skip to Main Content
Vi har koll på det senaste trenderna i branschen, dessutom händer mycket i vår produktportfölj. För dig som inte dagligen besöker vår blogg eller hemsida är vårt nyhetsbrev ett bra alternativ.

Nyhetsbrevet är tänkt att ge dig en uppdatering av vad som händer i branschen, praktiska tips och mer kunskap om olika tekniker. Du får nyhetsbrevet utskickat ungefär en gång per månad och du kan, naturligtvis, avanmäla dig när som helst. Fyll i formuläret nedan så lägger vi till dig på vår utskickslista. (Vi kommer naturligtvis under inga omständigheter sälja, hyra ut eller på andra sätt upplåta adresser till annan part.)
Senaste nytt om kommunikation

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Fyll gärna i ditt namn och din epost så att vi kan ge dig relevant information!

  • Marknadsföringsmedgivande

    Induo AB kommer att använda den information du tillhandahåller via detta formulär för att komma i kontakt med dig och tillhandahålla uppdateringar och marknadsföring. Du kan ändra dig när som helst genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten till ett e-mail du mottar från oss, eller genom att skicka ett mail till [email protected]. Vi behandlar din information med respekt och i enlighet med vår sekretesspraxis. Genom att klicka nedan godkänner du att vi behandlar din information i enlighet med dessa villkor.
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök