skip to Main Content
sveaMånga företag köper idag regelbundet produkter och tjänster online. Av de som beställer online upplever 60% av dem hinder i processen. Det rör sig om ett antal olika utmaningar och en av dem är att många korttjänster eller fakturabetalningstjänster på den svenska marknaden är anpassade för konsumenter som skall göra köp online. Vi är nu jätteglada att erbjuda kort- och fakturabetalning i samarbete med Svea med en tjänst helt anpassad för B2B.

Betala med kort eller faktura

I samarbete med Svea erbjuder vi betalning med en checkoutlösning vilket gör att du kan betala med antingen kort eller faktura när du betalar online hos oss. Tjänsten är bara anpassad för företagsköp och i kassan väljs betalsätt innan man bekräftar köpet. Önskas leverans till annan adress så kan man ändra det med bank-id.
Enkel betalning vid B2B-handel
Fakturaköp innebär att vi får levererar varorna innan ni betalar. Förfallodatum kan skilja sig åt och framgår på den faktura som skickas till er direkt efter köp. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta.

Liksom tidigare så går det bra att kontakta vår kundtjänst om du inte vill handla direkt på hemsidan även om vi rekommenderar det om du är befintlig kund.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök