skip to Main Content

antenner-pc-for-alla-bloggNär tidningen PC för Alla testade antenner för 4G i nummer 6, 2013, fick flera av Induo Homes antenner toppbetyg vilket är mycket glädjande.

Av de av tidningen testade antennerna fick en av våra antenner utmärkelsen ”bäst i test” och en annan utmärkelsen ”bra val”. Bäst i test-antennen är även testets billigaste antenn och kostar bara 100 kr inklusive moms. Denna antenn, som är en självhäftande patchantenn för GSM, 3G och 4G,  tycker tidningen är en prisvärd produkt och antennen ”får testets toppbetyg [9/10] tack vare kombinationen av bra pris, bra prestanda och den enkla monteringen”.

Antenner som placerar sig i topp

Ytterligare en antenn placerar sig bra, vår riktantenn för 4G med dubbla antennanslutningar och mimo-teknik placerade sig bra i testet och fick betyget 8/10. Tidningen konstaterade att antennen är robust och stor, dessutom fick test-teamet ”den bästa uppladdningshastigheten” med den antennen.

Vill du läsa tidningen så är ett tips från oss att ta en titt på Readly, skaffa ett gratiskonto där så kan du läsa artikeln och hela tidningen gratis.

Back To Top
×Close search
Sök