skip to Main Content

Teltonika RUT955 med tillbehörVi presenterar RUT955 som är en ny 4G router från Teltonika med ett rikt urval av funktioner. RUT955 har en fyraportars switch med en WAN- och tre LAN-portar, routern kan då användas som backup till till exempel en fast internetuppkoppling. RUT955 har en hel rad olika anslutningsmöjligheter, den har förutom fast nätverk stöd för wifi, dessutom finns stöd för både I/O-portar och seriella gränssnitt. Routern har även inbyggd GPS.

Routern har dubbla SIM-kortsplatser med automatisk överkoppling till sekundär operatör till exempel vid tappad nätverksanslutning. RUT955 är inrymd i robust metallkapsling, fäste för DIN-skena ingår vid leverans (även antenner och nätverkskabel medföljer). Spänningsmatningskällan ansluts till skruvplint men ingår inte vid leverans, passa på att beställ något av våra passande nätaggregat.

En rad olika anslutningsmöjligheter

Flexibla gränssnitt för industri och processövervakning

Routern har RS232 och RS485 samt USB-gränssnitt. RS-232 och RS-485 kan bland annat användas för att överföra seriell data via IP, som modem med styrning via AT-kommandon eller som Modbus gateway, dessa funktioner kan ställas in i routern. 

Routern har även en skruvplint för I/O-kontakter. Dessa kan användas för följande funktioner:
1 x digital ingång för passiva sensorer som till exempel rörelsedetektor.  
1 x digital ingång med galvanisk isolation för till exempel nivågivare.
1 x analog ingång (0-24 V) för övervakning av flöde eller tryck
1 x open collector utgång för styrning av liten last eller relä
1 x reläutgång (24 V/4 A) för styrning av större extern last

Ingångarna kan då bland annat maila eller skicka SMS vid viss nivå (ytterligare funktioner finns i manualen), de kan även påverka en utgång vid viss nivå, detta är konfigurerbart i produkten. Utgångarna kan påverkas av förutbestämda användare samt även schemaläggas.
Konfiguration av I/O-signaler

Lätt att idriftsätta

Teltonika har lyssnat på önskemål från de söker router som är enkel att installera, routern har överskådliga lysdioder för indikering av mottagen signal. Routern har även en flerfärgad statusindikeringsdiod vilket verkligen underlättar installation. Under drift har routern en avancerad loggningsfunktion som kan nås via internet, det går även att övervaka routerns funktioner via SNMP.

Dioder indikerar signalstyrkaRUT955 har ett stabilt Linuxoperativsystem och en konstruktion avsedd för kontinuerlig drift även i krävande installationer. Routern har ett brett temperaturomfång och hanterar temperaturer ned till -40°C och upp till +75°C. Routern har också stöd för säker uppkoppling via OpenVPN, IPSec, GRE, L2TP och PPTP.

Routerns Linuxoperativsystem har en återställningspunkt vilket innebär att det alltid finns möjlighet att återgå till föregående inställning om något inte fungerar som tänkt.

Teltonika RUT955 är en router med spännande funktioner för övervakning av processer. Genom dess I/O-portar och seriella gränssnitt är den en prisvärd lösning för automation, processtyrning och fjärrövervakning.

Allt om routern

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök