skip to Main Content
Ethernetradiomodemet SATELLAR uppgraderades under slutet av 2015 med en rad nya funktioner, här är de fem viktigaste nya funktionerna.

De fem hetaste nya funktionerna i SATELLAR

1. QoS, Quality of service, en funktion som gör det möjligt att tilldela olika funktioner i nätet ha olika bandbredd, till exempel kan styrsystemet ha en större dedicerad bandbredd än övervakningsprogrammet.

2. VRRP, Virtual Router Redundancy Protocol, är ett protokoll som automatiskt skapar en virtuell router som egentligen består av två eller flera routrar som samverkar. Enheter i nätverket konfigureras att kommunicera med en IP-adress som i själva verket är en grupp av routrar vars kapacitet delas automatiskt via VRRP.

3. Bridge mode, genom att konfigurationsprogramvaran Netco nu har stöd för brygga så är konfigurationen av SATELLAR nästan plug and play. Fördelen med bridge mode är att det säkerställer att inte onödig trafik överförs i luften. Mer om Bridge mode här.

4. Application routing, en funktion som gör att SATELLAR kan läsa protokollets adressinformation och styra det till rätt mottagare, till exempel kan Modbus RTU-trafik styras till basstation A som hanterar seriell kommunikation och Modbus TCP-trafik till basstation B som hanterar IP-trafik.

5. OSPF, Open Shortest Path First, är ett routingprotokoll som beräknar den logiskt sett kortaste vägen för ett datapaket. Protokollet bedömer vägarnas ”kostnad” som bestäms utifrån den tillgängliga bandbredden. I varje router finns en databas som lagrar nätverkets topologi. Denna ser likadan ut för alla routrar i nätet. Detta routingprotokoll gör det möjligt att se till att varje länk i nätet belastas så litet som möjligt.

SATELLAR konfigurationsprogram Netco
Netco konfiguration av radiomodem

SATELLAR Ethernetmodem

5W radiomodem med display SATELLAR XT 5 RCSATELLAR är en ny generation radiomodem för ethernet och seriell kommunikation. En lösning för överföring av TCP/IP trafik över långa avstånd. SATELLAR har en intelligent uppbyggnad för att maximera hastigheten i IP-trafiken, den är både robust och avsedd för affärskritiska applikationer.

SATELLAR-XT

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök