skip to Main Content

C2C -copper 2 cell

C2C ersätter analoga telefonmodem med en uppkoppling via mobilnäten istället. Anslut ett äldre modem direkt till enheten och koppla upp den via mobilnäten istället med ökad säkerhet som bonus.

Skydda din investering för framtiden
IP-redo för framtida krav
Eliminera kostnaden för fast abonnemang
Eliminera samtalskostnaden för överföring av data

Slut i lager

Lagerstatus: Produkten har utgått Artikelnr: E000301 Kategori:

Gateway för GSM och 3G

C2C eller Copper to Cellular som namnet står för är en enhet som kopplar äldre modem till mobilnäten istället för det fasta nätet. Enheten kan användas där äldre kopparkablar monteras ned men utrustningen på platsen har några år kvar innan de byts ut.

Brandvägg och router för säker uppgradering

C2C är en enhet som har en integrerad IP-router, brandvägg och erbjuder säker uppkoppling via VPN via det inbyggda GSM/3G-modemet. C2C är idealisk för äldre system som använder sig av uppkoppling via analoga telefonlinjer med inbyggda analoga modem. Det finns en uppsjö av system som använder uppkoppling via kopparkabel som bankomater (ATM), kassaregister (POS), hisslarm, säkerhets- och brandlarm, industriell processtyrning, varuautomater och även inom sjukvård och ledningssystem.

Uppgradera från kopparkabel med GSM/3G-gateway

C2C är det enklaste sättet att uppgradera från kopparkabel till mobilnät, en ersättningslösning till befintliga system med återbetalning efter så lite som 10 månader.

Genom att flytta till en IP-infrastruktur, kan beroendet av kopparledningar minska och tillförlitligheten öka. Många mobilbasstationer har till exempel bättre batteribackuper än telefonstationer har idag. Den ökade bandbredden en cellulär infrastruktur erbjuder gör att nya IP-baserade funktioner, såsom video, kan användas parallellt med den äldre utrustningar.

5 VDC
GSM/3G
Garanti
WAN/LAN

Koppla in, koppla upp, koppla av

Anslut bara det befintliga analoga modemet till C2C genom dess RJ11-port, din utrustning kommer att fungera även i fortsättningen utan ändringar av konfigurationen. Tack vare att uppkopplingen går via mobilnäten finns bandbredd att lägga till ökad datasäkerhet i form av IPSec (AES256, 3DES) VPN och brandväggsfunktioner.

C2C hjälper alltså till att säkerställa data och nätverksanslutningar och koppla samman ett äldre telefonmodem direkt till ett mottagande nätverk. Om mottagande utrustning inte kan hantera IP-trafik kan en andra C2C anslutas vid masterenheten och konvertera tillbaka IP-trafiken till analoga modemsignaler.

c2c gatewayC2C -Copper 2 Cell(ular) är en gateway för att ersätta kopparledningar med uppkoppling via mobilnäten. En 3G gateway för både modem och ethernet. Koppla enkelt in ett modem och ström så är du igång.

Dubbelsäkrad uppkoppling

Ethernet och RJ11-portC2C spänningsmatas med medföljande nätaggregat och har en larmfunktion för att uppmärksamma ägaren av enheten på störningen. C2C har en Ethernet port som kan anslutas till LAN eller WAN. Genom att ansluta WAN-porten till till exempel fast internet kan C2C ha två kommunikationsvägar mot omvärlden med automatisk fail-over om en kommunikationsväg slås ut. C2C har också möjlighet att hantera flera överordnade system så att om ett överordnat system slås ut kan enheten byta till en fallbacklösning.

Baksida och framsida på GSM/3G gateway

Kompatibel med följande modemstandarder:

Bell103, Bell212, V.21, V.22, V.22bis,
V.23, V.32, V.32bis, V.34
LS/GS
Polarity reversal
V.42 med felkorrigering och MNP 2-4
V.42bis med datakompression och MNPS

Uppgradera och få mervärden

Genom att migrera från telefonnätet till en privat IP-infrastruktur via mobilnätet kan anläggningar göra sig oberoende av äldre telefonledningar och öka bandbredden. Dessutom kan nya IP-baserade funktioner som videoövervakning och fjärrkonfiguration adderas, om den gamla utrustningen senare monteras ned och ersätts med modernare IP-baserade system, ja då kan C2C fungera som en 3G-router i många år framöver.

Teknisk specifikation C2C
Frekvensområde: GSM 900/1800 MHz, 3G 900/2100 MHz
Modemport: RJ11
Ethernetport: RJ45
Driftstatus: LED-indikering
Matningsspänning: 5 VDC @ 2 A
Strömförbrukning: 7 VA
Temperaturområde: -20°C till +55°C
Kapsling: Plastkapsling
Mått: 140 x 100 x 18 mm
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Hämta broschyr
Hämta manual
Konfigurera SNMP-alarm för C2C
Ställ in C2C för att hålla förbindelsen igång med ping
C2C systemöversikt
C2C Kom-igång
ATM installationsguide

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök