skip to Main Content

Induohar nu börjat leverera sin egna produktserie Indunium, först ut är Indunium 2i GSM-modem. Indunium 2i GSM/GPRS modem kombinerar ett attraktivt pris med en genomtänkt, robust konstruktion. Modemen är kompakta och avsedda för krävande applikationer. GSM-modemet Indunium 2i kommunicerar via GSM data, GPRS samt SMS och är avsedda för pålitlig, trådlös kommunikation.

Modem med tålig kapsling

Indunium 2i har en tålig metallkapsling med fäste för DIN-skena. Det har RS-232 och RS-485-gränssnitt samt en I/O-port med en ingång/utgång som styrs och övervakas via SMS. Ingången kan konfigureras som larm eller pulsräknare och utgången kan styra olika funktioner. Indunium 2i har även inbyggt stöd för Modbus RTU Slave vilket gör den lätt att integrera med SCADA-system.

På modemets framsida finns sex lysdioder vara tre av dessa ger besked om vilken täckning som finns platsen. Eftersom GSM-modem ofta monteras i apparatskåp levereras Indunium 2i med en antenn som har 2,5 m antennkabel och självhäftande baksida. Antennen kan därmed monteras på utsidan av kapslingen för bättre prestanda.

Indunium 2i kan omvandla data från gränssnittet eller Modbuslarmer till SMS utan extra kommandon genom funktionen SMS-direct. Funktionen kan även användas i den omvända riktningen, när man skickar ett SMS till modemet och omvandlas det till text som skickas ut via gränssnittet. Denna funktion är användbar i applikationer som driftövervakning eller där man vill uppdatera meddelanden på ljusskyltar.

Indunium 2i spänningsmatas med 9-36 VDC och är avsedd för användning inom temperaturspannet -20° till + 70°C.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök