skip to Main Content

Advantech ICR-2701

Advantech ICR-2701 är en industriell nätverksrouter med de mest efterfrågade egenskaperna. En router som erbjuder säkerhet, stabilitet och pålitlig uppkoppling. Advantech ICR-2701 är en router med dubbla ethernetportar (10/100) med fokus på säkerhet och stabilitet.

Dubbla ethernetportar
USB-host
Metallkapsling

Rensa
Lagerstatus: Artikelnr: N/A Kategori: Etikett:
ICR-2701 är en nätverksrouter med dubbla ethernetportar. En router som samlar de mest efterfrågade egenskaperna hos en nätverksrouter och som kan användas kontinuerligt även i påfrestande miljöer med värme, fukt och vibrationer.

ICR-2701 är en robust router som har många kraftfulla egenskaper, framförallt har den ett starkt fokus på driftsäkerhet.

Komplett nätverksrouter för stabila förbindelser.

Advantech ICR-2701 är perfekt för situationer som kräver både säker och snabb uppkoppling år ut och år in. Produktens egenskaper med dubbla ethernetportar är speciellt efterfrågad i applikationer som betalsystem, industriella automationssystem och fastighetsautomation. Produkten levereras i tålig plast eller aluminiumkapsling beroende på modell.

9-48 VDC
2 st
USB host
INGÅR
VPN
-40-+70°
Garanti

nätverks-routern ICR-2701 är tänkt till applikationer där både driftsäkerhet och pålitlighet värdesätts. Routern fungerar lika bra i fasta installationer som i mobila tillämpningar.

Många möjligheter redan från början

Routern är utrustad med de mest populära gränssnitten: 2 × Ethernet 10/100-portar med två oberoende LAN/IP-adresser och 1 × USB 2.0-host port. ICR-2701s dubbla Ethernet-portar kan konfigureras som LAN/LAN eller LAN/WAN.

Välj mellan plast- och metallkapsling

Advantech B+B Smartworx ICR-2701 levereras med fäste för DIN-skena så att den enkelt kan monteras på DIN-skena. Routern spänningsmatas med 10-30 V och routern levereras komplett med nätverkskablage och nätaggregat, allt du behöver för att komma igång med andra ord.

Routern kan beställas med ett TPM 2.0-chip (Trusted Platform Module) som verifierar routerns integritet för att tillhandahålla pålitliga lösningar som ett svar på de ökande kraven på cybersäkerhet inom många industriella och offentliga sektorer.

Utökade nätverksfunktioner

Advantechs routrar är fulla med rika funktioner som NAT, NAT-T, VRRP, tidssynkronisering via NTP och port forward. Routern har stöd för SMS i händelse av tappad kontakt med mobilnätet, den kan även skicka SMS vid omstart eller avbrott störningar i strömmatningen. Routern har ett Linuxoperativsystem som ger utrymme för att installera ytterligare mjukvarufunktioner så kallade mjukvarumoduler. En rad sådana finns redan utvecklade av Advantech, dessutom finns möjlighet att lägga till egna applikationer. Så ett enkelt sätt att addera funktioner till din router. ICR-2701 erbjuder en verklig öppen utvecklingsplattform för industriella IoT-tillämpningar. Advantechs befintliga Router App-bibliotek (användarmoduler) med appar som redan är utvecklade för att förbättra specifika routerfunktioner omfattar industriella protokollkonverteringar, dynamiska protokoll och stöd för IoT-plattformar som MS Azure, Cumulocity och andra.

Routern har en 1,3 GB eMMC-lagring för egna tillämpningar där Python och C/C++ stöds. Routern drivs av Advantechs välkända Linux-baserade operativsystem ICR-OS. Ett säkert webbgränssnitt gör det möjligt för användare att konfigurera och hantera ICR-2701 från distans.

Säker uppkoppling via tunnelprotokoll

Tunnlar används för att skicka data mellan enheter på ett säkert sätt i nätverk som internet eller fibernät. ICR-2701 har stöd för VPN-tunnlar integrerat i routern för att enkelt komma igång. ICR-2701 stöder datakryptering i realtid och upprättande av VPN-tunnlar med IPsec, WireGuard, OpenVPN, GRE osv. Den stöder standardiserade och avancerade nätverksfunktioner som DHCP, NAT, NAT-T, DynDNS, NTP, VRRP, kontroll via SMS och många andra funktioner.

Att komma igång med ICR-2701 eller senare ändra inställningar är enkelt, Alla inställningar kan hanteras via en webläsare lokalt via nätverket eller på distans över mobilnätet. Ett urval av funktioner kan styras via SMS. En ytterligare möjlighet finns för konfiguation, det är att använda verktyget Webaccess DMP som kan användas för automatisk konfiguration vilket avsevärt förenklar installation av routern. Vill du nå routern på distans kan routern användas antingen med fasta IP adresser eller med DynDNS.

Full kontroll och lättare driftsövervakning

Advantech webaccess dmpGenom programvaran Webaccess DMP kan du hämta status från en eller flera routrar kontinuerligt och följa dina routrars status med en mängd användbar information. Webaccess DMP ger tillgång till driftsinformation för varje enskild router. Med Webaccess DMP går det att ändra konfiguration eller uppdatera firmware i en eller flera routrar på en gång via internet. Webaccess DMP kan även automatiskt läsa över inställningar till routern första gången den startas upp, därmed går det att underlätta installation av routrar avsevärt, routrarna kan i princip installeras av vem som helst.

VRRP-backup

VRRP gör det möjligt att använda en router som standby-enhet för en annan router eller nätverksenhet. VRRP finns integrerat i routern och betyder Virtual Router Redundancy Protocol. Med VRRP är det möjligt att bygga nätverk med hög säkerhet i uppkopplingen genom att applikationen får flera vägar ut på internet men bara ser uppkopplingen som en router.

Teknisk specifikation ICR-2701
Gränssnitt: 2 x Ethernet
Nätverksfunktioner: DHCP, NAT/PAT, SSH, VRRP, PPPoE, SNMP, SMTP, Dynamic DNS client, DNS proxy, VLAN, QoS, DMVPN, NTP Client/Server, Routing protokoll: RIP, BGP, OSPF, IS-IS, NHRP, Backup Routes, Port Forwarding, Host Port Routing, Ethernet Bridging, Load Balancing, IPv6 Dual Stack
Matningsspänning: 9-48 VDC
Temperaturområde: -40 – +75°C
Kapsling: Plast eller aluminium
Vikt: 200/280 g (plast/aluminium)
Mått (B D H): 51,4 × 83,8 × 115,5 mm/42 × 80,3 × 113,2 mm (plast/aluminium)
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

ICR-2700 ICR-2800 konfigurationsmanual

Datablad Advantech ICR-2701

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök