skip to Main Content

Eldes ESIM320 3G styrning

Finns nu i 4G-version. Populär produkt för grindstyrning och portöppning. ESIM320 är en 3G/GSM-enhet som kan styra två reläer via SMS, via app eller samtal. 2 000 användare kan styra de två reläutgångarna. Tre ingångar som kan användas för gränslägesindikering eller larm. Finns i två modeller, med väggkapsling eller för montering på DIN-skena/normkapsling.

Tre larmingångar
Två reläutgångar
För grindstyrning
Levereras med antenn

Rensa
Lagerstatus: Artikelnr: N/A Kategori:
ESIM320 är en perfekt lösning för grindstyrning, passagesystem och liknande där via mobil eller surfplatta vill styra två reläutgångar via samtal, sms eller genom en app. ESIM320 har också en avancerad schemaläggare där port eller grind kan ställas upp automatiskt vid vissa givna klockslag. ESIM320 är en kvalitetsprodukt utvecklad och tillverkad i EU som kan hantera upp till 2 000 individuella användare. Varje användare kan ges behörighet att styra valfri reläutgång varför produkten kan användas för passage till två områden med olika behörighet hos användarna.
10-24 V
DIN-fäste
Skruvplint
Inkl.antenn
Garanti
GSM/3G
App/SMS

Proffsboxen

IoT-Ready ESIM med antennerFör dig som är på jakt efter en industriell kapsling till din produkt så kan vi rekommendera vår färdigbyggda kapsling med industriellt nätaggregat, integrerade antenner och allt du behöver för en proffsig installation i krävande miljöer. Läs mer här!

Ingångar för lägesgivare eller larm

Enhetens tre ingångar kan användas för att larma om olika typer av driftsavvikelser som lägesindikering eller sabotagelarm. Om grinden står öppen för länge, på grund av driftstörning eller sabotage skickas SMS till administratörsnumren. Om ingången används som sabotagelarm, om någon med våld angriper grindautomatiken eller utrymmen i angränsande lokal så skickas larm direkt.

App eldes gate

Fjärrstyrning för 3G med app

Eldes ESIM320 kan hantera 2 000 individuella nummer, användare, vars nummer ger tillgång till att styra utgångarna via SMS eller samtal. Alternativt kan utgångarna styras från valfritt nummer så länge man slagit rätt nummer till ESIM320-enheten. Utgångarna kan programmeras med en valfri tillslagstid på 1-10 sekunder. Utöver 2 000 användare kan man ange upp till fem administratörstelefonnummer som ger tillgång till administration av ESIM320. Till ESIM320 finns även en app för både iOS och Android.

Produktpresentationsfilm esim320/esim120Fjärrstyrning av reläer via SMS, samtal eller app. Med upp till 2000 användare är ESIM320 mycket lämplig för till exempel grindstyrning eller andra applikationer där man vill ge en eller flera användare tillgång till ett eller flera områden.

För DIN-skena eller normkapsling

ESIM styrning via 3GESIM320 levereras i en kapsling som kan monteas på DIN-skena och som passar perfekt i en normkapsling. Som tillval finns en diskret kapsling för montering på vägg. ESIM320 programmeras antingen via SMS eller med hjälp av ett datorbaserat konfigurationsprogram som fungerar både lokalt och på distans via 3G-uppkoppling. Genom att varje händelse loggas med både telefonnummer och klockslag kan man i efterhand ta ut statistik. Dessa händelser kan via mobilnätet av en av administratörerna, alternativt kan man hämta denna information direkt från enheten lokalt via USB.

3G-modul för säker uppkoppling

ESIM320 har en inbyggd 3G/GSM modul med stöd för de band som förekommer i Europa och om 3G-uppkoppling saknas växlar ESIM320 över till GSM-nätet. Produkten är utvecklad och tillverkad i Europa, den levereras med en vit magnetfotsantenn med 2,5 m antennkabel.

ESIM320 spänningsmatas med 10-24 VAC eller 10-24 VDC och anslutning av spänningsmatning sker via skruvplint. Produktens reläutgångar är dimensionerade för laster på upp till 24 VDC/1 A eller 125 VAC/0,5 A.

info iconInnan du skall installera enheten skarpt rekommenderas att du testar alla funktioner så du är bekant med produkten. För att minimera resor och arbetstid rekommenderar vi att du säkerställer alla funktioner innan driftsättning. Tänk på att vår support sker via helpdesksystem och inte via telefon. Tid för support på distans måste bokas i förväg. Vi ersätter inte nedlagd arbetstid eller resor för att få lösningen att fungera och vi ansvarar ej för indirekt skada.
 • Nätaggregat För DIN-skena DR-15

  Nätaggregat för DIN-skena DR-15

  Kompakt nätaggregat för DIN-skena i två olika modeller, mycket smalt i kombination med lågt inbyggnadsdjup vilket gör att det passar i både normkapslingar och apparatskåp.
 • IP65 Apparatskåp För 8/12 Moduler

  IP65 apparatskåp för 8/12 moduler

  En 12 modulers IP65 kapsling som passar många av våra produkter som monteras på DIN-skena. Kapslingen kan användas för att rymma såväl en SMS-styrning som nätaggregat, backupbatteri, relä och...
  432,00kr690,00kr Ex.moms
 • Batteribackup Och UPS

  Batteribackup och UPS

  En kompakt UPS, ett nätaggregat med inbyggd laddare och inbyggt batteri. Fungerar som ordinarie strömförsörjning och tar vid som batteribackup om strömmen går. 12VDC/12W (max 25W) utgång Standard DC-anslutning...
  499,00kr Ex.moms
 • Batteribackup Kontakterad +/-

  Batteribackup kontakterad +/-

  En kompakt UPS, ett nätaggregat med inbyggd laddare och inbyggt batteri. Fungerar som ordinarie strömförsörjning och tar vid som batteribackup om strömmen går. Kontakterad med ändhylsor som är märkta...
  499,00kr Ex.moms
 • IoT-ready Box Eldes/Profort/Advantech

  IoT-ready box Eldes/Profort/Advantech

  För att underlätta installation av larm och fjärrstyrning samt routrar och switchar med skuvplintsanslutning för nätaggregatet i industriella miljöer kan denna smarta kapsling spara värdefull tid för dig. Kapslingen...
  1 980,00kr Ex.moms
Teknisk specifikation
Frekvensområde: GSM 850/900/1800/1900(ESIM320 2G)
GSM/3G 900/1800/2100 (ESIM320)
Ingångar: 3 st varav 2 st aktiveras genom att jorda ingången
Utgångar: 2 st reläer max.24 VDC@1 A eller 125 VAC@0,5 A
Matningsspänning: 10-24 VDC/10-24 VAC
Strömförbrukning: 50 mA @ 12 V (stand-by)
200 mA maxförbrukning
Temperaturområde: -20°C till +55°C
Antennkontakt: SMA, 50 ohm
Kapsling: Monteras i normkapsling/på DIN-skena
Vikt: 140 g
Mått: 82 x 63 x 20 mm endast kort
70 x 85 x 57 mm med kapsling (4,5 modulbredder)
87 x 107 x 29 med vägg-kapsling
Övrigt: Levereras med magnetfotsantenn med 2,5 m kabel
Driftstatus: Intern LED
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

ESIM320 reläinkoppling och vanliga sms
Hämta engelsk broschyr
Manual ESIM320 på engelska
Konfigurationsprogram
Manual Smart Gate app till ESIM320
Manual GPRS-uppkoppling till ESIM320
Appar till ESIM320

Att komma igång med ESIM320 är enkelt och du behöver endast en dator med en USB-port och Eldes konfigurationsprogram installerat för att konfigurera enheten. Här är ett par användbara länkar:

Just nu är det en del störningar i mobilnäten, så här konfigurerar du din enhet för att slippa problem.

Konfigurationsprogram för konfiguration av enheten lokalt, här är verktyget som gör att du smidigt och enkelt kommer igång med ditt system.

Vanligaste felen som man gör vid installation är:
1. PIN-koden på SIM-kortet är inte avstängd.
2. Telefonnumren är inskrivna fel.
3. SMS-kommandon är inskrivna fel.
4. SMS-texterna för larm är inskrivna med å, ä, ö eller andra specialtecken.

Vanligaste frågan vid installation av appen eller när man sätter upp ett konto på Eldes tillhörande tjänst är att man inte får ut ett bekräftelsemejl. Dessa fastnar tyvärr i skräppostfilter frekvent så se om det fastnat i din skräppostmapp innan du kontaktar oss för support.

Inkopplingsanvisning som går igenom alla steg så du enkelt kan komma igång.

Komigångfilm som går igenom alla steg så du enkelt kan komma igång.

Om vår support

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök