skip to Main Content

RUT900 -router med Switch

Inom kort utgår RUT900 3G router från Teltonika, en 3G router som inte kommer att få någon likvärdig ersättare i 3G-utförande från Teltonika. Vi kommer att få in en sista batch av routrar under april/maj 2017 så skynda dig att beställa från oss om du har behov av RUT900!

Så hur skall man resonera när man söker en ersättare?

För det första, många andra länder i världen har släckt ned sina 3G-nät, det är inte på gång i Sverige än men skall du ändå byta routermodell rekommenderar vi att du hädanefter andas och tänker 4G. 4G är överlägset 3G genom:

Bättre yttäckning
Bättre kapacitet
Högre hastigheter, framförallt överallt (både stad/landsbygd)
Kortare svarstider
Övervägande data och inte samtal

Samtliga våra 4G routrar har roaming till både 3G och GSM om 4G inte är utbyggt på platsen, så det ger dig tillgång till tre olika mobilnät och en enastående funktion nästan överallt.
RUT900 utgår

RUT900 3G router utgår -vad nu?

Det är lätt att gå vilse i vårt stora utbud av 4G routrar och 3G routrar, för att hjälpa dig har vi en checklista för att underlätta dina valmöjligheter, läs igenom och begrunda vad just du prioriterar!

Du överväger att gå över till 4G och behöver en bra instegsrouter

Då rekommenderar vi att du tittar på 4G routern EN-2000, en snabb och stabil router med två nätverksportar. En avsevärt stabilare och bättre router i många avseenden. EN-2000 finns i två modeller, med eller utan wifi, och har en rad avancerade nätverksfunktioner och övervakningsprogramvara som väsentligt underlättar både drift och underhåll. En stabil router till instegspris.

EN-2000 router

4G Router EN-2000

Du vill fortsätta använda 3G och söker en annan 3G router

Beroende på vilka funktioner du behöver rekommenderar vi att du tittar på UR5i v2 eller UR5i v2 Libratum, dessa täcker in de funktioner som RUT900 erbjuder men har färre LAN-portar. Wifi finns som tillval och dubbla SIM-kortsplatser lika så. Ett annat alternativ är också Maestro 3G router men den har något långsammare 3G samtidigt som den har riktigt kompakta yttermått.

UR5i v2 3G router

3G router UR5i v2

Du behöver en router med exakt samma formfaktor och funktioner

-Då rekommenderar vi att du går över till RUT950 som är 4G-versionen av RUT900, samma formfaktor, samma funktioner, bara litet högre pris eftersom den även har 4G.

RUT950 3G router

RUT950 4G router

Tänk på att vi erbjuder dig 30 dagars returrätt om du vill testa en annan routermodell och fabrikat än tidigare, fyll i vårt kontaktformulär så hör vi av oss!

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök