skip to Main Content
MultiGuard Light är en enhet som används för styrning och övervakning inom framförallt industriell automation, fastighetsautomation och processövervakning. Produkten uppdateras nu med snabbare uppkoppling genom stöd för 3G, något som gör det effektivare att fjärrkonfigurera enheten eller hämta loggade mätvärden.

3G larmsändare med in- och utgångar

Multiguard Light har en rad in- och utgångar. Den kan hantera såväl digitala som analoga givare och kan även användas med givare som följer PT100-standarden. Enheten kan informera om satta gränser överskrids genom att skicka larm som SMS, som epost eller skicka larm till larmcentraler som stödjer SIA-IP protokollet. Om inget av dessa alternativ tilltalar kan den även ringa vanliga samtal vid larm. Multiguard Light har fyra väl tilltagna reläutgångar med kraftiga reläer, dessa kan styras via app, via en webbportal, via sms eller samtal.
3G-versionen har USB-port
Multiguard Light har stöd för att logga värden och händelser, enheten kan spara statistik för 16 månader vid mätning två gånger i timmen. Tack vare 3G-uppkopplingen går dessa värden snabbt att hämta via mobilnätet men det går även att hämta dem lokalt via USB- eller RS-232-anslutning.

Multiguard Light är anpassad för montering på DIN-skena och monteras lämpligen i apparatskåp eller normkapsling. Enheten drivs med 12-24 V eller 230 VAC för att eliminera behovet av separata nätaggregat.

Multiguard Light

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök