skip to Main Content

5G-routerpaket

8 999,00kr Ex.moms

Vårt 5G-router startpaket är avsett för dig som har ett behov av att koppla upp dig mot 5G och stabil täckning. Kanske har du ett litet större nätverk, önskan om framtidsäkerhet eller ett krävande system du vill ansluta till mobilnäten med bra hastighet och stabila prestanda. Paketet baseras på den kraftfulla 5G-routern RUTX50 som har både stabilt wifi och flera nätverksportar. Paketet levereras i delar med en beskrivning på hur du själv monterar alla komponenter.

5 nätverksportar
Inbyggd wifi
5G med hög hastighet
Smart antennlösning

För den här produkten erbjuder vi support på svenska via vår helpdesk. För kontakt med vår support skapa ditt ärende här.

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: För leveranstid ring 08-659 43 00 Artikelnr: W102502 Kategori:
Våra routerpaket ger dig beprövade komponenter för uppkoppling via mobilnäten och installationen är snabb och enkel. Våra routerpaket baseras på stabil och robust hårdvara, anpassade för svenskt klimat. Vi jobbar med hårdvara tillverkad och utvecklad i EU för att minimera transporter och erbjuda en kvalitet som håller i många, många år.

Varje paket installeras genom att följa en beskrivning på svenska för att komma igång. Paketen är kompletta men du behöver komplettera med SIM-kort från din operatör.

Routerpaket start 5G

Paketet är avsett för dig som söker en stabil kombination av hårdvara för att koppla upp ett normalt nätverk med grundläggande krav via mobilnäten. Routern klarar många enheter men om det är snabbast möjliga prestanda du söker så är detta ett paket för dig. Routerpaket har en kraftfull antenn, den monteras utomhus, och ger bästa möjliga signal även om du befinner dig långt från basstationen du befinner dig.

Kraftfull router

Paketets hjärna är den storsäljande RUTX50-routern, en 5G router med wifi för professionella applikationer. RUTX50 är en riktigt kraftfull router som kan koppla upp användare som har högt ställda krav på sin uppkoppling. Routern har en kraftfull processor som kan gör att du kan använda den för avancerade processer utan avkall på prestanda. Routern är ett populärt val för fjärranslutning av olika typer av anläggningar, för företag utan fast fiber eller för anslutning där fast internet inte finns att tillgå. RUTX50 är en industriell router som trivs i tuffa miljöer. Den används ofta för fjärranslutning, säker uppkoppling via VPN och fjärrservice eller fjärrkonfiguration. RUTX50 fungerar i miljöer som erbjuder stora temperaturväxlingar, varierande klimat och intermittenta strömspikar. I paketet ingår router, nätaggregat och nätverkskabel. Dessutom ingår vikbara sprötantenner som gör att du kan ta med routern för tillfälligt arbete på annan plats.

Routern monteras i en kombinerad antenn eller kapsling som placeras utomhus, nätaggregatet monteras inomhus.

Har du redan idag en fast uppkoppling kan RUTX50 vara ett alternativ som gör att om din fasta uppkoppling går ned så tar RUTX50 automatiskt över som backup-anslutning.

5 st
Ingår
5G
Prestanda
10-50 st
Ingår

RUTX50 har fyra nätverksportar, dessa kan användas som en nätverksswitch. RUTX50 har wifi som kan dela ut internetaccess till dina enheter. Perfekt för tillfälliga arbetsplatser där wifi finns tillgängligt på platsen.

Antennen

QuMAX OMNI RUTX50 routerQuMax för Teltonika RUTX50 router är en kombinerad antenn och kapsling för installation utomhus som passar framförallt fasta installationer. QuMax har fyra inbyggda rundstrålande antenner för 4G/5G med en bra antennvinst. Tack vare att du kan hålla antennkabeln superkort så är de radiomässiga egenskaperna bättre än om du monterar enheten inomhus med en lång antennkabel. QuMax är innehåller fyra 5G-antenner. Antennen har dessutom extern WiFi-antenn samt GPS antenn och ett utrymme för att installera RUTX50-routern inuti antennhöljet.

Routern är tryggt installerad i den vattentäta kapslingen. Spänningsmatning av enheten sker via den medföljande ethernetkabeln som du även använder för dataöverföring. Ett nätaggregat för strömmatning och ethernetkabel medföljer (kabeln är 5 meter lång och UV-skyddad). Anslut sedan bara ethernetkabeln till rätt port på enheten och montera nätaggregatet inomhus. Vill du ansluta fler nätverksportar på routern så krävs separat montering av kabelgenomföringar för dina nätverkskablar, dessa beställs nedan. Du bör också beställa ett maströrsfäste eller fasadfäste för montering.

 • Antennfäste Fasad Kort

  Antennfäste fasad kort

  Antennfäste i galvat utförande med en total längd om 19 cm för fasadmontering av antenner med ett antennelement. Diameter 35 mm. Bygger ut 28 cm från fasad.
  269,00kr Ex.moms
 • Out of Stock
  Antennfäste Fasad

  Antennfäste fasad

  Antennfäste i galvat utförande med en total längd om 85 cm för fasadmontering av exempelvis våra riktantenn i GYA-serien som då rymmer bägge elementen. Diameter 50 mm. Bygger ut...
  462,00kr Ex.moms

Antennen har en kabelgenomföring monterad, behöver du komplettera för fler nätverkskablar är det dessa tillbehör du skall titta på.

 • Kabelgenomföring M20 Ultraflex

  Kabelgenomföring M20 Ultraflex

  Glasfiberförstärkt kabelgenomföring med dragavlastning. Uppfyller IP67, med M20-gänga. Flexibel packning som gör det möjligt att dra igenom exempelvis två nätverkskablar.
  77,00kr Ex.moms
 • Nätverksanslutning QuSpot/QuMax

  Nätverksanslutning QuSpot/QuMax

  Vattentät RJ45 anslutning för QuMax och QuSpot som ger en extra nätverksport. 160 mm kabellängd på nätverkskabeln. IP68-klassad Finns i två längder
  180,00kr Ex.moms
 • Nätverksanslutning QuSpot/QuMax

  Nätverksanslutning QuSpot/QuMax

  Vattentät RJ45 anslutning för QuMax och QuSpot som ger en extra nätverksport i 380 mm längd. IP68-klassad Finns i två längder
  194,00kr Ex.moms
 • Antennfäste Fasad Kort

  Antennfäste fasad kort

  Antennfäste i galvat utförande med en total längd om 19 cm för fasadmontering av antenner med ett antennelement. Diameter 35 mm. Bygger ut 28 cm från fasad.
  269,00kr Ex.moms

När du fått ut ditt routerpaket medium så behöver du installera routern och antennen. Så här går du till väga.

installera

Routern i paketet är en RUTX50 router och till den behöver du skaffa ett SIM-kort där du helst slagit av PIN-koden. För komplett instruktion om hur du kommer igång, så följer du denna guide.
signal

Nästa steg är att installera din antenn och för det så följer du denna guide:
Installera QuMax.

Device blue

Många tror att en router är snabbare än en smartphone, läs gärna om faktorer som påverkar din uppkoppling där vi går igenom vad du kan förvänta dig av din uppkoppling.

Om vår support

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök