skip to Main Content

En robust switch framtagen för industriella miljöer eller miljöer med höga påfrestningar med Power over Ethernet på samtliga åtta portar. PoE minimerar behovet av spänningsmatning av anslutna enheter,  vilket ökar driftsäkerheten. IPES-0008 omfattas av en femårig garanti och kan monteras i apparatskåp utomhus även i vårt kärva nordiska klimat.

För tuffa tag varje dag

Lantech IPES-0008-4 är en unmanaged industriell switch med stöd för Power over Ethernet (PoE). Switchen har åtta 10/100T portar med RJ-45 med automatisk MDI/MDI-X funktion. Port 1 till port 4 är kompatibel med PoE standarden IEEE 802.3af och kan belastas med upp till 15,4 watt uteffekt per port.

IPES-0008 är en robust åttaportars switch med Power over Ethernet på samtliga åtta portar framtagen för att minimera behovet av spänningsmatningskällor och därmed öka driftsäkerheten. Genom att antalet nätaggregat kan minimeras i nätverksanslutna enheter minskas antalet felkällor. IPES-0008 kan spänningsförsörja anslutna enheter med 48 VDC även om den bara spänningsmatas med 24 VDC. Switchen har 8 st 10/100 Mbit/s portar och är framtagen för industriellt bruk där höga miljöpåfrestningar kan förekomma. Den är inrymd i en tålig, IP30-klassad, metallkapsling och lämpar sig för montering utomhus i apparatskåp då den kan användas i temperaturområdet -40°C till 75°C. Switchen har dubbla anslutningar för spänningsmatning med automatisk fail-over. IPES-0008 omfattas av en femårig garanti och har en MTBF tid på cirka 27 år.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök