skip to Main Content
Vi presenterar en ny snabb radiolänk som skall möta behovet av allt mer efterfrågad bandbredd. RADWIN 2000 D + är en ny radiolänk som klarar hela 750 Mbit/s punkt till punkt, produkten är framtagen för att brygga samman nätverk trådlöst och klarar både långa avstånd och krävande miljöer med störningar.

Snabb utomhuslänk

RADWIN 2000 D+ är en länk för utomhusbruk med prestanda som motsvarar högt ställda krav. Länken finns för 5-6 GHz-området och klarar avstånd upp till 40 km. RADWIN 2000 D+ har optimerats för snabb installation i fält. Detta faktum, samt att länken har ett konkurrenskraftigt pris, gör den till ett intressant alternativ till fiber. RADWIN 2000 D + serien finns med både integrerad antenn och extern antenn. Den är robust byggd och IP67-klassad.
radwin-2000-d
Radiolänken kan hantera förbindelser utan fri sikt och även klara av störningar i radiospektrum. I och med presentationen av 2000 D+ lanseras funktionen dynamisk bandbreddsanpassning vilket gör det möjligt för radion att maximera prestanda i situationer där andra nätverk kommunicerar i samma frekvensspektra.

Radwin 2000 radiolänk

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök