skip to Main Content

Induo lanserar ett unikt erbjudande från Multicom Security. Just nu kan du teckna ett abonnemang med fast IP adress för 49 kr per månad. Vi lanserar detta abonnemang bundlat med TWCT20, en produkt för fjärrstyrning och övervakning via GPRS och SMS. Kombinationen ger möjlighet nå processer och maskiner från snart sagt vilken internetansluten dator som helst.

GPRS och fast IP-adress

TWCT20 är en kompakt GSM/GPRS enhet för överföring av analoga och digitala styrsignaler (I/O) via GPRS och SMS. Produkten är intelligent och kan genom avancerade inbyggda styrfunktioner ersätta behovet av en lokal PLC eller styr- och reglersystem i enklare applikationer. TWCT20 har en inbyggd webserver och inbyggda programmeringsmöjligheter som gör det möjligt för enheten att utföra olika åtgärder när ett larm aktiveras eller en nivå över- eller underskrids. Vid larm skickar TWCT20 ett mail eller e-postmeddelande med valfri text till en eller flera mottagare. Tack vare att man kan lägga in en tidsfördröjning på varje ingång kan larm undvikas vid tillfälliga toppar.

Med det nya erbjudandet från Multicom kan vi erbjuda en kostnadseffektiv lösning som självständigt kan styra enkla processer lokalt och som vid behov skall meddela sig med omvärlden eller gå att nå på distans. Det finns massor av objekt på marknaden, nya som gamla, som behöver en mångsidig och konkurrenskraftig lösning som kan kommunicera med omvärlden via GSM näten. Med fast IP adress och en låg månadskostnad så att kunden kan koppla upp sig mot enheterna i fält för fjärrkonfiguration eller övervakning. Läs mer på vår hemsida!

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök