skip to Main Content
Tekniken utvecklas med stormsteg och vi är glada över att hänga med i de senaste trenderna samtidigt som det innebär att vi behöver ta farväl av trotjänare. Tekniken utvecklas och på omställningen mot 4G och 5G kommer enheter att försvinna ur utbudet. Det är dags att lägga de sista beställningarna på ESIM252, en produkt som tas ur produktion. Vi har en sista batch på väg in, sedan är det slut för alltid. Så passa på att boka dina enheter innan de sålt slut!

Vad vi alla gillade med ESIM252

ESIM252 var en GSM övervakare som har koll på larmingångar, kunde styra reläer på distans, ansluta till allehanda automationssystem och elektriska apparater. ESIM252 gör det möjligt att fjärrstyra reläutgångar: slå på och av elektriska apparater, starta om system, aktivera styrenheter, aktivera olika typer av larmsystem.

Enheten fanns i vårt sortiment i 10 år. Globalt har den sålts i 40 000 enheter, något som nästan motsvara folkmängden i Skövde kommun förra året.

Ersätt med ny teknik

Det är supertråkigt att inte kunna presentera en 4G-variant av ESIM252 men det finns ingen anledning att oroa sig för EOL för ESIM252. Vi erbjuder dig fantastiska ersättningsprodukter. Om du vill gå vidare till 4G, något vi verkligen rekommenderar, läs det här inlägget. Om du vill hålla dig till Eldes portfölj finns det för närvarande inga framtidssäkra LTE-alternativ tillgängliga.

  • GSM-larm/fjärrstyrning Eldes ESIM252

    GSM-larm/fjärrstyrning Eldes ESIM252

    ESIM252 används som GSM-larm och SMS-styrning i olika M2M-applikationer och larmapplikationer. Idealisk för att övervaka/styra via SMS. Två utgångar och fem ingångar, alla styrs via SMS. Upp till fem...
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök