skip to Main Content

Encore Networks EN-9000 CEI

Core Edge Intelligence-plattform (CEI) som förenklar distribution av VPN till Encore EN-2000/-4000 routrar installerade i fält. OBS, installeras på din egen serverlösning, server ingår inte.

Hanterar 1000-tals tunnlar
Installeras i serverrack
VPN-koncentrator

Rensa
Lagerstatus: Artikelnr: N/A Kategori:
EN-9000 är en Core Edge Intelligence-plattform (CEI) som är utformad för att förenkla distributionen av tusentals säkra VPNer till distribuerade Encore EN-routrar.

Arktitektur för Core Edge Intelligence

EN-9000 installeras på valfri, egen server och tillhandahåller avancerade routingalgoritmer, Layer 4-nätverkssäkerhet och VPN-koncentratorfunktioner. EN-9000 adresserar de mest kritiska routingproblemen när verksamheter antingen delar flera privata nätverk eller är anslutna privata transportnät.

Intelligent Multipoint VPN (IMV) som via EN-9000 tillhandahålls till routrar i fält ökar VPN-säkerheten och tillförlitligheten. De erbjuder stöd för redundanta vägar och generering av slumpmässiga nycklar.
encore core edge architecture

Full stöd för device management

För ökad flexibilitet kan EN-9000 användas med EnSite (eller EnCloud) för att administrera enheter i drift. EnSite/Cloud har stöd för att driftsätta, administrera och underhålla EN-9000 och EN-routrar i drift (CPE, Customer Premise Equipment). Plattformen kan användas för att konfigurera och övervaka enheter och den kan användas för automatisk konfiguration av routrar som ansluter. Installation kan hanteras av i stort sett vem som helst. Detta reducerar både installationstid och felavhjälpning vid potentiella avbrott.

Säkert och skyddat

Säker routing över ett privat, offentligt eller hybridnätverk är en stor utmaning. Oavsett om det är en kabelansluten lösning eller trådlösa enheter så krävs att nätverksadministratören använder både Open Shortest Path First (OSPF), Border Gateway Protocol (BGP) samt Multiprotocol Border Gateway Protocol (MP-BGP). EN-9000 CEI stöder OSPF, BGP och MP-BGP för att dirigera paket och visa tillgängligheten till angränsande nätverk eller andra routrar i nätverkskärnan. Routingtabeller och länkstatusinformation lagras i en topologisk databas. BGP-routingtabeller lagras i enSite och överförs till EN-9000 som kan förmedla routing baserat på vägval, nätverksprinciper eller regeluppsättningar som konfigurerats av nätverksadministratören.

EN-9000 kan fungera som en Route Reflector (RR)-komponent för BGP. Som en RR reducerar EN-9000 de övergripande kraven för dataflöde i nätverk genom att inte sända fullständiga BGP-routingtabeller. När du använder en kommersiell LTE-tjänst med kostsamma dataplaner kan detta vara en fördel.

Översikt

• Autentisering
• Syslog
• Brandvägg
• Restful API
• Serverformat
• 1X redundans
• VRRP
• OSPF
• BGP
• MP-BGP
• IPsec VPN (tunnel, NAT-T, Dead Peer Detection)
• VPN IP-säkerhet AES 256 och 3DES, SSL/TLS, SSH
• Skalbar till tusentals säkra VPN:er
• Open VPN (klient, server med certifikat)
• Automatisk lastbalansering mellan flera EN-9000 CEI
• Stöd för flera Gigabit Ethernet gränssnitt

Stora nätverk och skalbarhet

EN-9000 CEI hanterar mycket stora nätverk. Dessa kan skalas till tusentals CPE-enheter helt enkelt genom att lägga till ytterligare EN-9000 CEI-instanser i nätet. Det finns också idag både lastdelning mellan flera EN-9000-instanser och redundans inbyggd. Vid problem eller belastning förflyttas automatiskt arbetsbelastningen från en otillgänglig enhet för redundans och högre tillgänglighet.

EN-9000 CEI intelligent VPN-koncentrator har stöd för både statisk och dynamisk IP-routing till Encores CPE-enheter och ger ett mer flexibelt och säkert nätverk. Den intelligenta routingmotorn i EN-9000 lär sig dynamiskt och säkert, den vidarebefordrar de privata subnäten till hostnätverket. Detta ger två fördelar; förenklat tillhandahållande av Encore-routrar utan dynamisk routing och att ingen extra dynamisk routingtrafik skickas över mobilnätet.

Till skillnad från Encores EN-2000/-4000 routrar som används längst ut i nätet fungerar EN-9000 CEI i ett datacenter eller liknande.

Teknisk specifikation
Grundfunktioner
Brandvägg
SNMPv3
Access via SSH, Telnet, och web access via Restful API
1X Redundancy
OSPF
BGP
MP-BGP
VPN
Concentrator
Säkerhetsfunktioner
Stateful inspection firewall
DMZ LAN port
NAT (Network Address Translation)
SSL/TLS1
IP Sec (RFC 2401) med AES 256 och 3DES Generic Router Encapsulation GRE (RFC 1701) Internet Key Exchange–IKE v1/v2 (RFC-2409) RADIUS autentisering
Open VPN
TACACS+
Fysiska egenskaper
Installeras på exempelvis Dell Server Hardware (kontakta oss för mer information)
Multiport Ethernet GigE 10/100
Transportprotokoll
WAN
IP via Ethernet (kompatibel med MPLS-tjänster)
Intelligent Multipoint VPN
Intelligent Route Relay OSPF/BGP
PPPoE
Selektiv lagerkryptering (SLE) för VPN-optimering (patenterad)
IP
IP-version 4 och 6
IP-routing (RIP v1/v2), OSPF, BGP eller statisk routing DHCP-klient/server/BootP/Relay
IP QoS och trafikprioritering
IP fragmentation/reassembly
IP-routing via VPN – TCP och UDP
802.1q VLAN-taggning
Virtual Redundant Routing Protocol (VRRP)
Dead Peer Detection
Device management
EnCloud/EnSite Device Management System
GUI via webbläsare
Säker HTTPS
SSH
Syslog
SNMP v3
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

EN-9000 CEI-datablad

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök