skip to Main Content
Molntjänsten EnCloud är en riktigt kraftfull molntjänst till routrar från Encore Networks, den har gjort sig ett namn som en flexibel molntjänst som kan fjärrexekvera avancerade scripts på routrar i fält och som en molntjänst med API för integration med kunders egna system. Molntjänsten kan exempelvis stänga av nätverksportar automatiskt på en router om uppkopplingen är tillfälligt sämre, detta gör att exempelvis SCADA-systemet har uppkoppling medan övervakningskameran tillfälligt kopplas bort.

Nu lanseras nästa spännande version i sviten, enSite, som är en molntjänst som man kan installera på en egen server vilket är efterfrågat i SCADA-system, elnät, säkerhet och infrastruktursystem. Den nya versionen, enSite, är perfekt för organisationer som bygger upp ett privat mobilnät eller andra slutna nätverk, där nu routrar kan hanteras säkert inom nätverket.
Ensite

Molntjänst med privat säkerhetsnivå

Med enSite erbjuds säker hantering av Encores routrar och systemet kan implementeras i system från tjugo till över tjugo tusen routrar. Med enSite kan IT-proffs konfigurera och övervaka sitt nätverk med säkra hanteringsmöjligheter, något som hittills endast varit tillgängligt via enCloud och offentliga Internet.

Ett ökande antal företag, särskilt inom underhåll, driftövervakning och offentlig sektor har ett behov av att säkert hantera mobila uppkopplingar utan att exponera dem för riskerna med det publika internet. Genom användningen av privata nätverk kan de hålla distribuerad information säker genom att begränsa tillgången till slutna nätverk och system. Dessa slutna system har tidigare inte kunnat dra nytta av de molnbaserade övervakningsprogrammen fullt ut, men tack vare enSite öppnas nya möjligheter. Även företag som inte kan använda molntjänster har minst ett likvärdigt behov av fjärrövervakning för att upprätthålla maximal effektivitet i kommunikationssystem. Genom att överföra enCloud-system till ett lokalt installerbart format kan de stränga nätverkssäkerhetsbehoven hos de som ger oss energi, vatten och säkerhet i samhället mötas.

Installationen av enSite kan ske på kundens egen hårdvara och det ger möjlighet att välja den serverinfrastruktur som i övrigt finns i organisationen. Med enSite kan snart sagt vem som helst installera en router i fält då routern hämtar inställningar från servern första gången den ansluts till elnätet. Varje router i drift kan konfigureras med individuella inställningar och hastigheten begränsas för att undvika överbelastning av nätet. Systemet kan mäta routerns upptid och en rad andra driftsparametrar och dessa data kan generera olika typer av rapporter.

Den nya versionen finns tillgänglig för integration, läs mer i enSite databladet.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök