skip to Main Content

Blue Anchor Wirepas

742,00kr Ex.moms

Blue Anchor är är en beacon (tag) eller router (ankare) för Wirepas inomhuspositioneringssystem. Väl tilltaget batteri och mycket robust! Den tåliga IP68-klassade enheten passar i stort sett i alla miljöer. Upp till tjugo års batterilivslängd.

IP68-klassad
Tålig
Tag eller ankare
Robust och batteridriven

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: För leveranstid ring 08-659 43 00 Artikelnr: B100204 Kategori: Etikett:

Blue Anchor är utrustad med den innovativa Wirepas MESH-tekniken som utvecklats av Wirepas. Det är en robust enhet som uppfyller de industriella kraven för positionering av utrustning inomhus. Wirepastekniken möjliggör spårning av tillgångar realtid och underlättar identifiering av personer och tillgångar. Blue ANCHOR kan placeras på utrustning och fungera som en mobil tracker/tag eller som ett fast ankare (tag eller beacon).

Wirepas enhet med bra batteri

Blue Anchors dubbla batterier garanterar en oöverträffad livslängd inom inomhuspositionering. I routerläge denna enhet nå upp till 20 års batterilivslängd. Blue Anchor är en kompakt 2,4 GHz sensor med IP68-klassad kapsling. Den kan användas både både för positionering av utrustning inomhus (så kallad tag) eller för fast installation (ankare eller router) då utgör den den fasta infrastrukturen som behövs för positionering, dock helt utan kablar. Med Wirepas teknik kan enheter positioneras med 5-10 meters noggrannhet.

Blue Anchor är utrustad med den nyskapande Wirepas MESH-tekniken och kan användas både för positionering av utrustning inomhus (tag) eller för fast installation där den används för att lokalisera enheter (ankare eller router). Med Wirepas-tekniken är det möjligt att spåra och identifiera tillgångar som fordon, gods, sjukhussängar, rullstolar och andra tillgångar. Blue Anchor gör det möjligt att spåra rörelser i realtid utan GPS-täckning i anläggningar som har Wirepas fasta infrastruktur. Genom att spåra maskiner och andra tillgångar kan man enkelt höja säkerheten och ha full kontroll på alla tillgångar.

Wirepas har en av de mest ekonomiska och lättinstallerade nät som finns på marknaden. Tack vare batteridrift fungerar systemet helt autonomt, och investeringskostnaden är mycket rimlig. Enheterna behöver ingen strömförsörjning och inga kablar behövs dras! Enheten har en integrerad LED för tydlig återkoppling till användaren.

Programmerbar, flexibel

Blue Anchor har en rad programmerbara parametrar. Nodens integrerade NFC-chip ger flexibilitet och förenklar programmering och identifiering. Blue Anchor stöder NFC Type 2 och kan programmeras via en programvara som kallas Device Manager (vilket kräver att du har en NFC-läsare till din dator) eller att du har Android Appen Device Manager Mobile.

Industriell, robust design

Enheten har en robust kapsling anpassad för industrin och tuffa tag. Den är vattentät enligt IP68 och designad för de mest krävande miljöer. Enheten kan användas inom temperaturområdet -40° C till +85° C.

Via Wirepas MESH-nätverket är det möjligt att aktivera funktionen pick to light som gör att enheten lyser upp för identifiering, perfekt om man vill hitta en viss enhet bland flera andra. Enheten kan också sända BLE-kompatibla paket för att upptäckas av utrustning med en standard Bluetooth-anslutning

 • Blue SLIM ID Wirepas

  Blue SLIM ID Wirepas

  Blue Slim ID är en sensor som skickar ut en identitet. Den används ihop med Wirepas IPS-system. Det är en kompakt, batteridriven och smidig enhet som används för att...
  391,00kr Ex.moms
 • Blue COIN ID Wirepas

  Blue COIN ID Wirepas

  Blue Coin ID MESH är en beacon för Wirepas inomhuspositioneringssystem. Kompakt, batteridriven och väldigt robust! Den tåliga IP68-klassade noden passar i stort sett i alla miljöer. Upp till fem...
  391,00kr Ex.moms
 • Blue PUCK ID Wirepas

  Blue PUCK ID Wirepas

  Blue Puck ID MESH är är en beacon (tag) eller router (ankare) för Wirepas inomhuspositioneringssystem. Kompakt, batteridriven och väldigt robust! Den tåliga IP68-klassade noden passar i stort sett i...
  433,00kr Ex.moms
Teknisk specifikation Blue Anchor
Spänningsmatning: 3 VDC litium batteri utbytbart (LS14500)
Batterilivslängd: Upp till 20 år
Fastsättning: Dubbelhäftande tejp, skruvfastsättning -2 monteringshål ∅ 4mm, cc 110mm
Uteffekt: Upp till +4dBm (programmerbar)
Antenn: Integrerad antenn
Batterivarning: Vid 15% återstående batteri
Mått: 119,2 mm x 51,2 mm x 24 mm
Temperaturområde: -40° – +85°C
Kapsling: DELRIN (POM C) – Food Grade (90/128/EEC)
Vikt: 122 g med batteri
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

blue anchor mesh datablad
Manual Blue Mesh sensorer
Batteri livscykel kurvor
ELA Innovation device manager program

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök