skip to Main Content

Teltonika RMS routerövervakning

Teltonika RMS (Remote Management System) är ett övervakningsverktyg utformat för att bekvämt kunna övervaka och hantera routrar från Teltonika. Programmet är kompatibelt med RUT800 och RUT900-serien.

Full kontroll på routrar i fält

Med RMS är det möjligt att säkert samla statusinformation om enheter i drift och även ändra deras konfiguration, även om enheterna inte har SIM-kort med publika IP-adresser. Med Teltonika RMS är det möjligt att övervaka och administrera en större mängd routrar från ett enda webbläsargränssnitt. Teltonika RMS nås via en webbläsare vilket gör lösningen tillgänglig på alla typer av plattformar. Varje användares gränssnitt kan ändras tack vare widgets där information relevant för varje applikation kan anpassas i hög grad.

Teltonika RMS är en molntjänst som är prissatt litet olika beroende på det antal routrar du vill administrera. Tjänsten kan antingen köras via tillverkarens molntjänst eller så kan du installera den på en egen server om du har större antal routrar eller specifika säkerhetskrav, kontakta oss för mer information.

Distribuera firmware eller konfigurationsuppdateringar

Via programmet kan konfigurationsmallar eller ny firmwareversion distribueras till flera enheter eller grupper av enheter samtidigt. Genom att uppgradera och konfigurerar på distans i bulk kan kostnaderna avsevärt minskas för systemunderhåll.
Övervakning för routrar

Tillgänglighet och säkerhet

Med RMS behöver inte routrar vara beroende av SIM-kort med publik IP-adress för fjärråtkomst, något som minskar underhållskostnaderna och ökar effektiviteten.

Kommunikation mellan routrar och servern är säkrad genom OpenVPN anslutning, en anslutning som inte kräver någon konfiguration samtidigt som den skyddar informationen från avlyssning och manipulering.

Underhåll och diagnostik

Med hjälp av Teltonika RMS får systemadministratören realtidsinformation i form av visualiserad data om enheten och möjlighet att se temperatur, signalstyrka och detaljerad information om enheten. Systemet kan användas dels för förebyggande diagnostik dels att på distans direkt lösa problem genom att starta om enheter eller hämta loggfiler för felsökning.

Statistik och rapporter ger möjligheten till förbättrade prestanda och öka effektiviteten i hela nätverket och verkligen få fram ett optimalt fungerande routernätverk.

Beställning

Kontakta oss för beställning, våra artikelnummer är som följer:
B600501 20 licenser kvartalsabonnemang
B600502 20 licenser årsabonnemang
B600503 50 licenser kvartalsabonnemang
B600504 50 licenser årsabonnemang
B600505 100 licenser kvartalsabonnemang
B600506 100 licenser årsabonnemang

Teltonika RUT950

RUT-550 4G routerRUT950 är en 4G-router med switch och wifi. Den har det mesta man kan tänka sig av en instegsrouter för professionella användare.

RUT950 router

Teltonika RUT900

Router RUT900Liksom RUT950 är RUT900 en router i metallkapsling. RUT900 är en 3G router som erbjuder både dubbla SIM-platser och god miljötålighet.

RUT900 3G router

Teltonika RUT955

4G router från TeltonikaEn utökad version av RUT950, en 4G router som erbjuder både nätverksportar, seriella gränssnitt (RS-232, RS-485 och USB samt I/O-port.

RUT955 4G router

Teltonika RUT850

Teltonika RUT850 routerEn 4G router främst avsedd för fordonsmontage, en router som används för att skapa lokala wifi-hotspots i fordon och är enkel att installera.

RUT850 4G router

Back To Top
×Close search
Sök