skip to Main Content

Encore Networks EN-2000 wifi

EN-2000 är en router med både avancerade säkerhetsfunktioner och brandvägg. Dubbla nätverksportar som standard, kraftfull wifi. Fjärrkonfigurations- och övervakningsprogramvara med enastående funktioner. Plastkapsling av bordsmodell, metallkapsling som tillval.

Två ethernetportar
Övervakningsmjukvara
Robust wifi
Metall/plastkapsling

Rensa

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: Artikelnr: N/A Kategori: Etikett:
Encore Networks EN-2000 är en högpresterande wifi-router, en router som erbjuder både en molntjänst för fjärrkonfiguration och fjärrövervakning samt säker överföring av data i lokala trådlösa nät. Denna välbeprövade wifi-router ger tillgång till viktiga funktioner som brandvägg och stöd för VPN. Routern har två nätverksportar som kan konfigureras som LAN/LAN eller LAN/WAN.

Kraftfull wifi-router med avancerade funktioner

EN-2000 erbjuder, stabil och säker uppkoppling med möjligheten att övervaka och konfigurera routern via en molntjänst, en kraftfull molntjänst som få andra routertillverkare erbjuder. EN-2000 har stöd för VPN-tunnlar och VLAN-stöd (802.1q) samt funktioner som QoS (Quality of Service) och trafikprioritering. Genom kraftfulla funktioner kan du prioritera olika användare eller olika typer av data i nätverket.

EN-2000 -wifi-router för krävande tillämpningar

EN-2000 har en konstruktion baserad på komponenter för användning inom industrin, en router som klarar kontinuerlig drift och daglig användning i många år. Routern finns att beställa i bordsmodell med plastkapsling samt med metallmkapsling och 24 VDC-matning.

Alla anslutningar är lätt åtkomliga på routerns framsida (gäller router i plastkapsling). Routern klarar de påfrestningar som kan förväntas av en robustare router, den är både stöt- och vibrationstålig och dess konstruktion är avsedd kunna hantera mekanisk påfrestning. Routern har inga rörliga delar för maximal livslängd. Den bygger på ett härdat Linux operativsystem som ger maximal driftsäkerhet. Alla Encore Networks EN-routrar har en PCI-certifiering för betalsystem (Payment Card Industry Data Security Standard). Routern har 802.11 b/g/n wifi som kommunicerar via 2,4 och 5,6 GHz-bandet.

Routern har flertalet inbyggda funktioner för att uppkopplingen inte skall gå ned. Den har avancerad bevakning av interna funktioner och att uppkopplingen är igång, dessa watchdog-funktioner kan anpassas i stor utsträckning. Routern har möjligheten att pinga en extern server för att kontrollera uppkoppling mot omvärlden och för att hålla uppkopplingen igång. Du kan till exempel ställa in hur ofta en router skall pinga en extern server och hur många missade ping som skall leda till att routern startar om.

DIN-fäste/rackfäste:

DIN-fäste till EN2000 routerEN-2000 kan monteras på en DIN-skena, i apparatskåp eller 19 tums rack tack vare ett fäste som finns som tillval. Fästet skruvas i botten av routern med två skruvar och ger en riktigt stabil montering. Det är olika fästen för router med plastkapsling/metallkapsling men principen är densamma.

Router för säkra nätverk

EN-2000 är konstruerad för högsta möjliga driftsäkerhet och den är baserad på industriklassade komponenter. Routern har maximal cybersäkerhet och erbjuder en mycket god IP-säkerhet och erbjuder säker överföring av data i krypterade tunnlar. Den har stöd för både IPsec samt VPN med DES, 3DES och AES 256-bitars krypterad överföring. Routern har också möjlighet till Open VPN, samt stöd för SSL/TLS kryptering.

12 VDC
2 st
2,4/5,6 GHz
Garanti

EnCloud övervakning och routeradministration

Encloud molntjänstEN-2000 har som tillval en molntjänst, EnCloud, som öppnar för möjligheten att fjärrövervaka och fjärradministrera routrar på distans. I EnCloud kan man ställa in tröskelvärden så att mjukvaran har koll på om routerns driftsstatus går under en kritisk nivå på olika driftsparametrar. I händelse av fel så uppmärksammas administratören av routern via molntjänsten, via SMS eller via e-post. Man kan också ställa in förvalda profiler så att när man ansluter routern till EnCloud så uppdateras en rad inställningar direkt, detta gör att man kan sänka tröskeln för installatörer i fält, de behöver inte fokusera på att ändra parametrar utan bara att routern strömsätts.

Via molntjänsten kan routern automatiskt uppdatera sin programvara vid uppstart eller vid fasta intervaller.

Routern kan även konfigureras lokalt via webläsare eller på distans via SNMP (både övervakning och konfiguration). Enheten levereras med nätaggregat, du behöver komplettera routern med antenner om du inte redan har antenner.

EN-2000 levereras utan antenner, här är de vanligaste tillvalen.

 • Out of Stock
  DIN-fäste EN-2000 Router Plastkåpa

  DIN-fäste EN-2000 router plastkåpa

  Kombinerat DIN-fäste, rackfäste och väggfäste för Encore EN-2000 routrar med plastkapsling. För montering på 35 mm DIN-skena. Utförd i aluminium.
  995,00kr Ex.moms
 • Teltonika RUTX10

  Teltonika RUTX10

  Teltonika RUTX10 är en robust router med gott om högpresterande anslutningar. Routern har fyra Gigabit Ethernet-portar, kraftfull wifi och Bluetooth. Routern har både en kraftfull processor och gott om...
  1 852,00kr Ex.moms
 • Out of Stock
  Advantech B+B SmartWorx XR5iv2 Wifi

  Advantech B+B SmartWorx XR5iv2 wifi

  XR5i v2 E wifi är en industriell router med wifi och ethernet med inbyggd brandvägg. Med routern kan robusta wifinätverk byggas, nätverksportarna kan användas som switch eller separata nätverk. ...
 • Encore Networks EN-4000 Nätverksrouter

  Encore Networks EN-4000 nätverksrouter

  EN-4000 router från Encore Networks är en robust industrirouter för tuffa tag och krävande miljöer. Routern kan anpassas för de flesta sammanhang med hjälp av expansionsportar. Fiberanslutning, seriella portar...
Teknisk specifikation EN-2000
Gränssnitt: Ethernet x 2
Nätverksfunktioner: Static routing, DHCP client/server, IP QoS och trafikprioritering, IP fragmentation/reassembly,IP routing över VPN: TCP and UDP, 802.1q VLAN tagging, Dead Peer Detection, Virtual Redundant Routing Protocol (VRRP), NTP server och klient
Säkerhet: Stateful inspection layer 3 brandvägg, NAT, NAT Traversal, HTTPS-SSL, SSH (Secure Shell)
VPN: Open VPN, IPsec med AES 256 och 3DES 4 tunnlar, GRE (RFC 1701)IPSec med IKEv1 och IKEv2
Konfiguration: Webläsare, SNMP, SSH eller via molntjänst
Matningsspänning: 12 VDC/24VDC (endast metallkapsling)
Effektförbrukning: 13 W (sändning)
Temperaturområde: -25 – +65°C
Antennkontakt: RP-SMA 50 Ω (wifi)
Kapsling: Plast/Metall (tillval)
Vikt: 450 g
Mått (B D H): 100x145x40 mm
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Hämta Quickguide
Encore EN-2000 konfigurationsguide
Encore EN-2000 systemadministration
Encore EN-2000 nätverkskonfiguration
Encore EN-2000 management
Encore EN-2000 monitorering
Encore EN-2000 brandvägg
Encore EN-2000 vpn-tunnlar
Encore EN-2000 sätt upp en tunnel
Encore EN-2000 konfigurera-vpn
Encore EN-2000 led-codes

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök