skip to Main Content

Teltonika FMB920

Trackern säljs endast via partners. Vi kan förmedla kontakten men artikeln har en MoQ som kan röra sig om från 100 enheter.

Kompakt fordonstracker med GNSS för mindre fordon. En tracker med stöd för ingångar för sensorer, utgång för att styra en funktion och stöd för trådlösa sensorer.

Inbyggda antenner
För mindre fordon
Stöd för sensorer
Lätt att integrera

Lagerstatus: Säljs endast via partners Artikelnr: B600101 Kategori: Etikett:
Teltonika FMB920 är en kompakt och smart tracker med Bluetooth-anslutning. Trackern har inbyggda GNSS- och GSM-antenner och integrerat backupbatteri. FMB920 är designad för lätta fordon Teltonika FMB920 har inbyggd GPS för positionering av enheten och den skickar positionen vidare via GPRS nätet.

Liten tracker för lätta fordon

FMB920 är en liten tracker med interna GSM- och GNSS-antenner, anpassad för hyrbilar, att spåra exklusiva entusiastfordon, spåra mindre tillgångar som städmaskiner, truckar eller kompressorer. Tack vare både inbyggd Bluetooth och ingång för sensorer finns det möjlighet att övervaka en hel del funktioner i både fordon eller utrustning där enheten sitter installerad. Den digital ingången kan användas för övervakning av tändning, dörrars öppning eller användas som larmknapp. Fordonet kan stoppas på distans genom att det finns en digital utgång på FMB920. FMB920 kan utföra en rad uppgifter på distans, som övervakning av motorstatus, kontroll av om lastbilens dörrar är stängda och så vidare.

För externa givare

FMB920 har en digital ingång, en digitala utgång och en analog ingång. Via ingångarna finns goda möjligheter att ansluta olika trådbundna sensorer. Dessa kan ha hand om temperaturövervakning, nivå i tanken eller om ett fordons motor startas. Funktioner som dessa värdesätts i applikationer som fleet management, diagnostik av fordon, egendomsövervakning och förebyggande underhåll. Tack vare att FMB920 har en utgång kan externa funktioner styras på det fordon eller den utrustning trackern är ansluten till.

FMB920 har stöd för ett brett urval av Bluetooth-sensorer från ELA Innovation. På detta sätt kan du ytterligare bygga ut funktionerna i enheten och koppla till en rad trådlösa sensorer.
fmb920 sensorer
FMB122 har också stöd för ett brett urval av Bluetooth-sensorer från ELA Innovation. På detta sätt kan du ytterligare bygga ut funktionerna i enheten och koppla till en rad trådlösa sensorer.

Mångsidig tracker

Trackern har en inbyggd accelerationsmätare som kan detektera olika scenarios. Den kan användas för att se om föraren kör miljövänligt, kör för fort, kör fast eller krockar. Den kan räkna bränsleförbrukning baserat på position om sådana givare används, den kan kontrollera överdriven tomgångskörning. Man kan styra utgången på trackern via samtal och aktivera system för startspärr på distans. Man kan också detektera om fordonet olovligen bogseras eller avlägsnas från platsen.

FMB920 är konkurrenskraftig i större installationer. Det omfattande inbyggda mjukvarufunktionerna är framtagna för att minska integrationstiden i olika lösningar. FMB920 drivs med 6-30V vilket är väl anpassat för de flesta fordon. Ett internt backupbatteri tar över driften om den ordinarie matningsspänningen kopplas ur.

Teknisk specifikation FMB920
Spänningsmatning: 6-30 VDC
Batteri: 170 mAh Li-Ion
Trådlösa tekniker: GSM/GPRS/GNSS/BLUETOOTH
GSM-band: 850/900/1800/1900 MHz
Dataöverföring: GPRS Multi-Slot Class 12 (upp till 240 kbit/s), GPRS Mobile Station Class B
Bluetooth: 4.0 + LE
Stöd för givare: Temperatur och fuktighet, Headset, OBDII dongle, streckkodsläsare
GNSS antenn: Integrerad antenn
GSM-antenn: Integrerad antenn
Mått: 79 x 43 x 12 mm
Vikt: 54 g
Temperaturområde utan batteri: -40 °C to +85 °C
Kapsling: IP54
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Manual Teltonika FMB920
Datablad Teltonika FMB920

fmb920 inkoppling

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök