skip to Main Content
Netco hjälper dig att komma igång snabbare med ditt radiorouternät. Det gör det möjligt att minska avstånden i ditt trådlösa nät genom en centraliserad konfiguration av hela ditt nätverk. NETCO är den perfekta följeslagaren för att designa IP-baserade nätverk bestående av radioroutrar i SATELLAR produktfamiljen där NETCO kan användas för att designa hela nätverket inklusive periferiutrustning som switchar och routrar.

NETCO ger dig möjlighet att

1. Rita upp nätverket i ett grafiskt verktyg
2. Konfigurera alla nätverksenheter
3. Förenkla installationsprocessen
4. Spara kostnader och minska antalet resor

Radioövervakningsverktyget Netco

Designa ditt trådlösa nätverk

I NETCO ritar man upp alla kommunikationsvägar grafiskt på skärmen och sedan kan programmet, automatiskt eller manuellt, generera alla inställningar för radioroutrarna. Programmet skapar automatiskt alla routingtabeller och tilldelar varje enhet en fast IP-adress på det interna nätverket. Finns det periferiutrustning som är viktig i NETCO kan även dessa tas med när nätverket ritas upp.
Netco nätövervakningsprogram

Konfigurera varje router

Efter att du skapat ditt nätverk så kan NETCO användas för att direkt överföra inställningarna till varje enhet helt automatiskt. Varje radiorouter kan konfigureras över luften via radiomodemet eller lokalt via USB eller ethernetkabel. Detta gör att om du senare behöver genomföra ändringar så kan du med hjälp av NETCO konfigurera om varje radiorouter från en central plats eller på nätverk placerade på en annan plats så länge de är anslutna till internet. Som exempel har vi ändrat inställningar i radioroutrar placerade på helt andra platser i Sverige via internet så NETCO krymper verkligen avstånden och gör det möjligt att snabbt och smidigt korrigera inställningar eller uppdatera mjukvaruversioner. Genom denna fjärrkonfigurationsmöjlighet så kan tid sparas och kostnader för både resa och arbetstid för tekniker i fält minskas.

Kostnadsbesparingar

Låt oss se till vilka kostnader Netco kan spara enbart vid uppdatering av inställningar. Säg att en tekniker måste åka till en site för att ändra en IP-adress och uppdatera firmware.

· Vi antar att sajten ligger 3 mil bort, resan blir totalt 6 mil
· En genomsnittlig kostnad för fordonet inklusive bränsle är 10 kr/mil
· Resa till platsen: tidsåtgång 1 timme
· Arbete på plast: tidsåtgång 1 timme
· Timkostnad för tekniker: 800 kr

-Total kostnad 1 660 kr -här kan 860 sparas genom att använda NETCO, dessutom är inte teknikern låst av arbetsuppgiften medan firmware uppdateras utan kan göra andra arbetsuppgifter, realtidsbesparingen är därmed större.

Säg att ett system med 50 radioroutrar/radiomodem skall uppdateras på liknande sätt, då är kostnadsbesparingen jämfört med att resa 40 000 kronor eller mer.

SATELLAR radiorouter

5W radiomodem med display SATELLAR XT 5 RCSATELLAR är en ny generation radiomodem/radioroutrar för ethernet och seriell kommunikation. SATELLAR har en sofistikerad uppbyggnad och designad att maximera hastigheten i IP-trafiken. Radioroutern är avsedd för nätverk där affärskritisk information överförs och pålitlighet är viktigt.

SATELLAR-XT

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök