skip to Main Content

GSM-larmsändareEtt enkelt larm som är både överraskande kostnadseffektivt och överraskande kompetent. Så sammanfattar vi GSM-larmsändaren ESIM022 från Eldes. ESIM022 är ett GSM-larm som meddelar sig via SMS eller samtal och har en diskret design men en robust konstruktion. Detta gör att den passar i en rad olika applikationer, vi tycker att den med fördel kan användas i allt från bostaden, sommarstugan, på kontoret, i den offentliga lokalen eller serverhallen.

Enkelt larm med två ingångar

ESIM022 har två larmingångar, till dessa kan man ansluta allt från nivålarm till rörelsedetektorer, magnetkontakter eller liknande. Den ena larmingången kan istället för larmgivare förses med en temperatursensor för övervakning av temperatur. Brett mätområde, -55° C till + 125°C, möjlighet att programmera valfria larmgränser och ett brett urval av givare gör det möjligt att använda ESIM022 i en rad applikationer. Vi tror att ESIM022 är användbar för professionella användare vid övervakning av kylanläggningar, eller ventilationsanläggningar. Vi tror även att den passar i sammanhang där temperaturavvikelser kan vara kritiska som i serverhallar och på muséer. Men GSM-larmet är så pass kostnadsattraktivt att även privatpersoner kan dra nytta av den för övervakning av till exempel fritidshus.

Styr något på köpet

ESIM022 är även utrustad med en utgång som kan styra en funktion, till exempel slå på värmen eller att starta eller stoppa en process. ESIM022 kan förses med inbyggt backupbatteri (ett vanligt laddningsbart 9 V batteri, enklast möjliga och väldigt kostnadseffektivt). ESIM022 skickar ett SMS om strömmen går, den skickar även löpande information om signalstyrka, temperatur med mera. Hur ofta dessa statusmeddelanden skall skickas och utformningen av dess innehåll kan anpassas av användaren.

ESIM022 kan programmeras lokalt via USB eller SMS, för att komma igång med enheten räcker det med att koppla in två kablar, stoppa i SIM-kortet och ringa till den.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök