skip to Main Content

Fjärrstyrning med nödstoppNu öppnar Scanautomaticmässan och vi är laddade för premiärvisning av fjärrstyrning från franska Jay Electronique. Under dagen kommer vi att lansera de mycket kompetenta industriella fjärrstyrningarna med inbyggt nödstopp. Genom ett brett urval av knappar, spakar och reglage går det att anpassa produkterna i stort sett oändligt. Produkterna i Safirserien, Beta, Gama, Piko och Moka, har inbyggd display och kan även kopplas till överordnat styrsystem.

Beta och Gama är handburna sändare, Pika och Moka är midjesändare med knappar och joystick. Gemensam nämnare är god ergonomi och att de uppfyller nödstoppskraven PLd enligt EN 13849 samt SIL 3 enligt EN61508. Produkterna har dubbelriktad kommunikation vilket gör att de bärbara enheternas display kan visa information från mottagaren och från styrsystem till.

Material av hög kvalitet, en tålig konstruktion och ett robust hölje säkerställer tillförlitliga förbindelser även i miljöer med tuffa förhållanden. Samtliga modeller har IP65-kapsling. Vi har haft förmånen att bekanta oss med produkterna sedan tidigare, nu lägger vi i högväxeln och kör igång på den svenska marknaden.

Fjärrstyrning med nödstopp
Fjärrstyrning utan nödstopp

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök