skip to Main Content
Vi på Induo arbetar med ledande varumärken inom kommunikation. Vi arbetar bara med leverantörer med långsiktigt synsätt och som har en god finansiell status. Vi arbetar med leverantörer som ligger i framkanten av utvecklingen och som kommer att finnas kvar och ge support även om 5-10 år.

Trådlösa lösningar för driftskontinuitet

Vi kan kommunikation, i synnerhet trådlös kommunikation, det avspeglar sig i vårt handplockade utbud av trådlösa produkter. Vi står på två ben med vårt produktsortiment, det ena benet utgörs av produkter som kommunicerar via mobilnäten, med produkter som kommunicerar via SMS, 3G och 4G till exempel. Det andra benet det utgörs av produkter som kommunicerar via radiolänkar och egna frekvenser. Båda benen står stadigt på jorden, vi kan vårt sortiment och vi kan trådlös kommunikation.

Robusta nätverkslösningar

Vi erbjuder flera produktlinjer för industriell kommunikation via kabel, primärt kopparkabel (TP-kabel/nätverkskabel) och fiberkablage. Vi vänder oss i första hand till industriella kunder eller kunder med liknande krav. På nätverkssidan har vi produkter som switchar och routrar samt fiberkontrollers och gränssnittsomvandlare mellan RS-232 och ethernet (device servers). De flesta produkter har fem års garanti och strömförsörjs via nätaggregat eller PoE. Industriella nätverk med switchar och routrar för fiber och koppar kräver robusta produkter med hög tillgänglighet och pålitlighet. Vi arbetar med några av världens ledande tillverkare av nätverksprodukter.

Oavsett om produkten är avsedd för industriell användning eller kommersiellt bruk, anser vi att en produkt som är lätt och enkel att använda är en av de främsta prioriteringarna för våra kunder. Därför är många av våra produkter utrustade med både DIN-fäste och möjligheten att placera produkten på bord eller skruvas på vägg. Produkterna är kompakta men samtidigt robusta och flexibla.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök