skip to Main Content

Wzzard C

1 995,00kr Ex.moms

Wzzard C är sensornoder avsedda för IoT i inomhusmiljöer och kan anslutas till en rad olika standardsensorer för att överföra nivåvärden, tryck eller temperaturer till Internet of Thingsapplikationer.

För många typer av givare
För IoT Inomhus
Fungerar med standardsensorer
Kompakt och batteridriven

Rensa
Lagerstatus: Artikelnr: N/A Kategori:

IoT nod för sensorer i fastigheter

Den intelligenta trådlösa sensorplattformen Wzzard för Internet of things gör det snabbt och lätt att avläsa sensorer och publicera data till ditt näverk eller internet. Med Wzzard är det enkelt att både snabbt komma igång med IoT-lösningar och att visualisera eller analysera data och integrera IoT i affärsapplikationer.

Wzzard från B+B SmartWorx finns i två olika kapslingar, en modell för industriella miljöer och krav och en modell avsedd för inomhusmiljöer,Wzzard-c. Inomhusmodellen är till exempel användbar i kommersiella fastigheter, i kylrum, ventilationsanläggningar eller andra miljöer där pålitlig kommunikation är viktig men kraven på kapsling eller temperaturtålighet inte är så stora.

Wzzardplattformen finns i olika modeller för analoga sensorer, digitala givare och temperatursensorer, dessutom finns möjlighet att styra digitala utgångar på vissa av modellerna. Detta gör att Wzzard är anpassad till ett brett spektrum av standardsensorer och därmed är lätt att implementera i befintliga anläggningar, alternativt lätt kan utrustas med passande givare.
Anslutning av sensorer med skruvplint

Trådlöst med hög tillförlitlighet

Wzzard kommunicerar med andra Wzzard-enheter via ett SmartMesh IP-nätverk, ett redundant och självläkande nätverk som överför sensordata till en gateway som kan ansluta till internet via kabel eller mobilnätet. Wzzard plattformen använder en trådlös SmartMesh IP nätverksteknik med tidssynkroniserad kanalhoppande teknik som ger 99,999% tillförlitlighet även i krävande RF miljöer.

Wzzard i utförande för inomhusmiljö är kapslad i en vit platskapsling med inbyggd antenn, en diskret kapsling som är lätt att placera i de flesta miljöer. Noderna kan drivas i flera år via de medföljande batterierna alternativt spänningsmatas via USB-porten.

Noderna finns i olika modeller för olika typer av sensorer. Montering sker antingen med hjälp av medföljande kardborrefästen eller med hjälp av ett speciellt väggfäste (tillval).

Enheterna har en räckvidd på mellan 100-300 meter beroende på omgivande byggnadsmaterial. Wzzardnoderna fungerar i normalt inomhusklimat och är klassade för temperaturområdet 0° till 65°C.[/two_third_last]

Enkel konfiguration och installation

Batteridrift i upp till två årKonfiguration av Wzzard sensorplattformen är lätt att hantera via smartphone eller surfplatta. Wzzard-appen kan användas för att konfigurera Wzzard sensornoder över Bluetooth LE anslutning. Wzzard sensornoderna kan konfigureras med både kalibrerade och skalade värden så att data kan presenteras i olika enheter och med både enhetens position och annan beskrivande information.

Snabb utbyggnad av sensornätverk för IoT

Wzzards trådlösa sensorplattform möjliggör snabb driftsättning och nätutbyggnad. Nya noder kan läggas till när som helst och SmartMesh nätverket konfigurerar själv om sig automatiskt om nya noder läggs till eller tas bort. Denna process är en funktion i MESH-nätet och sköts helt automatiskt.

Data publiceras till MQTT

MQTT-SN är ett högeffektivt publicerings- och prenumerationsprotokoll optimerat för att sända sensordata via trådlösa nätverk. MQTT-SN-protokollet är därför det optimala sättet att transportera sensordata till sensornätets gateway och vidare ut på internet.

Wzzard plattformen flyttar intelligensen närmare sensorerna då noderna kan konfigureras för att kommunicera endast vid specificerade tröskelnivåer eller larmnivåer. Vid rapportering elimineras onödig nätverkstrafik på protokollnivå vilket minskar behovet av att sända data, något som kan vara användbart vid datainsamling via mobilnäten till exempel.

Wzzard översikt
Artnr Termoelement Digital ut Digital in Analog in Antenn Kabelanslutn. Accelerometer
B300200 3 st Inbyggd Skruvplint
B300201 2 st 2 st Inbyggd Skruvplint
B300202 2 st typ j Inbyggd Skruvplint
 • Spectre V2 WSN

  Spectre v2 WSN

  Spectre v2 WSN är en gateway för anslutning av trådlösa sensorer till server med MQTT. Speciellt anpassad för Wzzard sensornoder, i modeller för 3G eller fast nätverk, en robust...
  2 816,00kr Ex.moms
 • Wzzard

  Wzzard

  Wzzard är sensornoder avsedda för IIoT i krävande miljöer som tillverkningsindustri, processindustri och grustag, applikationer som kräver extra miljötålighet. Wzzard kan anslutas till standardsensorer för att mäta nivå, tryck...
 • SmartSwarm 341 IIoT-gateway

  SmartSwarm 341 IIoT-gateway

  SmartSwarm 341 är en industriell gateway för IIoT-applikationer med inbyggt stöd för Node-RED, en kraftfull produkt redo för att skapa färdiga applikationer med trådlösa sensornät med användargränssnitt och allt....
Teknisk specifikation Wzzard
Spänningsmatning: 3,6V 2400 mAh litium AA-batterier
Batterilivslängd: Normalt två år (sampling och rapportering 1 ggr/min)
Extern spänningsmatning: 3,3 VDC
Anslutningsdon: Skruvplintar
Sensorgränssnitt: Analog ingång (0-5 VDC, 0-20 mA, 4-20 mA)
Digital ingång (0-48 VDC)
Digital ingång frekvens 1-1 kHz (noggrannhet +/1 1 Hz)
Digital ingång pulsräknare
Integrerad temperatursensor
Termoelement J-typ
Digital utgång (0-30 VDC)
Antenn: Integrerad antenn
Dimensioner: 120 x 58 mm
Montering: Dubbelhäftande kardborretejp
väggfäste (tillval)
Temperaturområde: 0° – +65°C
Kapsling: Plastkapsling, inomhusbruk
Vikt: 150 g med batteri
Trådlös kommunikation: 802.15.4e, SmartMesh IP protokoll
Protokoll: MQTT-SN, MQTT, JSON
Bluetooth Bluetooth 4.0 Low Energy (LE)
Statusled: Nätverksanslutning
Säkerhet: Enhetsautenticering
128 bitars AES kryptering med multipla nycklar
Message integrity check (MIC)
Synkroniserade nycklar som roteras
Anpassningsbar rotation av nycklar
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Hämta manualen
Hämta engelsk broschyr
Komigång guide

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök