skip to Main Content

Åskan brukar inte utgöra något stort hot mot en korrekt utförd antenninstallation när man använder trådlös kommunikation. Våra auktoriserade serviceinstanser tar sällan emot radiomodem, GSM modem eller 3G routrar som åskskadats. Men för dig som inte tittat närmare på hur du skyddar ditt nät så kan vi tipsa om följande produkter som säkrar upp ditt skydd mot vädrets makter.

åskskydd utan säkring.

Vi har en lång och god erfarenhet av Completechs antenner och i kombination med dem finns ett väl fungerande åskskydd för klart rimliga pengar. Skyddet, kallat LP, monteras närmast radion och jordas. Eftersom skyddet inte har någon säkring utan är ett flergångsskydd kommer du sannolikt slippa avbrott i kommunikationen. Gasurladdningsskydd, som är den andra modellen att åskskydda radionät, är engångsskydd.

åskledare -när du vill montera högt.

Genom att montera ett åskskydd i toppen på antennmasten skyddas antennanläggningen från direkta åsknedslag, till och med i de situationer där antennen monteras nära toppen. ComAnt LR är en åskledare som minimerar risken för direkta åsknedslag genom att skapa en skyddande atmosfär för antennen.

Mer om åskskydd

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök