skip to Main Content

Falcom Fox3

Trackern säljs endast via partners. Vi kan förmedla kontakten men du skall ha en MoQ om minst 10 enheter.

Robust fordonstracker med GNSS för alla typer av fordon. En tracker med stöd för ingångar för sensorer, utgång för att styra en funktion och stöd för trådlösa sensorer.

Inbyggda antenner
För mindre fordon
Stöd för sensorer
Lätt att integrera

Rensa
Lagerstatus: Artikelnr: N/A Kategori: Etikett:
FOX3 är en kompakt, mångsidig tracker som kan ansluta många sensorer och som har en kraftfull intelligens för hantering av data lokalt i enheten. Den har stöd för det mesta som du behöver ha i en professionell fordonstracker och tack vare de rika funktionerna passar de i snart sagt varje situation.

Avancerad tracker för alla typer av fordon

FAlcom fox3 antenner och anslutningarFOX3 har interna antenner men anslutning för externa antenner, de inbyggda interna antenner stängs automatiskt av när externa antenner används. Detta är också användbart om de externa antennerna saboteras.

FOX3 är en tracker med den senaste tekniken och spetsfunktioner. Den leder vägen inom trackers med stort fokus på mobil dataloggning, lagring, bearbetning och sändning av data. FOX3 är en konfigurerbar smart spårnings- och datalogger som kan anpassas till användarnas behov. FOX3 erbjuder en säker överföring genom kryptering av data.

Många anslutningsmöjligheter

FOX3 har en rad olika anslutningsmöjligheter. Enheten kan avläsa rörelse genom en 3-axlig accelerationsgivare. Den har interna temperatursensorer och stöd för externa sensorer. Det finns möjlighet att ansluta såväl RFID-läsare som att använda Bluetooth för föraridentifiering. FOX3 har stöd för passiv/aktiv RFID via RS-232. Den har stöd för USB 2.0, RS-232 och RS-485. Den kan avläsa fordonsdata via CAN, OBDII och har konfigurerbara I/Os.

Den har stöd för olika trådlösa kommunikationsvägar och fungerar med trådlösa Bluetoothsensorer. Som tillval finns olika adapters, IOBOX-MINI, IOBOX-CAN och IOBOX-WLAN. som ger möjlighet till flera I/Os samt anslutning till lokalt trådlöst nätverk, wifi, med automatisk anslutning till fem olika nätverk.

FOX3 kan generera periodiska hastighetsrapporter, logga varvtal och överträdelse av varvtalsgränser såväl som hastighetsgränser. Den kan lagra dessa data kopplade till koordinater, datum, tid och andra parametrar. Denna statistik om körbeteende låter dig fatta beslut och öka säkerheten, vilket minskar såväl fordonsunderhåll som bränsleförbrukning.

Geo-fence

FOX3 möjliggör upp till 3 000 geo-fence (cirkulära eller rektangulära), 32 områden (selektiv, kombination) och 1 parkeringsområde (cirkulärt). Användaren kan ställa in varningar och aviseringar när trackern anländer till eller lämnar geo-fence områden. Detta förbättrar skydd mot stöld och optimerar övervakningen av enheter som har trackern installerad.

Eco-drive

Eco-drive är GNSS-baserad funktion med en sofistikerad algoritm utvecklad av Falcom. Eco-drive ger information om bränsleförbrukning (l/100 km), CO2-utsläpp (g /km), körbeteende (hård inbromsning/acceleration/kraftig svängning), överskridande av hastighet med mera. Baserat på detta genererar enheten ett resultatkort för fordonet och detta kan kopplas till olika förare. Användning av FOX3 Eco-drive-funktion har som syfte att minska påfrestningen av miljön, att erbjuda en bättre förarutbildning och en minskad risk för olyckor. Med andra ord spara liv, miljö och pengar.

Energihantering

FOX3 har flera konfigurerbara energisparlägen och vilolägen och till och med en batterismart laddning och övervakningsfunktion. Med hjälp av dessa lägen kommer energiförbrukningen minskas vilket förhindrar att fordonets batteri laddas ut, samtidigt som enheten får en förlängd drifttid vid batteridrift.

Fjärrhantering

FOX3 erbjuder flera alternativ för fjärrhantering och ladda upp ny firmware på några sekunder. Denna överföring är säker, den är AES128-krypterad, samtidigt som den har skydd för nätverksavbrott och strömavbrott ifall något går snett vid uppladdning.

 • Blue SLIM ID

  Blue SLIM ID

  Blue Slim ID är en sensor, beacon eller sändare som skickar ut en identitet via Bluetooth. Kompakt, batteridriven och robust! Fungerar för att identifiera allt från personer till gods,...
  320,00kr Ex.moms
 • Out of Stock
  Blue PUCK T

  Blue PUCK T

  Blue Puck T är en industrianpassad temperatursensor med imponerande noggrannhet och lång batterilivslängd. Den tåliga och kompakta IP68-klassade noden passar i stort sett i alla miljöer. Enheten är kompakt,...
 • Blue PUCK RHT

  Blue PUCK RHT

  Blue Puck RHT är en industrianpassad temperatursensor och luftfuktighetssensor med imponerande noggrannhet och lång batterilivslängd. Den tåliga och kompakta IP65-klassade noden passar i stort sett i alla miljöer. Enheten...
  516,00kr Ex.moms
Teknisk specifikation FOX3
Spänningsmatning: 11-32 VDC
Batteri: 1000 mAh Li-Ion
Trådlösa tekniker: GSM/GPRS/GNSS/BLUETOOTH/3G/LTE CATM1/NB-IoT (beroende på modell)
Bluetooth: 4.0 + LE (beroende på modell)
Stöd för givare (beroende på modell): 3 x digitala/analoga I/O portar
1 x digital ingång (tändning)
2 x RS-232 portar (1xV.24 level;1xRS-232/RS-4852)
1 x Mini-USB
1 x 1-Wire
1 x I2C
1 x 4 pin ljudingång (2,5 mm)
1 x CAN-Bus (använder 2 av 3 I/O-portar)
3-axlig acceleration
Inbyggd temperaturgivare
GNSS antenn: Integrerad antenn/antenningångar
GSM-antenn: Integrerad antenn/antenningångar
Mått: 105 x 83 x 28 mm
Temperaturområde utan batteri: -40 °C to +85 °C
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

FOX3 Tracker broschyr
FOX3 manual

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök