skip to Main Content

Induo har utsetts till exklusiv distributör av Lantechs industriella ethernetnätverk i Sverige. Produkterna lanseras under Induos nya varumärke Induo Net. Lantechs utbud av routrar och switchar för industriella nätverk tillverkas i Taiwan och används i applikationer som järnväg, industri, byggarbetsplatser, fartyg mfl.

”När jag grundade Induo var min tanke att börja med trådlöst för att sedan bredda verksamheten till att omfatta kommunikation via såväl kabel som trådlösa nät. Tack vare det nyligen tecknade avtalet med Lantech öppnas en för Induo ny marknad med stor potential. De industriella nätverken från Lantech kommer att tillföra ytterligare ett stabilt ben för Induo” säger Björn Moberg, Induos grundare och Styrelseordförande.

Nätverk kompletterar trådlöst

”Lantechs produkter kompletterar Induos nuvarande produktsortiment, vi anser att samarbetet är bra för de kunder som söker en heltäckande leverantör av industriell kommunikation. Närheten till Lantechs europakontor i Tyskland, garanterar snabb support. Målsättningen med samarbetet är att erbjuda kunderna kompletta och tillfredsställande lösningar” säger Günter Meixner, VD på Lantech Communications Europe GmbH.
Lantechs Industriella Switchar lanseras av Induo

På Scanautomaticmässan i Göteborg visade vi för första gången upp den IP67 klassade serien switchar för industriell datakommunikation från Lantech. Se mer om när vi sprutar vätska på den vattentäta switchen:

Tech World skriver om vår industriell IP67 managed switch ”Lantechs tåliga växlar för industribruk kliver nu in på den svenska marknaden, redo för tuffa tag […] Ethernetväxeln Lantech IPES-2208F-67 utmärker sig genom att tåla betydligt mer än genomsnittet, då den kapslats in enligt IP67-klassificeringen.” Techworld 10-10-27

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök