk failover vid olika störningar i nätet eller när andra villkor uppnås. Att hålla en router igång är a och o, därför har routern har en rad olika anslutningswatchdogs, den övervakar därmed förbindelsen och startar om routern eller anslutningen vid behov. Routern har stöd för Ping Reboot, periodisk Reboot, LCP och ICMP.

RUTX12 erbjuder säker uppkoppling och har avancerade säkerhetsfunktioner. Den har stöd för olika VPN-uppkopplingar och en avancerad brandväggsfunktion samt stöd för olika typer av krypteringsprotokoll. RUTX12 har samma programvara som alla andra routrar och gateways av Teltonika Networks – RutOS (ett OpenWrt-baserat Linux OS). Genom att routern har två LTE-modem som används samtidigt har RUTX12 fler funktioner än andra routrar från Teltonika. Du hittar funktioner som VLAN, positioneringstjänster, stöd för fjärrserviceprotokoll, avancerade säkerhetsfunktioner som brandvägg och stöd för flera VPN-tjänster.

rutx12 med tillbehör
Tillverkarens benämning: RUTX120000000

Routerövervakningsprogram

RMS program för routerövervakning

RUTX12, som alla andra routrar och gateways från Teltonika Networks, är kompatibel med Teltonika Remote Management System, RMS, – device management-plattform. Du kan bekvämt uppgradera routrarnas konfiguration och firmware, ställa in varningar, få aviseringar och hantera hela din armada av routers enkelt och överskådligt. Med RMS kan du också uppdatera din firmware med ett par klick oavsett hur många enheter du vill uppgradera. Du kan kontrollera alla funktioner i Teltonika Networks RMS. Varje enhet vi levererar levereras med ett fritt test av plattformen i 30-dagar per router. Missa inte att boka in vår kostnadsfria RMS-introduktion där vi hjälper dig att komma igång med RMS och bjuder på några månaders RMS kostnadsfritt.

Routern kan fjärrkonfigureras via ett WEB-gränssnitt, via SSH eller SMS. Den kan övervakas via SNMP eller via JSON-RPC. Den stöder mjukvaruuppdatering via mobilnäten, FOTA.

Proffsboxen

iot-ready RUTX-serien med lockFör dig som är på jakt efter en industriell kapsling till RUTX12 så kan vi rekommendera vår färdigbyggda kapsling med industriellt nätaggregat, integrerade antenner och allt du behöver för en proffsig installation i krävande miljöer. Läs mer här!

För HibouAirsensorer

Om du vill använda sensorer från HibouAir så finns en specialversion av RUTX12 att beställa som är förkonfigurerad för enkel integration med BLE-sensorerna från HibouAir, beställ rätt variant ovan.

 • Blue SLIM ID

  Blue SLIM ID

  Blue Slim ID är en sensor, beacon eller sändare som skickar ut en identitet via Bluetooth. Kompakt, batteridriven och robust! Fungerar för att identifiera allt från personer till gods,...
  320,00kr Ex.moms
 • Out of Stock
  Blue PUCK T

  Blue PUCK T

  Blue Puck T är en industrianpassad temperatursensor med imponerande noggrannhet och lång batterilivslängd. Den tåliga och kompakta IP68-klassade noden passar i stort sett i alla miljöer. Enheten är kompakt,...
 • Blue PUCK RHT

  Blue PUCK RHT

  Blue Puck RHT är en industrianpassad temperatursensor och luftfuktighetssensor med imponerande noggrannhet och lång batterilivslängd. Den tåliga och kompakta IP65-klassade noden passar i stort sett i alla miljöer. Enheten...
  516,00kr Ex.moms
 • QuSpot Till RUTX12/RUTX14

  QuSpot till RUTX12/RUTX14

  Robust kapsling med integrerad rundstrålande 4G-antenner, rundstrålande wifi-antenner, Bluetoothantenn och GPS-antenn, allt i en kompakt och prisvärd kapsling som även rymmer en router (Teltonika RUTX12/X14). Enkel installation Vattentät -IP67 ...
  1 929,00kr Ex.moms
 • QuMax RUTX12/RUTX14

  QuMax RUTX12/RUTX14

  QuMax är en robust kapsling för RUTX12/RUTX14 med två kraftfulla integrerade 4G-riktantenner samt integrerade wifi, bluetooth och GPS-antenner i kapslingen. Allt i en kompakt och prisvärd kapsling som även...
  2 149,00kr Ex.moms
 • QuMax XR2 RUTX12

  QuMax XR2 RUTX12

  QuMax XR2 är en robust kapsling för RUTX12 med en extra kraftfull integrerad 4G-riktantenn samt integrerade wifi, bluetooth och GPS-antenner i kapslingen. Allt i en kompakt och prisvärd kapsling...
  3 335,00kr Ex.moms
 • DIN-fäste Teltonika RUT I Plast

  DIN-fäste Teltonika RUT i plast

  DIN-fäste för Teltonikas routrar för montering på 35 mm DIN-skena. Utförande i plast. Snäpps enkelt på DIN-skena.
  78,00kr Ex.moms
 • DIN-fäste Teltonika RUT

  DIN-fäste Teltonika RUT

  DIN-fäste för Teltonikas routrar för montering på 35 mm DIN-skena. Utförd i plåt. Med snabbfäste som är återfjädrande.
  98,00kr Ex.moms
 • Strömkabel Teltonika PR2FK20M

  Strömkabel Teltonika PR2FK20M

  Strömmatningskabel till Teltonikas routrar och andra enheter. Med 4-fyrpolig molexkontakt, 2 m spänningsmatningskabel med fyra ledare och skruvplint/sockerbit.
  98,00kr Ex.moms
 • Strömkabel Teltonika 20 Cm

  Strömkabel Teltonika 20 cm

  Strömmatningskabel till Teltonika routrar och gateways samt Maestro modem och router. Med 4-fyrpolig molexkontakt, 20 cm spänningsmatningskabel och kontakterad med ändhylsor.
  98,00kr Ex.moms
 • Teltonika RMS Molntjänst 10-licenser

  Teltonika RMS molntjänst 10-licenser

  Remote Management System (RMS) är utformat för att bekvämt övervaka och hantera alla Teltonika routrar. Priset avser 10 licenser som du kan fördela fritt över en eller flera enheter....
  230,00kr Ex.moms
 • IoT-ready Teltonika 4 Antenner

  IoT-ready Teltonika 4 antenner

  För att underlätta installation av Teltonika RUTX50, RUTX14 och RUTX12 i industriella miljöer kan denna smarta kapsling spara värdefull tid för dig. Kapslingen innehåller allt du behöver om du...
  2 280,00kr Ex.moms
 • Teltonika RUTX11

  Teltonika RUTX11

  Teltonika RUTX11 är en 4G router med mycket väl tilltagen processorkraft och en robust konstruktion. Routern erbjuder både säker och stabil uppkoppling i kombination med bra prestanda. Routern har...
  3 198,00kr Ex.moms
 • Teltonika RUTX14

  Teltonika RUTX14

  Teltonika RUTX14 är en 4G router med en LTE CAT12 modul, den har en mycket väl tilltagen processor och en robust konstruktion. Routern erbjuder både säker och stabil uppkoppling...
  3 981,00kr Ex.moms
 • Teltonika RUTX50

  Teltonika RUTX50

  Teltonika RUTX50 är en 5G router med mycket väl tilltagen processor och en robust konstruktion. Routern erbjuder både säker och stabil uppkoppling i kombination med bra prestanda. Routern har...
  4 788,00kr Ex.moms
Teknisk specifikation RUTX12
Cellulärt
Cellulär modul 2 x 4G (LTE) – Cat 6 upp till 300 Mbit/s, 3G – upp till 42 Mbit/s
SIM/Cellulär modul switch 2 SIM kort, ett för varje cellulär modul, automatisk växling vid: svagsignal, data gräns, SMS gräns, roaming, ingen nätverk, nätverk avslås, data förbindelse problem, SIM idle skydd (planerat)
Status signalstyrka, SINR, RSRP, RSRQ, bytes skickat/mottaget, Cellulär modul i bruk
SMS SMS status, SMS konfiguration, skicka/läsa SMS via HTTP POST/GET, Email till SMS, SMS till Email, SMS till TTP, SMS till SMS, SMS auto replay, schemaläggning av SMS (planerat), SMPP (planerat)
Black/White list operatör black/white list
Multipla PDN (planerat) Möjlighet till använda olika PDNs för multipel nätverksaccess och tjänster
Band managering Band lock, låsa enheten till visst band med indikering
APN Auto APN
Bridge läge Direkt förbindelse (bridge) mellan cellulär ISP och device på LAN
Trådlöst
Trådlöst läge 802.11b/g/n/ac (WiFi 5) med data överföringshastighets upp till 867 Mbit/s (Dual Band, MU-MIMO), 802.11r snabb transition, Access Point (AP), Station (STA)
WiFi Säkerhet WPA2-Enterprise-PEAP, WPA2-PSK, WPA-PSK, WEP; AES-CCMP, TKIP, Auto Cipher, klient separation
ESSID ESSID stealth mode
Trådlös hotspot Captive portal (Hotspot), intern/extern Radius server, inbyggd startsida
ETHERNET
WAN WAN port (kan konfigureras som LAN) 10/100/1000 Mbit/s, överensstämmer med IEEE 802.3, IEEE 802.3u, 802.3az standarder, stöder auto MDI/MDIX crossover
LAN 4 x LAN portar, 10/100/1000 Mbit/s, överensstämmer med IEEE 802.3, IEEE 802.3u, 802.3az standarder, stöder auto MDI/MDIX
BLUETOOTH
Bluetooth 4.0 Bluetooth low energy (LE) för korthållskommunikation
Nätverk
Routing Static routing, Dynamic routing (BGP, OSPF v2, RIP v1/v2, EIGRP, NHRP)
NetSnapper (option) Managering av cellulär förbindelse, data kompression VPN klient (inte tillgänglig i standard FW)
nätverk protokoll TCP, UDP, IPv4, IPv6, ICMP, NTP, DNS, HTTP, HTTPS, FTP, SMTP, SSL v3, TLS, ARP, VRRP, PPP, PPPoE, UPNP, SSH, DHCP, Telnet client, SNMP, MQTT, Wake on LAN (WOL)
VoIP pass-throughstöd H.323 och SIP-alg protokoll NAT helpers, för routing av VoIP paket
Anslutningsövervakning Ping Reboot, Wget reboot, Periodic Reboot, LCP och ICMP för link inspection
Brandvägg Port forward, trafikregler, anpassningsbara regler
DHCP Statisk och dynamisk IP allokering, DHCP Relay, Relayd
QoS Trafik prioritering/queuing med source/destination (planerat), service (planerat), protokoll eller port (planerat), WMM, 802.11e
DDNS Stöd för >25 service providers, andrakan be konfigurerad manuellt
Nätverksbackup VRRP, Cellulärt, WAN via nätverkskabel och WiFi WAN, varje WAN kan användas med automatisk överväxling
Lastbalansering Balansering av WAN över multipla internetförbindelser
SSHFS (option) Möjlighet till fjärrfilhantering via SSH protokoll (inte tillgänglig i standard FW)
Säkerhet
Autentisering Pre-shared key, digital certifikat, X.509 certifikat
Brandvägg Förkonfigurerade brandväggsregler kan aktivereras via WebUI, brandväggskonfiguration via CLI; DMZ; NAT; NAT-T
attackerkydd DDOS skydd (SYN flood skydd, SSH attack skydd, HTTP/HTTPS attack skydd), port scan skydd (SYN-FIN, SYN-RST, X-mas, NULL flags, FIN scan attacker)
VLAN Port baserad och tag baserad VLAN separation
Cellulärdatagräns Anpassningsbar datagräns för båda SIM korten
WEB filtrering Blacklist för blockering av websidor, Whitelist för tillåtna websidor
Accesskontroll Flexibel accesskontroll av TCP, UDP, ICMP paket, MAC address filtrering
VPN
OpenVPN Multipla klienter och en server kan fungera simultant, 12 krypteringsmetoder
OpenVPN kryptering DES-CBC, RC2-CBC, DES-EDE-CBC, DES-EDE3-CBC, DESX-CBC, BF-CBC, RC2-40-CBC, CAST5-CBC, RC2-64-CBC, AES-128-CBC, AES-192-CBC, AES-256-CBC
IPsec IKEv1, IKEv2, med 5 krypteringsmetoder för IPsec (DES, 3DES, AES128, AES192, AES256)
GRE GRE tunnel
PPTP, L2TP Client/Server instanser kan fungera simultant
Stunnel Proxy designad för TLS kryptering till existerande klienter och servers utan ändringar i programmeringskoden
DMVPN Skalbara IPsec VPNer
SSTP Stöd för SSTP klient instanser
MODBUS
Modbus TCP slave ID filtrering: ID inom område [1;255] eller alla möjliga
Ge remote access: access genom WAN
Anpassningsbara register: Modbus TCP anpassningsbara registerblock, för att läsa/skriva till en fil i routern, kan användas till att förlänga Modbus TCP slavfunktioner
Modbus TCP master Funktioner som stöds: 01, 02, 03, 04, 05, 06, 15, 16
Data format som stöds: 8 bit: INT, UINT; 16 bit: INT, UINT (MSB eller LSB först); 32 bit: float, INT, UINT (ABCD (big-endian), DCBA (little-endian), CDAB, BADC)
MQTT gateway Gateway för att skicka kommandon och ta emot data från Modbus Master genom MQTT broker
Modbus data till server protokoll HTTP(S), MQTT, Azure MQTT (planerat)
övervakning & managering
WEB UI HTTP/HTTPS, status, konfiguration, FW uppdatering, CLI, felsökning, event logg, system logg, kernel logg
FOTA FIRMWARE uppdatering från server, automatisk notifiering
SSH SSH (v1, v2)
SMS SMS status, SMS konfiguration, skicka/läsa SMS via HTTP POST/GET
CALL Reboot, Status, Cellulärt data av/på, utgång av/på
TR-069 OpenACS, EasyCwmp, ACSLite, tGem, LibreACS, GenieACS, FreeACS, LibCWMP, Friendly tech, AVSystem
MQTT MQTT Broker, MQTT publisher
SNMP SNMP (v1, v2, v3), SNMP trap
JSON-RPC Managering via API över HTTP/HTTPS
Modbus Modbus TCP status/control
RMS Teltonika Remote Managing System (RMS)
IoT plattformar
Clouds of things Tillåter övervakning av: Device data, Cellulär data, nätverksinfo, tillgänglighet
ThingWorx Tillåter övervakning av: WAN Typ, WAN IP cellulär operatör namn, cellulär signalstyrka, cellulär nätverkstyp
Cumulocity Tillåter övervakning av: Device läge, version och serienummer, cellulär Cell ID, ICCID, IMEI, förbindelsetyp, operatör, signalstyrka, WAN typ och IP
Azure IoT Hub Kan skicka device IP, antal bytes skickat/mottaget/3G förbindelsestatus, nätverkslänksstatus, IMEI, ICCID, läge, tillverkare, seriell, revision, IMSI, Sim status, PIN status, GSM signal, WCDMA RSCP, WCDMA EC/IO, LTE RSRP, LTE SINR, LTE RSRQ, CELL ID, operatör, operatörsnummer, förbindelsetyp, temperatur, PIN till Azure IoTHub server
Systemkaraktäristik
CPU Quad-core ARM Cortex A7, 717 MHz
RAM 256 MB, DDR3
FLASH minne 256 MB Flash
Firmware/konfiguration
WEB UI uppdatering FW från fil, kontrollera FW på server, konfigurationsprofiler, konfigurationsbackup
FOTA uppdatering FW/konfiguration från server
RMS uppdatering FW/konfiguration för Multipla devicer på en gång
behåll inställningar uppdatering FW utan att tappa nuvarande konfiguration
Firmware anpassningsmöjligheter
Operativsystem RutOS (OpenWrt baserad Linux OS)
Programmeringsspråk Busybox shell, Lua, C, C++
Utvecklingsverktyg SDK paket med utvecklingsmiljö
Spårning
GNSS GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo och QZSS
Koordinater GNSS-koordinater via WebUI, SMS, TAVL, RMS
NMEA NMEA 0183
Servermjukvara Stöd för: TAVL, RMS
Geolocation cellulär uppkoppling Ungefärlig deviceposition i RMS baserad på närmaste antennmast (utan att använda GPS)
Geofencing Multipla geofence zoner
USB
Datahastighet USB 2.0
applikationer Samba share, anpassningsbara scripts (planerat)
Externa enheter Möjlighet till att ansluta extern hårddisk, flash drive, printer (planerat)
Lagringsformat FAT, FAT32, NTFS
ingång/utgång
ingång 1x Digital ingång
utgång 1x Digital utgång
Events SMS, Email, RMS
POWER
kontakt 4 pin anslutning av molextyp
ingång spänning range 9 – 50 VDC, felkopplingsskydd, spänningstoppar/transientskydd
PoE (passiv) Passiv PoE. Möjlighet till matning via LAN1 port, ej kompatibel med IEEE802.3af och 802.3at standarder
Effektförbrukning Standby: <4 W, max: <22 W
Fysiska anslutningar
Ethernet 5 x RJ45 portar, 10/100/1000 Mbit/s
I/Os 1 Digital ingång, 1 Digital utgång i strömmatningskontakten
Status LED-indikering 6 x förbindelse status LED-indikering, 6 x signalstyrke LED-indikering, 10 x Ethernet port status LED-indikering, 4 x WAN status LED-indikering, 1x strömmatnings LED, 2,4 G och 5G WiFi LED-indikering
SIM 2 x SIM fack (Mini SIM – 2FF), 1.8 V/3 V, med lösa SIM-hållare
Strömmatning 4 pin kontakt av molextyp
Antenner 4 x SMA hona för LTE, 2 x RP-SMA hona för WiFi, 1 x RP-SMA hona för Bluetooth, 1 x SMA hona för GNNS
USB USB en port av 2.0 typ
Reset Reboot/reset/Factory reset knapp
Fysiska mått
Kapsling Aluminiumkapsling
Dimensioner (B x H x D) 132 x 44 x 95 mm
Vikt 540 g
Mountering DIN-montering (på två sidor), montering på platt yta
Driftsförhållanden
Temperatur -40° C till +75° C
Fuktighet 10 % till 90 % ickekondenserande

TELTONIKA RUTX12 datablad
TELTONIKA RUTX12 quickstart

Att komma igång med RUTX12 är enkelt och du behöver endast en dator med en webläsare för att konfigurera routern. Här är ett par användbara tips:

Komigångfilmer som går igenom allt från konfiguration till uppdatering av produktens mjukvara. En bra start om du kör fast.

Komigånginstruktion som går igenom de första stegen av konfigurationen. De första steg du behöver göra och samma procedur som beskrivs i filmerna ovan men beskrivet steg för steg.

Logga in

Du loggar in i routern via webläsaren. För att logga in använd följande:
IP-adress: 192.168.1.1
användarnamn: admin
lösenord: finns på enhetens informationsetikett/ingraverat under routern (tidigare var det admin01 som default)

Vanligaste felen som man gör vid installation är:
1. PIN-koden på SIM-kortet är inte avstängd.
2. Datorn är inte inställd på rätt IP-adress.
3. Fel APN är angivet i routern.

För att maximera din hastighet:
1. Placera antennen högt och fritt.
2. Placera routern i samma riktning som basstationen.
3. En router kommer inte få samma hastighet som en smartphone.

Om vår support

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök