skip to Main Content

För de företag som återkommande har behov av en specialanpassad kapsling och kanske dessutom både montering av SIM-kort och konfiguration kan vi erbjuda hjälp med alla steg i kedjan. Vi kan alltså ta fram en lösning, helt efter dina önskemål, som är klar att driftsätta, till en fast och förutsägbar kostnad, en lösning som är IoT-ready.

Vi designar din kapsling tillsammans

När det gäller skräddarsydda kapslingar så finns en rad olika saker vi går igenom för att få ihop en passande lösning.

Induo IoT-ready

Kapsling

Normalt levererar vi endast industriella kapslingar, IP-klassat, flamskyddsklassat enligt dina behov. Men vi gör även helt kundanpassade designkapslingar på begäran.

Nätverkskablage

De allra flesta av våra lösningar används med nätverkskabel. Våra specialkapslingar har genomföring för nätverkskablar, en eller flera. Vi kan leverera allt från UV-skyddade till halogenfria nätverkskablar och självklart med täta genomföringar.

4G-antenner

De allra flesta av våra lösningar som sitter i en kapsling används med våra speciella integrerade antenner som monteras i kapslingen utan att det blir någon antennförlust. Vi kan även hjälpa er hitta en puckantenn monterad på kapslingen eller en extern antenn för montering utanför kapsling på vägg eller mast.

WiFi-antenner

Vi kan leverera lösningar med eller utan wifi aktiverat. En del vill ha wifi för lokal konfiguration eller koppling mot lokalt wifi. Samma gäller här, vi kan jobba med integrerade antenner, puckantenner eller externa antenner.

Spänningsmatning

Vissa lösningar matas från ett nätaggregat som vi monterar i kapslingen, andra från extern nätström, då sätter vi ett nätaggregat i kapslingen. Här kan vi ta fram exakt rätt längd, material och utförande på anslutningskablage och nätaggregat.

DIN-montering

Normalt monteras enheterna på DIN-skena mot lådans monteringsplåt eller fästen i kapslingen. Denna skena avpassas för att rymma eventuellt nätaggregat och kommunikationsenhet. Finns ytterligare krav på plats i kapslingen för DIN-monterad från er så tar vi hänsyn till det.

Genomföringar

Normalt monteras kabelgenomföringar i kapslingen som rymmer upp till fyra stycken anslutningskablar per genomföring. Vi kan också montera SIM-kortet åtkomligt från utsidan i en speciell vattentät genomföring.

Märkning

Vi kan märka kapslingarna på många olika sätt exempelvis med serienummermärkning eller logo/modelletikett.

Designa tillsammans

Varje projekt börjar med att vi tillsammans diskuterar igenom era behov av kapsling och kanske även aspekter som säkerhet, mekanismer för att hålla uppkopplingen vid liv och device management.

För ett begränsat antal kunder erbjuder vi en proaktiv entimmes workshop på distans där vi går igenom förväntningar och delar med oss av våra erfarenheter för att få en flexibel, säker och skalbar lösning. Detta är bästa sättet för långsiktig framgång och stabil uppkoppling som levererar på dina kunders förväntningar. Skicka in din intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig för att boka en passande tid.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök