skip to Main Content
Under december har vi inte mindre än tre nya routermodeller på väg in i sortimentet från ledande tillverkare, gemensamma nämnare är att de är byggda för industrin och de är framtagna av välrenommerade tillverkare

SATEL satsar på LTE-routrar

satel xprs-principskissSATEL är en världsledande tillverkare av radiolösningar för privata radionät och SATEL kompletterar nu sitt utbud av radio, känt för sin höga kvalitet, med 4G-routrar. Routrarna kompletterar SATELs smarta nätverkslösning SATEL XPRS. Genom att kombinera privata radionät med närliggande tekniker som 4G kan ännu mer tillförlitlighet adderas till kommunikationssystem och nå en tillgänglighet på 99,999%.

Detta bidrar till både förutsägbar och säker kommunikation, viktigt för affärskritiska system. Kombinationen LTE routrar och radio kan säkerställa att krav på tillgänglighet uppfylls och högpresterande applikationers krav på redundans och prestanda uppfylls.

SATEL-GW600 -robust industrirouter

SATEL GW-600 4g-routerDen mångsidiga 4G-routern är lämplig för framförallt industriella applikationer, en kraftfull 4G-router utmärkt för M2M-applikationer som SCADA, telemetri och trafiksystem. Routern kombinerar ett brett urval av anslutningsmöjligheter med både en rad ethernetportar, seriella portar och olika typer av I/O.

SATEL-GW120 -kompakt router med WiFi

SATEL gw120 4G-routerDen mindre men robusta LTE-routern GW100 och GW120 är routrar med WiFi som tillval, routrar för applikationer som fjärrövervakning och -fjärrstyrning, telemetri, SCADA och M2M-kommunikation. Routern levereras i en modell med wifi (GW120) och en utan (GW100), routern har dubbla nätverksportar och GPS-mottagare.

Ny version av EN-2000 från Encore Networks

EN-2000 ir 4g-router rs-232 och rs-4854G-routern EN-2000 från Encore Networks presenteras i en industriversion kallad EN-2000 IR som tar sikte på industriella nätverk och industriella applikationer.

EN-2000 IR skyddas av ett robust metallhölje och har två nätverksportar, routern har integrerat 4G-modem med dubbla SIM-kortsplatser. Routern finns i flera olika utföranden med tillval som wifi (med upp till 128 samtidiga användare) och seriella portar som RS-232 och RS-485. Routern kan monteras på DIN-skena.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök