skip to Main Content

B+B SmartWorx/Conel XR5iv2

Produkten fasas ut, när enheter i lager är slut kommer produkten att utgå i vårt sortiment. För lämpliga ersättare, se länge ned på sidan.

XR5i är en industriell router för ethernet med inbyggd brandvägg. Skapa separata nätverk, ett för produktion och ett för administration till, dessa kan fungera simultant och dela en internetförbindelse men i övrigt vara på skilda nätverk.

Passar många situationer
Expansionsportar
Brandvägg
Stabil och beprövad

Rensa
Lagerstatus: Artikelnr: N/A Kategori:
 • Advantech ICR-3201 Router

  Advantech ICR-3201 router

  Advantech ICR-3201 är en avancerad nätverksrouter med en snabb processor. Routern har både ethernetportar, seriella dataportar samt I/O-port. Routern är helt metallkapslad och fungerar lika bra för fast montage...
  5 349,00kr Ex.moms
 • B+B SmartWorx SmartFlex Nätverksrouter

  B+B SmartWorx SmartFlex nätverksrouter

  Conels SmartFlex nätverksrouter är en router för säker och stabil uppkoppling av affärskritiska nätverk. Routern bygger på stabilt Linuxoperativsystem och är anpassad för kontinuerlig drift. PoE som tillval ...
  6 183,00kr6 619,00kr Ex.moms
 • Advantech ICR-3201W Router

  Advantech ICR-3201W router

  Advantech ICR-3201W är en avancerad nätverksrouter med en snabb processor. Routern har både ethernetportar, seriella dataportar, wifi, Bluetooth samt I/O-port. Routern är helt metallkapslad och fungerar lika bra för...
  6 583,00kr Ex.moms
XR5i är en industriell router med inbyggd brandvägg som bygger på ett Linux operativsystem.

Med routern kan till exempel separata nätverk skapas, ett för produktion och ett för administration. Nätverken kan fungera simultant och dela en internetförbindelse men i övrigt vara åtskilda från varandra.

Kompetent industriell router

Den industriella routern XR5i v2 används för att en säker ihopkoppling av två LAN via Ethernet. Routern stödjer krypterad uppkoppling med hjälp av tunnelprotokoll så som IPSec, OpenVPN, SSL eller L2TP.

10-30 VDC
10/100
TILLVAL
-30–+60°C
VPN mm

Flera modeller med flexibla val

Routermodeller XR5iEn industriell router som XR5i kan användas som ethernetrouter med två ethernetportar men även användas med andra gränssnitt. Routern finns i två utföranden, E och F. E-modellen har två nätverksportar med ethernetkort i medan F-modellen används om man vill ha litet fler egenskaper. F-modellen har som standard en I/O-port med en ingång/utgång som kan kontrollera statusnivåer eller styra reläer, en USB port är också standard. Routern har en nätverksport från fabrik och kan kompletteras med upp till tre nätverksportar. XR5i v2 F har två expansionsportar som kan beställas med en eller två ethernetportar, seriella gränssnitt som RS-232 eller RS-485/-422, dessutom finns såväl I/O-port som MBUS som valmöjlighet.

Routern levereras i plastkapsling eller metallkapsling, bägge utförandena har DIN-fäste som standard.

Virtuella routrar

XR5i har stöd för VRRP, (Virtual Router Redundancy Protocol), vilket gör att routern kan användas som standby router för en annan router. Med VRRP skapas en virtuell router som består av underroutrar, dessa kan vara master och backup routers, som samverkar som en grupp. Med VRRP kan XR5i vara en del av en routergrupp som fungerar som en virtuell router, gruppen kan då bestå av en 3G router eller 4G router som backup-väg om den primära uppkopplingsvägen slås ut.För att säkerställa uppkoppling finns en inbyggd watchdog-funktion, routern bygger också på ett stabilt Linux operativsystem. Routern kan övervakas med Conel R-SeeNet routerövervakningsprogram, där funktioner och statistik kan loggas på din server.Konfiguration av routern sker genom webinterface via den inbyggda webservern, detta möjliggör även fjärrkonfiguration.

 • Out of Stock
  Advantech B+B SmartWorx XR5iv2 Wifi

  Advantech B+B SmartWorx XR5iv2 wifi

  XR5i v2 E wifi är en industriell router med wifi och ethernet med inbyggd brandvägg. Med routern kan robusta wifinätverk byggas, nätverksportarna kan användas som switch eller separata nätverk. ...
Teknisk specifikation
Gränssnitt: Ethernet, USB-Host (type A), I/O-port
Gränssnitt tillval: RS-232,RS-485,M-BUS, Ethernet eller I/O
Stöd för: DHCP, NAT, IPsec, IPsec, OpenVPN, L2TP, VRRP, PPPoE Bridge
Matningsspänning: 10-30 VDC
Effektförbrukning: 5,5 W
Temperaturområde: -30 – +60°C
Vikt: 150-270 g
Mått (B D H): 42 × 76 × 113 mm
Kapsling: Plast eller aluminium
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Hämta broschyr för E-versionen
Hämta broschyr för F-versionen
Hämta Quick Guide
Hämta manual för produkten

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök