skip to Main Content
Vi presenterar en film ett ämne som berör oss, vi pratar om vad som kännetecknar professionella 4G routrar och varför vi avråder från att använda enklare konsument 4G-routrar i professionella installationer. (Med konsumentroutrar menar vi till exempel sådana där man ansluter ett USB-modem till en router som sedan delar ut 4G via wifi eller ethernet.)

Hur mycket värderar du din data?

De största problemen med konsumentroutrar i professionella applikationer är att de

inte klarar temperaturvariationer

inte klarar stötar
har antennkontakter som är känsliga

Vad är skillnaden mellan proffsrouter och konsumentrouter?
4G routrar

4G routrar för problemfri uppkoppling

En konsumentrouter är perfekt för hem och mindre kontor, men inte för krävande applikationer där vibrationer, klimatpåfrestningar eller strömspikar frestar på utrustningen. En proffsrouter hör hemma i fler applikationer än de där de miljömässiga kraven är höga, de passar i alla applikationer där du värdesätter att du har överföring av hög kvalitet, kanske du eller dina kunder har en applikation där det inte är tänkbart att åka ut och starta om routern regelbundet. Du kanske helt enkelt vill ha en överföring du kan lita på i alla väder och lägen, det är där våra routrar är något att räkna med!

Det här är något vi pratar om dagligen, många pratar om tappade förbindelser och söker en bättre lösning. Vi har både dokumenterat applikationer från verkligheten och även testat 4G routrar tidigare och kommit till dessa slutsatser, konsumentroutrar fungerar ett tag men inte över tid. En konsumentrouter har ofta ett flertal svaga punkter som dess USB-port och antennkontakter. Det fungerar ett tag, men inte över tid. Se vår nya film och se vad vi kan erbjuda istället!

Färre resor, ökad intäkt

Router i fastighetsautomationAtt behöva åka ut och starta om en router i fält regelbundet är ingen bra affär och ger både missnöjda slutkunder och stora utgifter. Detta har Powerit Solutions tagit fasta på och ett byte från en enkel router till en proffsrouter ökade tillförlitligheten i uppkopplingen.

Fastighetsautomation

När USB-modemet krånglar

Router för dagligvaruhandelEtt USB-modem kopplad till en varuautomats dator kändes som en ekonomisk lösning för uppkoppling av varumaskiner i butik. Men USB modemet gav inte den driftstabilitet man eftersträvade, när modemet blev varmt så avbröts kommunikationen och någon behövde åka ut och starta om modemet på plats.

Kundinformationssystem

E-bok om routrarVill du ha snabbare och mer tillförlitlig uppkoppling via mobilnäten? Då är en 4G eller 5G router kanske lösningen för dig! Ladda ned vår kostnadsfria e-bok och lär dig allt du behöver veta om routrar för mobilnäten, inklusive hur de fungerar, deras fördelar och nackdelar, och hur du väljer den bästa routern för dina behov. Ladda ner vår e-bok idag och ta steget mot en snabbare, smidigare och mer pålitlig uppkoppling! Vi har därför satt ihop en 35-sidors e-bok om routrar. Du kan ladda ned den genom att ange mailadress och namn nedan, du får därefter ut ett mail med information om hur du laddar ned guiden.Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök