skip to Main Content
Jobbar ni med att montera in våra produkter i er lösning. Ni kanske bygger en kapsling, konfigurerar och testar innan leverans? Kanske ni helst gör dessa saker själva. Men om ni är på jakt efter en uppkopplad lösning till en fast kostnad som är testad, dokumenterad, validerad och klar innan leverans, då kan hjälpa till. Vi kallar det IoT-ready, en paketering på dina villkor, testat och klart att driftsätta.

Brett utbud av standardkapslingar

Vi erbjuder även en serie färdigbyggda kapslingar som passar våra populäraste modeller av routrar och larmsystem. Dessa färdigbyggda kapslingar passar de flesta och är anpassningsbara, du kan läsa mer om dem här.

IoT-kapsling

Nyckelfärdig kommunikationslösning

Om ni återkommande konfigurerar hårdvara, monterar dessa i kapslingar, monterar i SIM-kort och testar att allt fungerar men vill fokusera på annat, ja då har vi en lösning. Om ni dessutom har en volym från ett 10-tal enheter per order, ja då kan vi erbjuda hjälp med alla steg i kedjan. Vi kan alltså ta fram en lösning, helt efter dina önskemål, som är klar att driftsätta, till en fast och förutsägbar kostnad, en lösning som är IoT-ready.

Montering
Konfiguration
Testning

Vår kunskap, din tillgång

Målet med IoT-ready är att ni får en behovsanpassad lösning så att ni kan fokusera på att till en förutsägbar kostnad få en färdigmonterad kapsling med IoT-router, modem eller gateway inrymd. Vi kan även erbjuda test av uppkoppling, dokumentation, validering och montering av SIM-kort mot en tillkommande men fast kostnad.

Normalt gör vi dessa steg utöver att montera allt i en kapsling:

Montering av SIM-kort

Konfiguration av era inställningar för varje enhet

Test av uppkoppling

Dokumentation av SIM-kort och serienummer

Inläggning av uppgifter i operatörens portal

Hantering av device management plattform

Ditt varumärke i vårt fokus

Varje företag har olika, fantastiska, grafiska profiler, vill uppfattas olika och har olika krav från brukare. Vi skräddarsyr idag hundratals kapslingar per år, läs mer om vad vi kan erbjuda i form av kapsling helt anpassad efter era behov.

Induo IoT-ready

Designa tillsammans

Varje IoT-ready-paketering börjar med att vi tillsammans diskuterar igenom era behov av inte bara kapsling utan även säkerhet, mekanismer för att hålla uppkopplingen vid liv, val av SIM-kort och device management.

För ett begränsat antal kunder erbjuder vi en proaktiv entimmes workshop på distans där vi går igenom förväntningar och delar med oss av våra erfarenheter för att få en flexibel, säker och skalbar lösning. Detta är bästa sättet för långsiktig framgång och stabil uppkoppling som levererar på dina kunders förväntningar. Skicka in din intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig för att boka en passande tid.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök