skip to Main Content

Under Scanautomaticmässan premiärvisar Induo en nya serie industriella modem för mobilnäten. INDIUM* heter modellserien och presenteras i såväl GPRS som 3G utförande.
”INDIUM är vår satsning på pålitliga och prisvärda produkter för m2m marknaden. Vår affärsidé är pålitliga kommunikationslösningar i tiden och vi anser att Indium står för dessa värden” säger Björn Moberg, grundare och produktansvarig Induo.

INDIUM-modemen finns i ett par olika modeller. INDIUM 2id är ett GPRS/ GSM-modem och INDIUM 3id, som lanseras senare under hösten, är ett 3G-modem med stöd för HSPA+. INDIUM finns i utföranden med ett eller två SIM-kortsplatser. De har en rad säkerhetsfunktioner för att garantera att enheterna alltid är uppkopplade och som en extra säkerhetsåtgärd kan enheten kan startas om via SMS, genom att behörig användare ringer till den, eller på förutbestämda tider. Enheterna kan fjärrkonfigureras via SMS vilket minimerar antalet serviceresor. INDIUM 2id har en 9-polig DSUB-kontakt med RS-232 och RS-485 samt stöd för I/O-signaler. INDIUM-modemen kan monteras på DIN-skena eller skruvas mot monteringsplåt eller liknande. Modemen hanterar ett brett temperaturspann, -25 till +70°C och spänningsmatas med 9-36 VDC.

*)Indium är en metall i periodiska systemet och är ”ett mjukt metalliskt grundämne som bland annat används i elektronik” (Wikipedia). Kapslingen på Indiummodemen är dock utförda i hård metall.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök