skip to Main Content

Blue PUCK ID Wirepas

433,00kr Ex.moms

Blue Puck ID MESH är är en beacon (tag) eller router (ankare) för Wirepas inomhuspositioneringssystem. Kompakt, batteridriven och väldigt robust! Den tåliga IP68-klassade noden passar i stort sett i alla miljöer. Upp till tjugo års batterilivslängd.

IP68-klassad
Tålig
Inbyggd ID-sändare
Robust och batteridriven

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: För leveranstid ring 08-659 43 00 Artikelnr: B100203 Kategori: Etikett:
Blue PUCK ID MESH är Wirepas kompatibel, kompakt 2,4 GHz sensor med IP68-klassad kapsling. Den kan användas både både för positionering av utrustning inomhus (så kallad tag) eller för fast installation (ankare eller router) då utgör den den fasta infrastrukturen som behövs för positionering, dock helt utan kablar. Noden kan positionera objekt med 5-10 meters noggrannhet och har en räckvidd på upp till 500 meter med en batterilivslängd på upp till 5 år.

Wirepas tag och ankare i ett

bluecoin ID MESH ble sensor
Blue PUCK ID MESH är utrustad med den nyskapande WIREPAS MESH-tekniken och uppfyller högra krav, den kan användas både för positionering av utrustning inomhus (tag) eller för fast installation där den används för att lokalisera enheter (ankare eller router). Med Wirepas-tekniken är det möjligt att spåra och identifiera tillgångar som fordon, gods, sjukhussängar, rullstolar och andra tillgångar. Blue PUCK ID MESH gör det möjligt att spåra rörelser i realtid utan GPS-täckning i anläggningar som har Wirepas fasta infrastruktur. Genom att spåra maskiner och andra tillgångar kan man enkelt höja säkerheten och ha full kontroll på alla tillgångar.

Batteriets livslängd är upp till 20 år vid en sändningsfrekvens på var sjätte timme. Enheten finns i en version med accelerometer, Blue Puck ID+ Mesh.

Wirepas har en av de mest ekonomiska och lättinstallerade nät som finns på marknaden. Tack vare batteridrift fungerar systemet helt autonomt, och investeringskostnaden är mycket rimlig. Enheterna behöver ingen strömförsörjning och inga kablar behövs dras! Enheten har en integrerad LED för tydlig återkoppling till användaren. Om du behöver byta batteri i enheten när det tar slut så erbjuder vår tillverkare ett utbytesprogram (mot en kostnad) för att du skall bibehålla IP68-klassningen.

Programmerbar, flexibel

Blue PUCK ID MESH har en rad programmerbara parametrar. Nodens integrerade NFC-chip ger flexibilitet och förenklar programmering och identifiering. Blue PUCK ID MESH stöder NFC Type 2 och kan programmeras via en programvara som kallas Device Manager (vilket kräver att du har en NFC-läsare till din dator) eller att du har Android Appen Device Manager Mobile.

Industriell, robust design

Enheten har en robust kapsling anpassad för industrin och tuffa tag. Den är vattentät enligt IP68 och designad för de mest krävande miljöer. Enheten kan användas inom temperaturområdet -30° C till +70° C.
skjutmått referens blue coin sensor
Det robusta höljet är tillverkat i Delrin (POM C) ett material som är klassat för att användas i livsmedelsindustrin (90/128/EEG).

Enheten kan fästas med dubbelhäftande tejp eller skruvas fast på en plan yta. Noden har två stycken 3 mm hål. Enheten har ett mycket litet fotavtryck, den har en diameter på 57 mm och är bara 18 mm hög. Den har en vikt på endast 36 g.

Via Wirepas MESH-nätverket är det möjligt att aktivera funktionen pick to light som gör att enheten lyser upp för identifiering, perfekt om man vill hitta en viss enhet bland flera andra. En summer kan även användas för att exakt lokalisera utrustningen. Enheten kan också sända BLE-kompatibla paket för att upptäckas av utrustning med en standard Bluetooth-anslutning

    Denna produkt innehåller ett batteri och kan därför inte returneras efter aktivering.
 • Blue PUCK Dubbelhäftande Tejp

  Blue PUCK dubbelhäftande tejp

  Blue Puck är kompakta Bluetoothsensorer för krävande miljöer. Med denna dubbelhäftande tejp underlättas montering. För permanent montering Dubbelhäftande tejp Skräddarsydd
 • Blue PUCK Hållare

  Blue PUCK hållare

  Blue Puck är kompakta Bluetoothsensorer för krävande miljöer. Med denna hållare underlättas montering samtidigt som sensorn lätt kan tas bort. Utformad i tåligt plastmaterial Dubbelhäftande tejp som tillval Lätt...
  28,00kr Ex.moms
 • Blue SLIM ID Wirepas

  Blue SLIM ID Wirepas

  Blue Slim ID är en sensor som skickar ut en identitet. Den används ihop med Wirepas IPS-system. Det är en kompakt, batteridriven och smidig enhet som används för att...
  391,00kr Ex.moms
 • Blue COIN ID Wirepas

  Blue COIN ID Wirepas

  Blue Coin ID MESH är en beacon för Wirepas inomhuspositioneringssystem. Kompakt, batteridriven och väldigt robust! Den tåliga IP68-klassade noden passar i stort sett i alla miljöer. Upp till fem...
  391,00kr Ex.moms
 • NFC-programmeringsverktyg

  NFC-programmeringsverktyg

  Blue Coin / Blue Puck NFC-programmerare. En USB-ansluten programmeringsenhet för programmering från PC. NFC USB-ansluten Led och summer
  918,00kr Ex.moms
Teknisk specifikation Blue Puck ID MESH
Spänningsmatning: 3 VDC litium batteri inbyggt
Batterilivslängd: Upp till 20 år
Fastsättning: Dubbelhäftande tejp, skruvfastsättning -2 monteringshål ∅ 4mm, cc 49mm
Uteffekt: Upp till +4dBm (programmerbar)
Antenn: Integrerad antenn
Batterivarning: Vid 15% återstående batteri
Mått: ∅ 57 mm, höjd 18 mm
Temperaturområde: -40° – +85°C
Kapsling: DELRIN (POM C) – Food Grade (90/128/EEC)
Vikt: 36 g med batteri
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Blue Puck ID MESH datablad
Manual Blue Mesh sensorer
Batteri livscykel kurvor
ELA Innovation device manager program

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök