skip to Main Content

Collector bank logo

Många företag köper idag regelbundet produkter och tjänster online. Av de som beställer online upplever 60% av dem hinder i processen. Det rör sig om ett antal olika utmaningar och en av dem är att många korttjänster eller fakturabetalningstjänster på den svenska marknaden är anpassade för konsumenter som skall göra köp online. Vi är nu jätteglada att erbjuda kort- och fakturabetalning i samarbete med Collector med en tjänst helt anpassad för B2B.

Betala med kort eller faktura

I samarbete med Collector Bank AB erbjuder vi betalning med Collector Checkout vilket gör att du kan betala med antingen kort eller faktura när du betalar online hos oss. Tjänsten är bara anpassad för företagsköp och i kassan väljs betalsätt innan man bekräftar köpet. Vill man ha leverans till annan adress så kan man av säkerhetsskäl endast erbjudas det vid kortbetalning.
Enkel betalning vid B2B-handel
Fakturaköp innebär att vi får levererar varorna innan ni betalar. Förfallodatum kan skilja sig åt och framgår på den faktura som skickas till er direkt efter köp. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta.

En annan nyhet, som vi troligen är bland de första på marknaden att specificera är att vi listar värdet på kemskatten separat. Är ditt företag godkänd lagerhållare så behöver inte den skatten betalas men då kan du samtidigt inte göra ditt köp online eftersom skatten inte kan återbetalas i efterhand. Är du godkänd lagerhållare så kontakta vår kundtjänst för att lägga upp din order manuellt.

Liksom tidigare så går det bra att kontakta vår kundtjänst om du inte vill handla direkt på hemsidan även om vi rekommenderar det om du är befintlig kund.

Back To Top
×Close search
Sök