skip to Main Content

Teltonika RMS routerövervakning

Teltonika RMS (Remote Management System) är ett övervakningsverktyg utformat för att bekvämt kunna övervaka och hantera routrar från Teltonika.

Full kontroll på routrar i fält

Med RMS är det möjligt att säkert samla statusinformation om enheter i drift och även ändra deras konfiguration, även om enheterna inte har SIM-kort med publika IP-adresser. Med Teltonika RMS är det möjligt att övervaka och administrera en större mängd routrar från ett enda webbläsargränssnitt. Teltonika RMS nås via en webbläsare vilket gör lösningen tillgänglig på alla typer av plattformar. Varje användares gränssnitt kan ändras tack vare widgets där information relevant för varje applikation kan anpassas i hög grad.

Teltonika RMS är en molntjänst som är prissatt litet olika beroende på det antal routrar du vill administrera. Tjänsten kan antingen köras via tillverkarens molntjänst eller så kan du installera den på en egen server om du har större antal routrar eller specifika säkerhetskrav, kontakta oss för mer information.

Distribuera firmware eller konfigurationsuppdateringar

Via programmet kan konfigurationsmallar eller ny firmwareversion distribueras till flera enheter eller grupper av enheter samtidigt. Genom att uppgradera och konfigurerar på distans i bulk kan kostnaderna avsevärt minskas för systemunderhåll.
Övervakning för routrar

VPN -tillvalstjänst

Vi vet hur jobbigt det kan vara att hantera storskaliga nätverk med olika enheter. Vi utformade RMS VPN för att erbjuda det enklaste sättet att konfigurera VPN-anslutningar till hela din infrastruktur. Nu kan du nå flera slutpunkter på distans, enkelt och säkert samtidigt utan att behöva oroa dig för att konfigurera olika protokoll eller konfigurera servrar. VPN är en tillvalstjänst, som kostar ytterligare en värdekod per månad, om du beställer 100 värdekoder, räcker de alltså hälften så länge om du även aktiverar VPN-tjänsten.

Notera också att företagets första 5GB i datatrafik är gratis, datatrafik utöver det kommer att debiteras med en RMS licens när datamängden passerar 2GB.

Tillgänglighet och säkerhet

Med RMS behöver inte routrar vara beroende av SIM-kort med publik IP-adress för fjärråtkomst, något som minskar underhållskostnaderna och ökar effektiviteten.

Kommunikation mellan routrar och servern är säkrad genom OpenVPN anslutning, en anslutning som inte kräver någon konfiguration samtidigt som den skyddar informationen från avlyssning och manipulering.

Underhåll och diagnostik

Med hjälp av Teltonika RMS får systemadministratören realtidsinformation i form av visualiserad data om enheten och möjlighet att se temperatur, signalstyrka och detaljerad information om enheten. Systemet kan användas dels för förebyggande diagnostik dels att på distans direkt lösa problem genom att starta om enheter eller hämta loggfiler för felsökning.

Statistik och rapporter ger möjligheten till förbättrade prestanda och öka effektiviteten i hela nätverket och verkligen få fram ett optimalt fungerande routernätverk.

 • Teltonika RMS Molntjänst 10-licenser

  Teltonika RMS molntjänst 10-licenser

  Remote Management System (RMS) är utformat för att bekvämt övervaka och hantera alla Teltonika routrar. Priset avser 10 licenser som du kan fördela fritt över en eller flera enheter....
  230,00kr Ex.moms
 • Teltonika RMS Molntjänst 100-licenser

  Teltonika RMS molntjänst 100-licenser

  Remote Management System (RMS) är utformat för att bekvämt övervaka och hantera alla Teltonika routrar. Priset avser 100 licenser som du kan fördela fritt över en eller flera enheter....
  1 980,00kr Ex.moms
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök