skip to Main Content
Tillsammans med våra tillverkare erbjuder vi en rad olika mjukvarulösningar som används för allt från styrning av produkter till övervakning av stora och komplexa nätverk. Gemensam nämnare för de lösningar vi erbjuder är att de är konkurrenskraftiga och ger produkten ett mervärde.

Mjukvaror till våra produkter

Söker du inte en mjukvara utan firmware eller konfigurationsprogram så hittar du dem här:

Firmware

EnCloud routerövervakning

Encore EncloudEncloud gör det möjligt att övervaka Encore-routrar i realtid och ger larm vid avvikelser, automatisk felavhjälpning är bara en de värdefulla funktionerna!

EnCloud övervakning

Knyt samman flera routrar

Debond modem bonding

Debond kopplar samman två eller flera Conelroutrar till en robust och snabb länk som utnyttjar flera operatörer för överföring av data.

Debond

R-SeeNet routerövervakning

R-SeenetConels R-SeeNet används för övervakning av små eller stora routernät. Det mäter allt från latens, signalstyrka till trafik i nätet. Gratis upp till fem enheter.

R-SeeNet

Webaccess DMP

Advantech Webaccess DMPAdvantechs plattform för automatisk konfiguration av routrar, övervakning och fjärrkonfiguration efter driftsättning. Smidigt verktyg för robusta routrar.

Webaccess DMP

SATEL NMS

Mjukvara SATEL NMS Nätövervakningsverktyg för radionät, SATEL NMS är ett fullfjädrat radioövervakningsprogram som även används för installation och idriftsättning av radiomodem.

SATEL NMS

SATEL NETCO

Mjukvaran NetcoNetco hjälper dig att komma igång snabbare med ditt radiorouternät. Netco minskar avstånden i ditt trådlösa nät, det ger både smartare konfiguration och färre resor!

SATEL NETCO

TELTONIKA RMS

RMS program för routerövervakningTeltonika RMS kan användas för att fjärrövervaka routrar. Ett program som ger full kontroll och underlättar uppdatering av Teltonikas routrar på distans.

TELTONIKA RMS

PCPro styr- och övervaka

Mjukvara SATEL PC proStyr och övervaka SATEL I-LINKs, ett kostnadsfritt verktyg för att bygga styrsystem baserat på en PC-mjukvara och I-LINK I/O-överföringssystem .

PCPro

Eldes Cloud Services

app och webtjänstEldes Cloud Services, ECS, är en app och webtjänst från Eldes till ESIM-produkterna. Eldes Cloud Services tillför styrning och övervakning från smartphone, surfplattor och webläsare.

Eldes Cloud Services

Eldes Utility

Eldes UtilityEldes Utility är ett program utformat för att konfigurera och installera utrustningar från Eldes. Programmet fungerar på i stort sett alla plattformar och är den senaste generationen programmeringsverktyg.

Eldes Utility tool

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök