skip to Main Content

GPA34 -4G/5G-riktantenn · MIMO

En högpresterande, diskret, riktantenn för 4G/5G samt 3G med diskret profil. Lätt att montera i samtliga typer av miljöer. Med monteringsdetaljer i paketet. För 5G fungerar inte antennen på de höga 5G band som främst används i tätbebyggt område.

MIMO för 3G/4G/5G
8-9 dBi antennvinst
Montera på vägg eller antennmast
Diskret och tålig

Lagerstatus: Produkten har utgått ur vårt sortiment Artikelnr: S100007 Kategori:
GPA34 är en 4G/5G riktantenn/panelantenn med MIMO idealisk för vägg- och mastmontering för 4G och 5G-tillämpningar. GPA34 täcker samtliga frekvensband för GSM-, 3G- och 4G-banden med ett frekvensspann från 800-2 600 MHz, den fungerar även på 5G men inte för de höga 5G-banden. GPA34 är en högpresterande, kompakt riktantenn som ger 4G-routrar och modem bättre mottagning. Antennen fungerar även på 3G, så den som idag använder 3G behöver inte byta antenn vid uppdatering till 4G.

4G/5G MIMO-riktantenn

GPA34 är en riktad MIMO panelantenn. Den har två antennelement avsedd för 5G-, 4G- och 3G- tillämpningar där två antennelement behövs för bästa prestanda. På antennens baksida ansluts antennkabeln via dess dubbla N-hona kontakter. GPA34 är främst avsedd för utomhusapplikationer och är tillverkad av UV-beständigt material.

Korspolariserad antenn -istället för två separata antenner

gpa34 antenn baksidaAntennen har två inbyggda antennelement, en vertikalt polariserad och en horisontellt polariserad antenn, detta underlättar installationen då den är lättare att installera än två separata antennelement. Induo GPA34 har 8-9 dBi förstärkning beroende på frekvensband och antennen täcker från 790-2600 MHz och är därmed en antenn som passar lika bra i tättbebyggt område som på landsbygden. Panelantennen kan monteras på såväl vägg som antennmast. Ett galvaniserat antennfäste medföljer i paketet.

Panelantennen ger både en bra antennförstärkning och en diskretare installation än antenner som består av flera antennelement. Dessutom är de enklare att montera och kan installeras mer väderskyddat än flerelementsantenner.

 • LFK SMA Hane/N Hane

  LFK SMA Hane/N Hane

  LFK low-loss kabel med SMA-Hane och N-hane kontakter, en perfekt antennkabel för anslutning av 4G router, 5G router eller radioutrustning till antenner med N-kontakt. En riktig kvalitetskabel som har...
  238,00kr945,00kr Ex.moms
 • Antennfäste Fasad Kort

  Antennfäste fasad kort

  Antennfäste i galvat utförande med en total längd om 19 cm för fasadmontering av antenner med ett antennelement. Diameter 35 mm. Bygger ut 28 cm från fasad.
  269,00kr Ex.moms
 • GPA02 -4G/5G-riktantenn · MIMO

  GPA02 -4G/5G-riktantenn · MIMO

  En 4G/5G-antenn med förstärkning på såväl GSM som 3G-banden. Antennen kan monteras på såväl vägg som antennmast för maximal frihet. Maströrsfästen i metall medföljer i paketet. För 5G fungerar...
  1 155,00kr Ex.moms
Teknisk specifikation panelantenn GPA04
Frekvensområde: 790-960/1710-2170/2500-2700 MHz
Antennvinst: 9/9/8 dBi
Dimension: 200 x 200 x 40 mm
Temperaturtålighet: -30° till +70°C
Kontakt: 2 x N hona
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Strålningsmönster patchantenn/panelantenn

Att rikta en antenn kan vara skillnaden mellan att nå långt och med bra prestanda och att bli besviken. Vi har ett par tips för att komma igång med din riktantenn.

 

Först och främst är inriktningen avgörande så i vår artikel rikta din antenn rätt går vi igenom de steg du behöver checka av för en noggrann installation.

 

Vanligaste felen som man gör vid installation är:
1. Antennen monteras inte tillräckligt högt.
2. Antennen riktas åt fel håll.
3. För lång antennkabel används.

 

Många tror att en router är snabbare än en smartphone, läs gärna om faktorer som påverkar din uppkoppling där vi går igenom vad du kan förvänta dig av din uppkoppling.

Om vår support

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök