skip to Main Content

Advantech B+B SmartWorx XR5iv2 wifi

XR5i v2 E wifi är en industriell router med wifi och ethernet med inbyggd brandvägg. Med routern kan robusta wifinätverk byggas, nätverksportarna kan användas som switch eller separata nätverk.

Robust wifi
Metall eller platskapsling
Brandvägg
Expansionsportar

Rensa
Lagerstatus: Artikelnr: N/A Kategori:
XR5iv2E med wifi är en industriell router med wifi och inbyggd brandvägg som är baserad på ett stabilt Linux operativsystem för maximal driftsäkerhet.Den industriella routern XR5i v2E säkerställer anslutningar mellan två lokala nätverk (LAN) via två Ethernet-gränssnitt.

Routern har dels ett wifi-nätverk som har stöd för standarderna 802.11b/g/n. Routern har stöd för 2,4 GHz vilket i kombination med en känslig mottagare borgar för god räckvidd även i krävande miljöer. Routern är perfekt för miljöer där du vill skapa robusta trådlösa nätverk och den har även två stycken nätverksportar som kan användas som switch eller för att skapa seperata nätverk. De separat nätverken kan fungera simultant och dela en internetförbindelse men i övrigt vara åtskilda från varandra.

Robust och pålitlig wifi-router

Den industriella routern XR5i v2 E använder du där du vill ha en robust och pålitlig wifi-anslutning av upp till hundratals användare. Du kan också använda den som en ren wifi-router och skapa en säker ihopkoppling av två LAN via Ethernet. Routern har ett stabilt operativsystem med en rad nätverksfunktioner, den stödjer krypterad uppkoppling med hjälp av säkra tunnelprotokoll så som IPSec, OpenVPN, SSL och L2TP.

10-30 VDC
10/100
802.11.b/g/n
TILLVAL
-30–+60°C
VPN mm

Flexibla tillval

XR5i v2 E är en industriell router som kan användas med dess två ethernetportar som en nätverkrouter. Har du andra önskemål finns även andra utföranden. Routern finns i två modeller, E och F.

E-modellen har dubbla nätverksportar och wifi

F-modellen kan beställas när man eftersöker andra funktioner. F-modellen har en I/O-port med en larmingång och en styrutgång som kan kontrollera statusnivåer från sensorer eller styra reläer. F-modellen har även en USB port som standard. Routern har en nätverksport men kan beställas med upp till tre nätverksportar. Routern kan även beställas med andra gränssnitt som seriella gränssnitt eller I/O-portar för sensorer. XR5i v2 F kan beställas med ytterligare ethernetportar, med seriella gränssnitt som RS-232 eller RS-485/-422, samt med såväl I/O-port som MBUS.

Routern kan beställas i plastkapsling eller metallkapsling, bägge utförandena levereras med DIN-fäste och nätaggregat som standard.

Ökad redundans med VRRP

Stöd för VRRP, (Virtual Router Redundancy Protocol) gör att routern kan användas som standby router för en annan router och ta över uppkopplingen om den primära routern slutar fungera. Med VRRP skapas en virtuell router som består av en grupp routrar, master router och backup routers, som samverkar som en grupp. Fördelen är att den bakomliggande applikationen tror att den kommunicerar med en router men i själva verket är det flera routrar som täcker upp för varandra.

För att säkerställa uppkopplingen finns en avancerad inbyggd watchdog som bevakar anslutningen och startar om vid behov. Routern bygger också på ett stabilt Linux operativsystem.

Routern kan fjärrövervakas med ett routerövervakningsprogram, R-SeeNet, där funktioner och statistik kan loggas på en fjärrserver. Rotuern har också stöd för SNMP-protokoll för fjärrstyrning eller övervakning.

Att konfigurera routern är enkelt och sköts via en webläsare. Via webläsaren har man också access till avancerad driftsstatus för felsökning. Genom olika tillvalsprogram kan ytterligare funktioner läggas till i routern eller egna applikationer skapas.

3G eller 4G

XR5i finns i såväl utförande som 3G router eller 4G router.

 • Teltonika RUTX10

  Teltonika RUTX10

  Teltonika RUTX10 är en robust router med gott om högpresterande anslutningar. Routern har fyra Gigabit Ethernet-portar, kraftfull wifi och Bluetooth. Routern har både en kraftfull processor och gott om...
  1 852,00kr Ex.moms
 • Encore Networks EN-4000 Nätverksrouter

  Encore Networks EN-4000 nätverksrouter

  EN-4000 router från Encore Networks är en robust industrirouter för tuffa tag och krävande miljöer. Routern kan anpassas för de flesta sammanhang med hjälp av expansionsportar. Fiberanslutning, seriella portar...
Teknisk specifikation
Gränssnitt: Ethernet
Gränssnitt tillval F-modell: RS-232,RS-485,M-BUS, Ethernet eller I/O
Stöd för: DHCP, NAT, IPsec, IPsec, OpenVPN, L2TP, VRRP, PPPoE Bridge
Matningsspänning: 10-30 VDC
Effektförbrukning: 5,5 W
Temperaturområde: -30 – +60°C
Vikt: 150-270 g
Mått (B D H): 42 × 76 × 113 mm
Kapsling: Plast eller aluminium
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Datablad xr5 v2 e
Hämta Quick Guide
Hämta manual för produkten

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök