skip to Main Content


RUT-105 är en trådlös 3G router med HSUPA stöd. Routern har även ett inbyggt trådlöst nätverk, WLAN, med 54 MBit/s hastighet för att minimera behovet av kabeldragning lokalt. RUT-105 hanterar 3G med hastigheter upp till 7,2 Mbit/s nedladdnings och 2,1 Mbit/s uppladdningshastighet i 3G nät med HSUPA stöd. 3G routern har en Ethernetport med DHCP-stöd för lokalt nätverk. Nätverksporten kan dessutom användas som spänningsmatningsport via PoE, Power over Ethernet.

Snabbare installation med 3G-router

”Med en 3G router kan installationstakten ökas och såväl installations- som driftskostnaderna minskas i jämförelse med trådbundna lösningar som ADSL. Under hösten har vi märkt en ökad efterfrågan av inbyggt trådlöst nätverk i våra 3G enheter i vitt skilda sammanhang. Det kan handla om allt från att servicepersonal vill kunna logga in i ett lokalt nätverk vid underhållsarbete, till ombordnätverk för kollektivtrafik eller multimedialösningar för matvarubutiker och serviceställen säger Mikael Flodström, Försäljningschef på Induo”.

HSUPA routern RUT-105 lanserades igår och uppmärksammas idag i bland annat TechWorld. RUT-105 baseras på en ny 3G modul och är en vidareutveckling av RUT-104. Den nya RUT-105:an har avsevärt förbättrade egenskaper vilket enligt fabriken ”ger upp till 40% högre hastigheter i fält jämfört med RUT-104:an”.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök