skip to Main Content

Advantech ICR-3201W router

6 583,00kr Ex.moms

Advantech ICR-3201W är en avancerad nätverksrouter med en snabb processor. Routern har både ethernetportar, seriella dataportar, wifi, Bluetooth samt I/O-port. Routern är helt metallkapslad och fungerar lika bra för fast montage i krävande situationer som monterad i rörliga applikationer som tunga fordon eller fordon i lokaltrafik. När den skall användas i fordon så har routern en inbyggd realtidsklocka och kan läggas i sleepmode med hjälp av en ingång som kan kopplas till tändningen. ICR-3201W är en riktigt vass nätverksrouter för den som behöver en avancerad router som uppfyller högt ställda krav. VPN och säker uppkoppling ingår.

Två ethernetportar
Wifi och bluetooth
Seriella portar och I/O
Metallkapsling

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: För leveranstid ring 08-659 43 00 Artikelnr: B018583 Kategorier: , Etikett:
Advantech ICR-3201W är en metallkapslad, robust nätverksrouter från Advantech med dubbla nätverksportar, seriella portar, wifi, Bluetooth 5.1 och I/O. Detta är en robust router med riktigt bra prestanda, avsedd för integration i applikationer där det är viktigt att routern aldrig tappar kontakten.

Advantech ICR3201W -en robust nätverksrouter

Advantech ICR-3201W är inrymd i en robust metallkapsling i lackerad plåt med en konstruktion för industriell miljö. Routern har en tydlig lysdiodsindikering och det går att se lysdioderna från både framsidan och ovansidan. Lysdioderna är trefärgade vilket gör det möjligt att enkelt avläsa status även när routern är installerad.

Routerns dubbla nätverksportar används som två LAN-portar eller för anslutning av en WAN- och en LAN-port. Routern har en skruvplintsanslutning för routerns seriella portar (RS-232 och RS-485) och för I/O-portar. Routern har en ingång och en utgång, till ingången kan man ansluta exempelvis en larmsensor och till utgången exempelvis ett relä om man vill styra eller starta om nånting som finns monterat på samma plats som routern.

9-36 VDC
2 st
v 5.1
802.11ac
Ingår
Garanti

advantech-icr-3200 din-fäste

Enkel installation

Routern är förberedd för enkel installation, den har dels fästöron så att man kan skruva fast den mot underlaget, dels finns det ett DIN-fäste som också ingår vid leverans. För installation av spänningsmatning så är routern försedd med en skruvplintsanslutning, nätaggregat ingår inte men kan beställas till.

ICR-3201W är lätt att installera och dess grundkonfiguration klaras av från en webläsare. Den har även stöd för WebAccess/DMP, ett komplett konfigurations- och övervakningsverktyg för stora installationer. Routern stöder också övervakningsprogrammet R-SeeNet.

Stöd för wifi

Advantech ICR-3201W har stöd för både Bluetooth v 5.1 (class 1) och Wi-Fi 802.11ac som stödjer MU-MIMO teknologi.

Utöka funktionaliteten

Med en öppen Linux-plattform och breda möjligheter att programmera egna mjukvaruapplikationer i Python, C/C ++ eller Node-RED, erbjuder ICR-3201W en verklig öppen utvecklingsplattform för industriella IoT-applikationer. Ett redan existerande appbibliotek (user modules) med applikationer som redan har utvecklats för att förbättra specifika routerfunktionaliteter ger en rad ytterligare funktioner som kan installeras på begäran. Exempel på sådana user modules är protokollomvandlingar, stöd för IoT-plattformar som MS Azure, Cumulocity, ThingWorx och en rad andra funktioner.
Stöd för olika protokoll

Stöd för viktiga tunnelprotokoll

Routern stöder VPN tunnlar med olika protokoll för att säkerställa säker uppkoppling. Routern har en rad diagnostikfunktioner som exempelvis automatisk övervakning av såväl trådlös uppkoppling som anslutna enheter. Den startar om automatiskt om den tappar kontakten och en hårdvaru watchdog övervakar routerns status.

Snabb hårdvara med bästa prestanda

Routern bygger på Advantechs V3 plattform, en plattform som delas med routrar som SmartMotion, SmartFlex och SmartStart. ICR-3201W ger intelligens till nätverkets kanter med en kraftfull Cortex A8-processor på 1 GHz, 512 MB RAM och 4 GB EMMC FLASH-minne i pSLC-läge, en konstruktion anpassad för lång livslängd och som fungerar ypperligt i affärskritiska industriella applikationer. Routern har 4 GB flashminne med 1 GB reserverad för user modules och lagring i routern.

Routern har tre års hårdvarugaranti och den spänningsmatas med 9-36 volt. Tänk på att du måste komplettera med antenner och nätdel när du beställer, dessa ingår inte i routern.

 • GWA05 Ledad 1/2-vågsantenn Wifi

  GWA05 ledad 1/2-vågsantenn wifi

  Wifi-antenn med ledat fäste för accesspunkter eller wifi-enheter inbyggda i routrar eller modem. En bra lösning för den som behöver längre räckvidd på 2,4/5 GHz wifi, kompakt design med...
  109,00kr Ex.moms
 • Nätaggregat Advantech V2 Router

  Nätaggregat Advantech v2 router

  Nätaggregat till Conel v2 och Advantech ICR-3200 router med skruvplintsanslutning direkt till router, originalreservdel för dig som behöver ersättningsnätaggregat.
  171,00kr Ex.moms
Teknisk specifikation ICR-3201W
Wifi: 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac Wave 2 WPA Enterprise, WPA2 Enterprise
WiFi-band: 2,4 GHz till 2,495, 5,15 GHz till 5,825 GHz
Wifi-kryptering: WEP, TKIP, AES
WiFi-säkerhet: EAP-FAST, EAP-TLS, EAP-TTLS, PEAP-GTC, PEAP-MSCHAPv2, PEAP-TLS, LEAP
Wifi-devicetyp: Access point, Station
Bluetooth: Bluetooth 5.1, class 1
Datahastighet Bluetooth: 1 Mbit/s (GFSK), 2 Mbit/s (π/4-DQPSK), 3 Mbit/s (8-DPSK)
Gränssnitt: Ethernet, RS-232, RS-485, I/O-port
Nätverksfunktioner: DHCP Server, NAT/PAT, VRRP, Dynamic DNS client, DNS proxy, VLAN, QoS, DMVPN, NTP Client/ Server, IGMP, BGP, OSPF, RIP, SMTP, SMTPS, SNMP v1/ v2c/ v3, Backup Routers, PPP, PPPoE, SSL, Port Forwarding, Host Port Routing, Ethernet Bridging, Load Balancing, IPv6 Dual Stack
Säkerhet: HTTPS, SSH, VPN tunnels, SFTP, DMZ, Brandvägg (IP Filtrering, MAC address filtrering, Port filtrering)
VPN: Open VPN client/server och P2P, L2TP, PPTP, GRE, EasyVPN IPSec med IKEv1 och IKEv2
Konfiguration: Webläsare, SSH, fyra valbara konfigurationsprofiler, automatiskt från server
Matningsspänning: 9-36 VDC
Effektförbrukning utan wifi: 2,5 (stand-by)/ 4 W (genomsnittlig)/ 10 mW (sleep-mode)
Temperaturområde: -40 – +75°C utan wifi
Antennkontakt: RPSMA 50 Ω (4G)
Kapsling: Plåt
Vikt: 477 g
Mått (B D H): 55 x 97 x 125 mm
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Simkort med FF2

Advantech ICR-3201 datablad
Startguide ICR-3200
E-certifiering Advantech ICR-3200
ICR-3211 manual

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök