skip to Main Content

Lantech IGS-5408DFT 12 portar

Lantech IGS-5408DFT är en övervakad switch för krävande applikationer med 10 portar för kopparkabel med gigabithastighet och två fiberanslutningar. Robust och pålitlig switch laddad med funktioner.

12 portar
Fiber och kopparkabel
IP30-kapsling
Managed/övervakad
Dubbel spänningsmatningsingång

Rensa
Lagerstatus: Artikelnr: N/A Kategori: Etikett:
Lantech IGS-5408DFT är en 12 portars switch för både fiber och kopparkabel med 10 stycken RJ45-anslutningar och två fiberanslutningar (dual speed SFP). Åtta av RJ-45 portarna är så kallade L2 + portar som erbjuder 100 MB/s i bägge trafikriktningar men Gigabithastigheter i upplänken, två av RJ-45 är gigabitethernet. Switchen har avancerade säkerhetsfunktioner och kan snabbt återuppta kommunikationen vid störningar i nätverket om den används i ringnätverk.
Lantech IGS-5408DFT är en 12 portars switch för både fiber och kopparkabel med 10 stycken RJ45-anslutningar och två fiberanslutningar (dual speed SFP). Ethernetportarna är så kallade L2 + portar som erbjuder 100 MB/s i bägge trafikriktningar men Gigabithastigheter i upplänken. Switchen har avancerade säkerhetsfunktioner och kan snabbt återuppta kommunikationen vid störningar i nätverket om den används i ringnätverk.

Robust switch för ringnätverk

IGS-5408DFT har inbäddade funktioner för att ge ett starkt och tillförlitligt skydd av nätverket på ett enkelt och intuitivt sätt. Switchen är speciellt användbar i ringnätverk tack vare sin snabba återhämtningstid om det blir störningar i nätverket. Switchen uppfyller kraven G.8032 från ITU (Internationella Tele Unionen) med en återhämtning av kommunikationen på under 20ms.

18-72 VDC
10 st
2 st
DIN-fäste
Garanti

Om något problem uppstår i ringnätverket kan Lantech IGS-5408DFT larma både visuellt på switchen med lysdioder samt skicka ut e-postmeddelanden, SNMP-traps eller SMS. Automatisk återställning av funktioner säkerställer att switcharna återtar sin plats i nätet efter oförutsedda strömavbrott. Varje switchs status kan visas i Lantechs NMS (Network Management System) vilket gör det möjligt att se nätverkets status i realtid. NMS håller ringnätverket vid liv utan omkonfiguration under drift. Nätverket är också skyddat mot så kallade broadcast-storms vilket kan uppstå när en unmanaged switch kopplas till ett ringnätverk.

Stöd för PTPv2 två stegs transparent klocka på alla portar
Förbättrat G.8032 ringnätverksskydd mindre än 20ms
Ringnätverksövervakning med automode, enhanced mode, tågläge och basic mode
Automatisk avstängning vid störningar i nätström och automatisk återställning när störningen är avhjälpt
Användarvänligt användargränssnitt inkusive automatiskt skapande av nätverkstopologin
Övervakning av DDM tröskelvärden med dB-värden, kontroll av fiberstatus med CLI-kommandon
Övervakning av temperatur, spänning och ström
USB-port för ändringar och backup

Exakt realtidsklocka

Lantech IGS-5408DFT har en hårdvarubaserad PTP IEEE1588 v2 tvåstegsfunktion som gör det möjligt för både koppar- och fibernätverk att synkronisera nätverket med exakt precision (under 1μs) genom en inbyggd RTC (Real Time Clock) som hålla reda på exakt tid.

Switchen uppfyller ITU G.8032 och har en återhämtningstid lägre än 20 ms, vilket inkluderar funktioner som dynamic coupling ring, enhanced mode for easy configuration och aggregeringsringnätverkstopologi. Switchen har det mesta i nätverksfunktioner som QoS, QoS via VLAN, avancerad säkerhet som ACL L2/L3, SSH/SSL, Mac baserad DHCP-server, DHCP Option 82, DHCP-server, IGMPv1/v2/v3/router port, QinQ (double tag VLAN). Dessa nätverksfunktioner är viktiga i stora nätverk eller applikationer som tåg och spårvagnar. För enkel integration med andra nätverksswitchar stöder dessa också Cisco Discovery Protocol (CDP) och LLDP som gör det lätt att integrera dem i Ciscoworks L2 topologi.

Urverk

Stöd för unmanaged switchar

DHCP-option 82 och relay-agent funktionen (port och vlan baserad DHCP-distribution) kan ge samma IP-adress på port basis eller vlan basis där det finns behov av att där det finns behov av byta ut någon enhet i nätverket. Detta är en funktionen som är tänkt att vara användbar för att undvika nätverksstörningar då DHCP Option 82-servern ger en utökad kontroll av vilka enheter som kan användas i nätverket. En MAC-adress baserad DHCP-serverfunktionen delar ut IP-adresser baserade på med anslutna enheters MAC-adresser, detta gör det då möjligt att använda enklare unmanagedswitchar i DHCP-nätverk utan att switchen har stöd för det.

Larmar vid fel

Kablage för nätverkIGS-5408DFT har rena larmingångar och larmutgångar, digitala in- och utgångar. Dessa kan så klart användas för att aktivera en larmfunktion om apparatskåpet öppnas, om nätströmmen på den primära matningen försvinner eller om ansluten hårdvara slutar att fungera. Utgången kan också den användas för att starta om utrustning som är ansluten till switchen. Denna funktion kan också användas för att utlösa larm om switchen flyttas eller stjäls. IGS-5408DFT skickar omedelbart mail och SMS till fördefinierade adresser samt meddelar sig genom SNMP-traps.

Inbyggd övervakning av driftsvärden

Switchen har inbyggd miljöövervakning som kan upptäcka stora variationer i driftstemperatur, spänning och ström och kan vid kraftiga variationer skicka SNMP-traps, e-post och SMS-varningar. Switchen finns i en modell med utökat driftstemperaturområde (-40 ° C till 75 ° C).

Lantech IGS-5408DFT är utformad med dubbel strömförsörjning på 18 – 72 VDC. IGS-5408DFT har ett väl utbyggt EVT och ESD-skydd med ± 4000V EFT och ± 6000V ESD-skydd.

Användarvänligt gränssnitt

Det användarvänliga användargränssnittet, innovativ automatisk uppritning av nätverkstopologi och demoläge för nätverkstopologi gör IGS-5408DFT lätt att använda i verkligheten. Switchen har även en RTC (realtidsklocka) som alltid har exakt tid. IGS-5408DFT har stöd för DMI-gränssnitt som kan användas för att övervaka fiberfunktioner vid användning av DDM SFP-er. Då kan fem parametrar visas i Lantechs användargränssnitt, inklusive optisk uteffekt, ineffekt, temperatur, laserbiasström och matningsspänning till transceiver. Rådata som TX effekt och RX ström konverteras automatiskt till dB-värden för installatören, vilket gör det lättare att beräkna fiberavståndet. Genom stöd för CLI kan tekniker också konfigurera switchen via ett terminalgränssnitt.

Ringnätverk som är bäst i klassen

Övervakningsprogram för lantechs managed switcharLantech IGS-5408DFT har stöd för förbättrad G.8032 ringnätverk med snabbare återhämtningstid än standarden kräver. Nätverket kan självläka på mindre än 20 ms vid grundläggande ringtopologi och multicast-paket. Switcharna stöder också olika ringtopologier som dubbla ringnätverk, multi-chain, ringnätverk för tåg och grundläggande ringnätverk, alla dessa lägen omfattas av en enkel installationsprocess. En innovativ funktion som kallas auto-ring kan beräkna ägare och granne i ett steg vilket gör att nätverket automatiskt konfigurerar sig.

Återanvänd konfigurationen

Konfigurationsfilen för Lantech IGS-5408DFT kan exporteras som textfil så att switchen kan rekonfigureras eller inställningarna återskapas i flera switchar. Fabriksåterställningsknappen återställer inställningen tillbaka till fabriksinställningar (detta saknas faktiskt på många andra switchar). En inbyggd watchdogdesign kan automatiskt starta om switchen om nätverksprestanda inte är tillfredsställande.

QoS via VLAN kan tillåta switchen att använda QoS över VLAN oavsett om nätverkets ingående enheter använder QoS eller inte, något som förbättrar bandbreddshanteringen i nätverket. Switchen har stöd för MSTP som erbjuder RSTP över Vlan för redundanta förbindelser med 16 MSTI. ITU G.8032 ring och RSTP kan samexistera i samma switch med olika portar för maximalt flexibel funktion.

Vältestad hårdvara

Lantech IGS-5408DFT har hög tillförlitlighet och kan hantera omfattande EMI/RFI fenomen, vibrationer och stötar och fungerar i allehanda miljöer som fabriker, transformatorstationer, stålverk, flygplatser, gruv- och processtyrning. Switchen är en mycket bra lösning för automation, transport, övervakning, trådlösa backhaulnät, fabriker och rörliga applikationer som tåg och spårvagnar.

  • 48 V Nätaggregat För DIN-skena NDR-120-48

    48 V nätaggregat för DIN-skena NDR-120-48

    Nätaggregat för DIN-skena med 2,5A@48 VDC, väl ventilerat nätaggregat som fungerar år ut och år in. Tre års garanti och gedigen konstruktion.
    798,00kr Ex.moms

På vår webplats hittar du ett urval av de produkter som Lantech har i sitt sortiment, om du inte hittar vad du söker så fyll i vårt kontaktformulär med dina önskemål så tar en expert kontakt med dig.

Teknisk specifikation
Standarder IEEE 802.3 10Base-T Ethernet
IEEE 802.3u 100Base-TX
IEEE802.3z Gigabit fiber
IEEE802.3x Flow Control and Back Pressure
IEEE802.3ad Port trunk with LACP
IEEE802.1d Spanning Tree
IEEE802.1w Rapid Spanning Tree
IEEE802.1s Multiple Spanning Tree
IEEE 802.3ad länk Aggregation Control Protocol (LACP)
IEEE 802.1AB länk Layer Discovery Protocol (LLDP)
IEEE 802.1X User Authentication (Radius)
IEEE802.1p Class of Service
IEEE802.1Q VLAN Tag
IEEE802.3at/af Power over Ethernet
Switcharchitektur Back-plane (Switching Fabric): 24 Gbps
Överföringshastighet 14,880pps för Ethernet port
148,800pps för snabb Ethernet port
1,488,000pps för Gigabit Fiber Ethernet port
CPU Marvell 800MHz
RAM 256M Byte
Flash 128M Byte
Mac Address 16K MAC address table
Jumbo paket 9KB för varje port
Anslutningsdon: 10/100TX: 16 x ports RJ-45 med Auto MDI/MDI-X funktion
Mini-GBIC: 4 x 100/1000 SFP med DDM
RS-232: RJ-45 type
USB för konfiguration och backup
Power & P-Fail connector: 1 x 6-polig skruvplint
DI/DO: 1 x 6-polig skruvplint
Nätverkskablage 10Base-T: 2-pars UTP/STP Cat. 3, 4, 5/ 5E/ 6 kabel
EIA/TIA-568 100-ohm (100m)
100Base-TX: 2-pars UTP/STP Cat. 5/ 5E/ 6 kabel
EIA/TIA-568 100-ohm (100m)
1000Base-TX: 2-pars UTP/STP Cat. 5/ 5E/ 6 kabel
EIA/TIA-568 100-ohm (100m)
Fiberkabel 1.25Gbps:
Multimode: 0 till 550 m, 850 nm (50/125 μm); 0 till 2 km, 1310 nm (50/125 μm)
Single mode: 0 till 10 km/ 30 km/ 40 km, 1310 nm (9/125 μm); 0 till 50 km/ 60 km/ 80km/ 120 km, 1550 nm (9/125 μm)
125Mbps:
Multi mode: 0 till 2 km/ 5 km, 1310 nm (62.5/125 μm)
Single mode: 0 till 30 km, 1310 nm (62.5/125 μm)
WDM 1.25Gbps:
Single mode: 0 till 10 km/ 20 km/ 40 km/ 60 km, 1310 nm (9/125 μm); 0 till 80 km, 1490 nm (9/125 μm); 0 till 10 km/ 20 km/ 40 km/ 60 km/ 80 km, 1550 nm (9/125 μm)
WDM 125Mbps:
Single mode: 0 till 20 km/ 40 km/ 60 km/ 80 km, 1310 nm (9/125 μm); 0 till 20 km/ 40 km/ 60 km/ 80 km, 1550 nm (9/125 μm)
Protocol CSMA/CD
LED Per enhet: strömmatning 1 (grön), strömmatning 2 (grön), strömmatningsproblem (röd)
Ethernetport: länk/aktivitet (grön), hastighet (grön); Mini-GBIC: länk/aktivitet (grön)
DI/DO 2 st Digital ingång (DI) :
Nivå 0: -30-2V / Level 1: 10-30V
Max. ström för ingången:8 mA
2 Digital Output(DO): Open collector @40 VDC, 200mA
Luftfuktighet: 5% ~ 95% (Non-condensing)
Driftstemperatur -20-60°C
Spänningsmatning Standard modell: 18-72 VDC
Strömförbrukning 10
Kapsling Metallkapsling IP-30
74x135x152 (BxDxH) mm
Vikt 900 g
Installation DIN-skena eller väggfäste
EMI & EMS FCC Class A,
CE EN55022 Class A, CE EN55024, CE EN61000-4-2, CE EN61000-4-3, CE EN61000-4-4, CE EN61000-4-5, CE EN61000-4-6, CE N61000-4-8, EN61000-4-11
Övriga licensieringar IEC60068-2-32 (fritt fall), IEC60068-2-27 (stötar),
IEC60068-2-6 (vibration)
MTBF NA
Garanti 5 år
Ovanstående kan ändras utan föregående information

Manual för Lantech IES-3307C
Demo av ringnätverk

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök